Моля ви кажете какво става с мен??

• 2 143
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте.Казвам се Ани и с приятели ми много искаме да си имаме бебче.Опитваме се честичко и дори си мислех,че съм бременна понеже имах и все още имам симптоми на ранна бременост-световъртеж,гадене (но без повръщане) ,остра миризма към храни и предпочитанията ми се промениха-някои неща за ядене,които много обичам ми се струват сега много гадни.Имам страшни болки ниско доло,подути и чувствителни гърди.Не си бях направила тест,защото чаках първо да видя дали ще ми дойде.Бях сигурна,че съм бременна! А вчера ми дойде първо леко светлочервено,след което нямах нищо.А днес сутринта ми беше дошло! Още се чувствам така,но нали няма как да съм бременна,щом ми е дошъл цикала,нали?Моля за съвети,дали нямам някаква инфекция или... просто работя постоянно и не мога да намеря време да отида на гинеколог..моля ви помогнете,ако знаете нещо.

# 1
Симптоми на ПМС + малко самовнушение - нищо необичайно не виждам в това, което описваш.

# 2
Звучи ми като по-изявен ПМС http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?t=536.

# 3
не мога да си обясня болките,които изпитвам от време на време.. прорязват ме вечерно време и така до сутринта..

# 4
Менструални болки никога ли не си имала преди?

# 5
За съжаление симптомите на ранна бременност почти изцяло се припокриват със симптомите на настъпващата менструация. А голямото желание да се получи, отделно те кара да се взираш във всеки знак, който дава организма ти, дори такива, които преди не си забелязвала. Повечето момичета тук отлично знаят какво е да се чувстваш бременна, когато датата ти на М приближава.

Опитай се да НЕ правиш идеята за бебе фикс-идея и наистина ще се получи скоро! Успех!

# 6
Lеxie
Никога преди или по време на цикъл не съм била така.Рядко изпитвам болки.

utro77
Благодаря за чудесното пожелание и дано скоро наистина стана мама! Силно се надявам..

Четох за тези симптоми на предменструалния синдром и наистина описва всичко,дори имам и главоболие.. явно ще е от това,за съжаление не е това на което се надявах..

# 7
Ако никога не си имала болки, а сега имаш "страшни болки", както пишеш, значи трябва да отидеш на лекар.

# 8
ще видя дали по-късно пак ще се появят болки и ако е така-се налага лекар.

Може ли някой да ми каже как мога да разбера,кога ми е овулацията?Само по време на нея ли мога да забременея?
Малко съм невежа за това и ще съм благодарна,ако някой помогне. Heart

# 9
# 10
Цветната бременност напълно отговаря на симптомите ми !! Дали да си направя тест? :/

# 11
Извинете,че се отклонявам,но не знам още как се търси в форума има ли някъде тема за Цветната бременност? baby_neutral

# 12
Направи си като искаш. Но аз те съветвам да не се "навиваш" така, защото после разочарованието е голямо...
Цветната бременност се случва доста рядко.
Никога преди не си била така, защото никога преди не си очаквала да си бременна. Както писах - сега наблюдаваш организма си под лупа и се взираш и в най-незначителните симптоми.

Купи си тестове за овулация. Прочети в листовката, а и тук във форума кога и как трябва да ги направиш. Ако цикълът ти е точно на 28 дни, обикновено овулацията е около 14-тия ден. Ако цикълът ти е с различна продължителност, може и да не успееш да засечеш още първия месец овулацията. Тя е обикновено около 10 - 14 дни преди датата на М.

# 13
Мерси за отговора! Simple Smile ще продължаваме с опитите,но трябва да се отпусна явно,защото много съм стресирана напоследък.. и това оказва влияние

# 14
За съжаление симптомите на ранна бременност почти изцяло се припокриват със симптомите на настъпващата менструация. А голямото желание да се получи, отделно те кара да се взираш във всеки знак, който дава организма ти, дори такива, които преди не си забелязвала. Повечето момичета тук отлично знаят какво е да се чувстваш бременна, когато датата ти на М приближава.

Опитай се да НЕ правиш идеята за бебе фикс-идея и наистина ще се получи скоро! Успех!

Хихи, да!
Наслади се на бебе-правенето и имай позитивни мисли!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт