Един най-обикновен седмичен ден :(

• 64 743
  • 879
  •   1
Отговори
# 330
  • тук-там
Сори за спама. Темата беше разтоварваща, обаче, перфектните мами  от Люлин, Младост, Обеля...не ви знам всичките сателити... просто не могат да се въздържат. Peace
Това опит за сарказъм ли беше? Обида на квартал или намек, че някои са бедни и не могат да се мерят с тези от едноетажна България?
Кое от трите неща?
Че не схващам... newsm78

Не, приеми го като обобщаване. Нали Младост беше хай, пък   Люлин - не. Може и да бъркам.
И аз съм от бедните, бе. Peace

# 331
  • София

Добре де, нали ви е весело - веселете се!

Смирено благодарим за разрешението. Хайде ти стига си се мъчила с тази тема. Ще рече човек, че някой ти е опрял пистолет в челото и заплашва да натисне спусъка, ако не я четеш. Не си длъжна да четеш темата, нито да я харесваш. Няма нужда да даваш акъл на възрастни хора, нито как да пишат, нито какво да им харесва. Най-малкото, никой не те е питал.

Точно де, възрастни хора, които пишат каквото решат! Ти защо, в такъв случай, се опитваш да ми казваш какво да чета и какво да пиша или да не чета, или да не пиша? Напроти,в много ми е приятно в темата! Чета, пиша - супер! Май само на мен ми е весело от цялата работа.  Simple Smile Най вече от последните постове. Подхранва ми нарцисизма.  Wink

# 332
Сори за спама. Темата беше разтоварваща, обаче, перфектните мами  от Люлин, Младост, Обеля...не ви знам всичките сателити... просто не могат да се въздържат. Peace
Това опит за сарказъм ли беше? Обида на квартал или намек, че някои са бедни и не могат да се мерят с тези от едноетажна България?
Кое от трите неща?
Че не схващам... newsm78

Не, приеми го като обобщаване. Нали Младост беше хай, пък   Люлин - не. Може и да бъркам.
И аз съм от бедните, бе. Peace

Мда-хай...Колко хай може да е една панелна казарма се чудя...
Цяла София е една панелна казарма...
Децата и те са в казармата във вид на ясли и градини, а родителите  осъществяват безсмислен и нискоефективен труд по разни офисчета и слабопроизводителни фабрики.

После що бил такъв денят. Ми къв да е...
Няма как да е друг.

# 333
Андариел, разбира се че можеш да четеш и пишеш каквото поискаш. Не можеш да даваш акъл на хората какво да четат и пишат. Всъщност, можеш, но тогава ще се наложи да прочетеш и мненията на хората за твоите писания и за впечатлението, което оставяш. А изрази от сорта "'ба си ексхибиционистката си", които ти си позволи да отправиш към авторката няколко страници по-назад не оставят впечатление за особено възпитан човек, още по-малко за някой, който претендира, че възпитава децата си.

# 334

Разбрах ви още от първия път. Не ви харесва хуморът ми.ОК!Приемам и това мнение, вие имате право на него.Приемете и моето. И в тон с темата ще кажа:миии, не ми пука!

Правилно! Продължавай да пишеш, имаш достатъчно читатели.  Simple Smile
Абстрахирай се от литературната критика.  Laughing

# 335
  • София
Андариел, разбира се че можеш да четеш и пишеш каквото поискаш. Не можеш да даваш акъл на хората какво да четат и пишат. Всъщност, можеш, но тогава ще се наложи да прочетеш и мненията на хората за твоите писания и за впечатлението, което оставяш. А изрази от сорта "'ба си ексхибиционистката си", които ти си позволи да отправиш към авторката няколко страници по-назад не оставят впечатление за особено възпитан човек, още по-малко за някой, който претендира, че възпитава децата си.

А как по друг начин може да се нарече това, което тя прави и декларира? Как му се казва на това да пишеш и да планираш да пишеш в подробности за ежедневието си пред публика? За тези работи си има личен дневник. Пускаш си тема за себе си и смяташ да продължаваш да я поддържаш като тема за себе си. Ти защо не го направиш? Защо не вземеш да си пуснеш една тема, в която да описваш "в хумористичен стил" житието и битието си всеки ден? Като иска да си прави кръстоска между Дневникът на Бриджит Джоунс и Отчаяни съпруги, да си направи блог и да си пише там!

Аз съм доста добре възпитана. Защо да не си позволя да съм невъзпитана? То е като да знаеш как да си служиш с прибори, но понякога да ядеш с ръце, ей така, за разнообразие. Ексцентричност.  Wink

# 336
Нарича се ирония!
Иронизирах теб тогава ....
Не е истина как се развива разговора.  Laughing Смеещ се емотикон, защото ми е смешно.

# 337
  • София
Трябва да почерпиш, че темата ти е жива.
И иронията не ти се получава, щом трябва да обясняваш, че иронизираш.

# 338
Е, нима е забранено да се пускат подобни теми? Къде в правилата на форума има подобно изискване? Ако иска, пуска тема. Ако иска, прави си блог. Ние, ако искаме, четем, ако не-не. От кога едни потребители определят темите, които други имат право да пускат? Освен това от значение е не само какво се казва, но и по какъв начин се казва. Едно и също нещо може да се каже учтиво, а може и просташки. Никъде не съм твърдяла, че авторката е литературният гений на форума, но щом и се пише и по този начин изпуска парата, защо не? На никого не пречи. Има момичета, които темата ги кефи. За тези, на които не им харесва, би било достатъчно да я подминават.

# 339
Защо просто не спрете?  newsm78

# 340
За тези, на които не им харесва, би било достатъчно да я подминават.

Би било, ама откъде накъде някакви ще се забавляват тука  Tired

# 341
Тракийка, права си. Темата съвсем се окъка. Спирам.

# 342
  • София
Ми, така кажи, дъуишмастър, че авторката изпуска парата! Тогава защо са тези напъни за литература, пък за ирония, пък за веселба! Както виждаш, се оказва доста тривиална история - иска да изока жената, обаче "литературно"!  Joy

Аз спирам, че ми омръзна.

# 343

Правилно! Продължавай да пишеш, имаш достатъчно читатели.  Simple Smile
Абстрахирай се от литературната критика.  Laughing
Следващата "творба" ще представя първо за рецензия при Andariel

Явно не ми се получи с иронията, права си Wink Закачлив емотикон, закачам се с теб!

То тема вече няма, въпрос на време да бъде затворена. Да я оспамим подобаващо, докато имам малко време затова, че после пак прибиране, домашни, готвене...и биричка, този път, че много ме нападнаха с ракията.  Grinning

# 344
  • София
 Темата тръгна много добре: една споделена лична история с голяма доза самоирония и интересен изказ. В първите няколко страници потребителите разказаха подобни истории също през призмата са самоиронията, като от тях имаше и доста забавни и добре написани като тази на Куркума например.
 От моят дългогодишен опит като потребител в този форум съм останала с впечатлението, че той се гради главно от споделени истории и отзвука от тях. Това не е първата нито надявам се последната такава тема тук. Иначе то какво ще остане за четене. Дали е първата представена по такъв начин и с такава тематика, ами едва ли ама не ми се рови.
 С други думи аргументите на Андариел тотално издишат.

Общи условия

Активация на акаунт