Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 744
  • 879
  •   1
Отговори
# 285
Та, за какво е темата, казваш?
Аз реших, че е за първоизточника на битовия алкохолизъм.
Винаги съм подозирала, че като ползваш две баби да гледат две деца то рано или късно стигаш до помощта на алкохола...

# 286
  • София
Ми, да я беше задала като весела!  В заглавието още човечето реве, а не се усмихва, че да се усети веселост. Аз прочетох изложението на една жена на ръба на нервен срив - рев, алкохол, притъпяване чрез игнориране на домочадието...

# 287
Стига. Идеята е била да бъде весело и забавно писанието. Това че не на всеки му е смешно, си остава като цяло негов проблем, Анди. Както виждаш, малцинство сме тези, на които дори и първият пост не им е смешен.

# 288
  • София
Хайде де, да е весело!

# 289
  • В един копнеж!
  Всичко вървеше добре- пише се, чете се, споделя се ТЕМАТИЧНО...Влиза Andariel и се започва философстването, обясненията, разясненията, оборките, че не е така или е точно обратното на онова, което е/са казала/-и...  Laughing
  Ма** му с***а, дайте поне една тема да си остане темата, такава за каквато е нарочена. Постоянно, почти всяка една се превръща във философствено-доказателствена, надвикваческа.  Crossing Arms

# 290
  • тук-там
Скрит текст:
Стига. Идеята е била да бъде весело и забавно писанието. Това че не на всеки му е смешно, си остава като цяло негов проблем, Анди. Както виждаш, малцинство сме тези, на които дори и първият пост не им е смешен.

Някои наистина се вземат мноооого на сериозно!  Друго си е да "изтипосаш" колко езика говори Ф....а и как смята наум като калкулатор...А, да и се разтяга като ластик....

Чак пък толкова ли ви е "потънало" ежедневието, че не можете да погледнете с усмивка на всичко това...
Не познавам авторката и "творенията" и. Но след всичката  помия в последно време, си е светъл лъч!
Темата е за авторката. Останалите трябва да са читатели. Не тазбрахте ли? И никакви критики!  Само ще хвалите!

Ами, дай да бъдем читатели... Не всяка тема трябва да води след себе си  Андариел, НСЧ, Красимира, Касита и т.н....
И не е необходимо да се бълват определения.. Четеш - харесва ти, не ти харесва - не четеш.
Перманентно, всички перфектни сте кисели....Усмихнете се , бе.  Laughing

# 291
  • София
Що? Това е форум, а не читалня, а авторката на първия пост не е писател, организирал литературно четене!
С усмивка на какво да погледнем? Първият пост е направо хорър!

# 292
  • тук-там
Що? Това е форум, а не читалня, а авторката на първия пост не е писател, организирал литературно четене!
С усмивка на какво да погледнем? Първият пост е направо хорър!

Ами, не знам - изживявала съм го - многократно, чак хорър! newsm78
По-голям хорър са твоите перфектни вечерни четения, с перфектния мъж и деца около перфектната маса в Люлин. За мен де! Peace

А, да самата ти си просто спусната свисше! Как пък не ни е срам да споделим нещо от неперфектния си, но истински живот!  ooooh!

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 23:07 от Wild_rabbit

# 293
  • София
Хорър?!
Нда, има хора които не лежат в легла от рози.

# 294
  • Пазете Гор
Помните ли "Полицаят от Сен Тропе" с великия Луи дьо Фюнес? Или "Отново в Сен Тропе"?

Това, което стана тук, е все едно след гледане на "Полицаят от Сен Тропе" да започнем дълбокоумен разговор върху упадъка на нравите, дето водел до ходене голи на плажа. Можело ли така, бивало ли, пък ние какви бански си слагаме, пък кога ги слагаме, пък как трябвало да се слагат? За проблем - може и да е проблем - но бива ли такъв филм да е повод за такъв разговор?

Та и тая тема - къде стигнахме?

# 295
  • София
Кога съм писала нещо за перфектни вечври? Бъркаш ме с друг потребител. Дори избягвам да пиша такива неща.

# 296
  • тук-там
Помните ли "Полицаят от Сен Тропе" с великия Луи дьо Фюнес? Или "Отново в Сен Тропе"?
Това, което стана тук, е все едно след гледане на "Полицаят от Сен Тропе" да започнем дълбокоумен разговор върху упадъка на нравите, дето водел до ходене голи на плажа. Можело ли така, бивало ли, пък ние какви бански си слагаме, пък кога ги слагаме, пък как трябвало да се слагат? За проблем - може и да е проблем - но бива ли такъв филм да е повод за такъв разговор?
Та и тая тема - къде стигнахме?

Конспирацията е навсякъде. Не спи, ами вземи мерки. Че току виж и теб те налазил, такъв един обикновен ден!
Кога съм писала нещо за перфектни вечври? Бъркаш ме с друг потребител. Дори избягвам да пиша такива неща.

Е, то теб човек и да иска не може да те сбърка - изобщо не гледам ника - само писанията! ooooh!
Ти обаче, пак си дъвчеш буквите.  Grinning

# 297
  • София
Никога не съм писала за перфектни вечери, да не говорим пък, в Люлин. Бъркаш ме с друг потребител.

# 298
По повод хоръра има една тема "Смешно ли е раждането" или нещо от този род може би и там трябва да влезе някой да ги приземи. Намерили с какво да се шегуват! Уточнявам ,че и това е шега да няма някой неразбрал!

# 299
  • тук-там
Никога не съм писала за перфектни вечери, да не говорим пък, в Люлин. Бъркаш ме с друг потребител.

Разшири кръгозора и ще се познаеш.  ooooh!

Сори за спама. Темата беше разтоварваща, обаче, перфектните мами  от Люлин, Младост, Обеля...не ви знам всичките сателити... просто не могат да се въздържат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт