Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 788
  • 879
  •   1
Отговори
# 315
Върнах се пак да прочета първия пост и поясненията след него. Пак ми се скофти за децата. Явно и аз нямам чувство за хумор щом деца са потърпевши от "забавния" истеризъм на родителите си. Нищо забавно няма в поста, нито е написан да бъде "забавен". Да се надсмиваме на себе си е подходящо, котато сме потърпевши лично ние, а не някой друг, не е ли така?
Но както и да е. Ето, днес е понеделник, надявам се този "обикновен" ден да започне наистина със спокойствие, усмивка и мило отношение.

# 316
  • София

Изумява ме толерирането на определен тип детско поведение и реакции за нормални проявления.

Ако приемете, че децата са различни, няма да се изумявате толкова.

Освен щерката-чудо имам и две момчета, на 4 и 11г.
Да чукам на дърво, досега проблеми с дисциплината им не съм имала. Дано и за в бъдеще да е така.

Реагирам, както ме е посъветвал психолог - Пълен игнор на лиготиите, спокоен тон с прегръдка и усмивка. И много разговори, с прости изречения: - Кое, как и  защо /не/ се прави ...
Е, понякога не ми се получава, но и аз не съм от желязо.

# 317
Нещо много си се объркала. Не зная какво толкова си се влюбила в думата "перфектна".

Андариел, ти наистина имаш проблем с четенето с разбиране, та ще ти го напиша съвсем просто. Асоциацията за перфектност идва от назидателния тон на твоите постове (не само в тази тема), а моето мнение е, че ние повечето родители далеч не сме перфектни. Аз поне си давам сметка за моята собствена отдалеченост от перфектното. Давам си сметка, че този живот е и труден понякога. Но имаме избор-да погледнем на всичко това с чувство за хумор или да размахаме назидателно пръст от позицията на матрона, дундуркаща гимназисти (примерно). А това, че чувството за хумор на авторката може и да издиша от гледна точка литературен талант, е без значение в случая. Нали не е пожелала да я номинираме за Нобелова награда за литература? Ако не ми хареса дадеда книга, просто не я чета,  а не пиша писмо на автора и издателите, за да им обясня (по възможо най-просташкия начин) колко са некадърни.

# 318
  • пак там
Ей, не съм вярвала, че може да има толкова скучни хора...

Mustaine, викай Тати да слага ключа, докато още не са те вкарали в затвора дамите с високия морал и ниския праг на поносимост към забавленията. Ако и вкъщи са такива сухари...

# 319
Добро утро!

Виждам, че много сте се притеснили за моята особа.
Благодаря ви!Чувствам се прекрасно!Радвам се на своето динамично, напрегнато, шумно и не на последно място интересно ежедневие.Радвам се, че децата ми са така щури, нека щуреят, нали затова са деца.

Въпреки упоритите опити да ме вкарате в словесен спор, не виждам смисъл да го правя.Защото да опиташ да убедиш някой в нещо, което той не желае да бъде убеден е чисто и просто губене на време.

Разбрах ви още от първия път. Не ви харесва хуморът ми.ОК!Приемам и това мнение, вие имате право на него.Приемете и моето. И в тон с темата ще кажа:миии, не ми пука!

Когато слагам емотикони, що съм ги сложила, когато не слагам-защо не съм ги сложила.Няма угодия, ей  Laughing
Извинете ме, че сложих един, не се стърпях .  Mr. Green..оп пак сложих, простете...

Самоиронията е хубаво нещо, опитайте и вие.

Желая ви един динамичен и стремителен ден именно днес...както се казваше в едно предаване.
А както се казваше в друго: Аз ви обичам, обичайте се и вие  Hug

Рися, няма да заключваме, сигурна съм, че има какво още да се каже, надявам се да е позитивно настроението

# 320
  • София
Хубаво, нека сме сухари! Но помислете малко - ако същото това нещо нямаше хилещи се емотикончета и беше анонимно (за мен авторката е непозната, или поне не я помня), дали щеше да ви се струва весело? Не знам откъде ви дойде на ума назидателността. Всеки си носи кръста, пардон, ежедневието, и това, че не си пуска теми за себе си за привличане на вниманието, не означава, че е назидателен или перфектен. Просто живее както може и толкова.

Ми, като иска да весели хората, поне да си оправя таланта, литературния! Тя сама се напъва да представя писанията си като някъв литературен продукт. А тема няма. Изпляскала е един пост с напън чик.лит и толкова!

А само като прочета пост като нейния, с пожелания за любов и стремителен ден, и веднага се сещам за цяло котило автори на 4позитивно мислене".

# 321
Andariel, толкова си мога с писането, стига го споменава, дееее  Wink
И пак не вникна с хумористичната закачка в последните два цитата ...предавам се!

# 322
  • София
Няма хумористична закачка! Има опит за измъкване от положението и демонстриране на превъзходство, в частност към сухарите.

# 323
Не издържам вече Laughing Смея се, смешно ми е.Наистина!
Бъди здрава!

# 324
  • София
Ми, то, какво друго ти остава! Това е опит за вариация на "Дневникът на Бриджит Джоунс" във вариация "Отчаяни съпруги".

Както и да е, не е проблем да си продължите веселбата. Ако се оставяте няколко човека да ви я съсипят, какви веселяци сте!

# 325
Хубаво, нека сме сухари! Но помислете малко - ако същото това нещо нямаше хилещи се емотикончета и беше анонимно (за мен авторката е непозната, или поне не я помня), дали щеше да ви се струва весело? Не знам откъде ви дойде на ума назидателността. Всеки си носи кръста, пардон, ежедневието, и това, че не си пуска теми за себе си за привличане на вниманието, не означава, че е назидателен или перфектен. Просто живее както може и толкова.

Ми, като иска да весели хората, поне да си оправя таланта, литературния! Тя сама се напъва да представя писанията си като някъв литературен продукт. А тема няма. Изпляскала е един пост с напън чик.лит и толкова!

А само като прочета пост като нейния, с пожелания за любов и стремителен ден, и веднага се сещам за цяло котило автори на 4позитивно мислене".

Ами, не четете като Ви е такъв проблем и няма да се налага да се сещате за нищо свързано с позитивно мислене Peace
И не е нужно да се повтаря едно и също, нонстоп - не сме нито малоумни, нито бавноразвиващи. Просто майки, които могат да погледнат с доза авто(хумор) на един средностатистически ден. Ако имаме нужда от професионална помощ, достатъчно схватливи сме, за да се обърнем към компетентно лице - дори във форума, слава Богу, има такива Laughing

mustaine  Hug

# 326
  • пак там
Ако някой се опитва да демонстрира превъзходство в темата, то това определено не е авторката. Може би нито тя, нито аз, нито съфорумките, които искрено се забавляваха с темата, преди да размахате пръст, сме на вашето интелектуално ниво, но в края на краищата презрението и високомерието, което лъха от постовете ви, определено не ви помага да изглеждате поне на това ниво.

А дали има хумористична закачка - това може да го каже само човек, който все пак притежава чувство за хумор.

# 327
  • София
И откога писанието на авторката е някаква проба за чувството за хумор у някого? Някакъв образец на хумора ли е, що ли! Вече съвсем изтрещявате.
Добре де, нали ви е весело - веселете се! Или всички ще се изредите да набиете канчето на сухарите? Ок, донт вори - би хепи! Какво толкова са се забавлявали - почти цялата е обсъждане на събуждането. Скука.

# 328

Сори за спама. Темата беше разтоварваща, обаче, перфектните мами  от Люлин, Младост, Обеля...не ви знам всичките сателити... просто не могат да се въздържат. Peace

Това опит за сарказъм ли беше? Обида на квартал или намек, че някои са бедни и не могат да се мерят с тези от едноетажна България?
Кое от трите неща?
Че не схващам... newsm78

# 329

Добре де, нали ви е весело - веселете се!

Смирено благодарим за разрешението. Хайде ти стига си се мъчила с тази тема. Ще рече човек, че някой ти е опрял пистолет в челото и заплашва да натисне спусъка, ако не я четеш. Не си длъжна да четеш темата, нито да я харесваш. Няма нужда да даваш акъл на възрастни хора, нито как да пишат, нито какво да им харесва. Най-малкото, никой не те е питал.

Общи условия

Активация на акаунт