Студенти в Италия

• 75 669
  • 516
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
green_dawn, да, на английски е.

# 166
  • Варна
Здравейте !
Моят син е също бъдещ 12класник, който има интерес към автомобилно инженерство в Политехнико Торино . Ще се радвам да си помагаме с информация . Във фейсбук има група Български студенти в Торино, която е направена от момче, което е настоящ студент в университета . Има много полезна и подробна информация за кандидатстването

# 167
  • София
Здравейте !
Моят син е също бъдещ 12класник, който има интерес към автомобилно инженерство в Политехнико Торино . Ще се радвам да си помагаме с информация . Във фейсбук има група Български студенти в Торино, която е направена от момче, което е настоящ студент в университета . Има много полезна и подробна информация за кандидатстването
Може ли линк към групата?

# 168
  • Варна
Здравейте !
Може ли линк към групата?
https://www.facebook.com/share/WTpebTMCzxzjdT9f/?mibextid=K35XfP

# 169
Здравейте!
Аз идвам със запитване. Студентска сьм в Холандия и ще сьм втората година сега. Майка ми е много активна выв форума и реших и аз да се включа. Приятелят ми ще учи в Милано в Католика. Програмата му e "Economic and management" където има математика, той се притеснява, че е назад с материала и иска да почне уроци. Както казах майка ми е активна и преди време ми трябваха така уроци по испански и няколко човека се включиха да и кажат че предлагат онлайн. Много ще сьм благодарна, ако някой ми даде контакт на добър учител който разбира и английски. Благодаря много!

# 170
  • София
Здравейте!
Аз идвам със запитване. Студентска сьм в Холандия и ще сьм втората година сега. Майка ми е много активна выв форума и реших и аз да се включа. Приятелят ми ще учи в Милано в Католика. Програмата му e "Economic and management" където има математика, той се притеснява, че е назад с материала и иска да почне уроци. Както казах майка ми е активна и преди време ми трябваха така уроци по испански и няколко човека се включиха да и кажат че предлагат онлайн. Много ще сьм благодарна, ако някой ми даде контакт на добър учител който разбира и английски. Благодаря много!
Нямам такъв учител, но ви съветвам да потърси след по-големите студенти дали няма някой, който дава уроци. Така ще е ясно на какво да наблегне и как да се подготви за изпита.

# 171
  • Варна
Здравейте!
Писах Ви на лс.

# 172
Здравейте!
Има ли някой, който изплаща кредит/ипотека и трябва да го декларира при изчисляване на таксата за обучение?
Имам питане и за декларация пред Нотариус, дали след превод трябва и апостил.
Благодаря!

# 173
Записвам се. Детето от днес е студентка в Бокони - по Еразъм за един семестър.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 12:26 от biborana

# 174
  • София
Записвам се. Детето от днес е студентка в Бокони - по Еразъм за  семестър.

Здравейте! Честито! Може ли повече подробности? Къде е учила преди това? Кой семестър ще й е този?

# 175
Peruanka, Тя учи в Холандия, към края на магистъра е.

# 176
  • София
Здравейте, има ли скоро приети бакалаври в Бокони, да разкажете малко за приема? И по-специално какви са критериите за отпускане на стипендия?

# 177
  • Отвъд алеята зад шкафа
Доколкото знам стипендията вече е само отстъпка от таксата на база финансова нужда.

# 178
Трябва да пращам колет. В темата има пост от 2022 г, че пращате със Спиди. ОК ли са сега, има ли и друг куриер?

# 179
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес изпратихме близко дете, замина за NABA. Ако някой се интересува, мога да препредам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт