Звездни компромати-218 част

• 55 869
  • 740
  •   1
Отговори
# 570

Според мен скулите Алисия си ги е имала , пипала е устни , нос ? и цици

Peace
+ зъби.

# 571
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ретро:
Изабел Аджани руса

и в обичаен вид

# 572
  • София
Няма остаряване тая жена.  Heart Eyes

Стига вече с тая Алисия. Имаше си ги скулите и преди.

# 573

Не може!
За НиЛо-то десетки страници, трябва и за Алисия поне още толкова  Laughing.

Иначе сериозно и на мен ми омръзна, ще помоля гледащите предаването на Николета да си направят тема за въпросното и да го обсъждат там  Peace. Тъкмо се отървахме от Венета и сега тази  Stop. И аз гледам филми със звезди, ама не идвам да ви ги разказвам в темата  Mr. Green.

# 574
  • София
Няма остаряване тая жена.  Heart Eyes

Значи Холи Бери е по-възрастна от мен с 10 години, а изглежда по-млада от мен с 10 години. Ами, мразя я!  Mr. Green

# 575
Значи Холи Бери е по-възрастна от мен с 10 години, а изглежда по-млада от мен с 10 години. Ами, мразя я!  Mr. Green

На колко години е Холи?

# 576

На колко години е Холи?

48.

# 577
И аз гледам филми със звезди, ама не идвам да ви ги разказвам в темата  Mr. Green.
А може би трябва Mr. Green

# 578

На колко години е Холи?

IMDB казва, че е родена на 14.08.1966г

Преди няколко дни я гледах в последния Х-мен. Ами не е мръднала визуално за 15 години (от първия филм до сега)   Crazy

п.с. Гледах и Малефисън снощи... Детски филм, но уникално красива Анджелина Джоли!
Всъщност най-впечатлена съм от властния й глас.

п.п.с. Ако FSS не разказва, поне аз да кажа за филмите....

# 579
  • Варна
Аааа, violenzaa, недей така! Горе главата!

На мен пък ми изглежда наистина някъде около 48г, но в никакъв случай на 28г. На тази снимка услуга й правят тенът, очилата и косата близо до лицето, както и роклето.

И аз като сложа големия, слънчев цайс-метъл, мога да мина за 28 годишна Wink

# 580
Нормално е да изглежда добре Холи, тя работи с визията си, както и всички актьори де. И почти всички наливат дебели суми във всевъзможни диети и разкрасителни процедури. И аз да имах такива финансови възможности и аз щях да го правя.  Peace

# 581
Всички се стараят разбира се, но някои просто имат добри гени. Например от горните снимки Наоми Уотс ми се стори много повяхнала, а не ми се струва да се занемарява. Леле, с почти 20 години е по възрастна Холи от мен, никак, никак не й личат годините - поне 10 надолу и давам, минимум.

# 582
# 583
  • София
Холи Бери и аз съм я признала за вампир, както и Том Круз!
 Flutter Flutter Flutter
С най-добри чувства...просто са като консервирани, без да имат котешки вид Peace

# 584
Бар Рафаели Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт