True Detective - Тема 2

• 53 205
  • 677
  •   1
Отговори
# 555
Това до момента е най-слабият сезон. Може би ще ми променят мнението последните епизоди, но не вярвам.
На първи сезон в този момент от сериала вече тръпнех да видя какво ще се случи, сега ми е леко безразлично!

# 556
Това до момента е най-слабият сезон. Може би ще ми променят мнението последните епизоди, но не вярвам.
На първи сезон в този момент от сериала вече тръпнех да видя какво ще се случи, сега ми е леко безразлично!

Само ти мислиш така явно. Дойде да ни споделиш безразличието си защото няма какво да правиш?

# 557
  • Карнобат

Само ти мислиш така явно. Дойде да ни споделиш безразличието си защото няма какво да правиш?

Заставам зад твоето мнение.Не виждам кое му е слабото на сезона,напротив перфектна история изиграна блестящо.Ти ако не тръпнеш в очакване и ти е безразлично на мен и на много като мен ни е супер напрегнато.Не бива да се сравнява с първи или втори сезон,защото всеки си е различен и си носи своя чар.Като не ти се гледа недей,поне аз така правя.

# 558
Сезонът е добър, ако развръзката няма да е коментираната по-горе. Това би било на бозата- майката. Но няма да се изненадам, защото Ник Пицолато беше объркал дозата точно в последната серия на иначе жестокия S1.

# 559
  • Карнобат

Значи ще е нещо друго...

# 560
  • София
Заставам зад твоето мнение.Не виждам кое му е слабото на сезона,напротив перфектна история изиграна блестящо.Ти ако не тръпнеш в очакване и ти е безразлично на мен и на много като мен ни е супер напрегнато.Не бива да се сравнява с първи или втори сезон,защото всеки си е различен и си носи своя чар.Като не ти се гледа недей,поне аз така правя.
Блестяща игра и прекрасен сезон! Не вярвах, че нещо може да се доближи до сезон 1, но мисля, че тук имаме отлична работа. Последния пресeн епизод 7 беше чудесен! С нетърпение чакам последния 8ми...

# 561
Току-що изгледах 7-ми епизод...Нямам търпение вече да разбера цялата история 🤓

# 562
Не знам как в един епизод ще разкрият всичко, и ако развръзката различна от очакваното ще е супер. Само едно не ми стана ясно - Хойт няма откъде да знае какво са направили, че да заплашва Хейс, много фантасмагорично ми дойде, освен ако съм пропуснала нещо.

# 563
  • Карнобат
Не знам как в един епизод ще разкрият всичко, и ако развръзката различна от очакваното ще е супер. Само едно не ми стана ясно - Хойт няма откъде да знае какво са направили, че да заплашва Хейс, много фантасмагорично ми дойде, освен ако съм пропуснала нещо.

За мен или Роланд е намесен и той е издънил Хейс пред Хойт,или тази Амелия която ми е адски потайна цял сезон също не е в играта и тя да е уведомила Хойт..

# 564
Аааа, ама как свърши епизода! Никога повече няма да гледам серия за серия. Никога!
И сега какво? Хойт какво ще му направи на Лилавия? Ще е жив, но какво ще стане? Възможно ли е да не е жив? Ужас, не мога да мисля логично Close
За първи път видяхме дъщеря му Бека, много е красива. Не мислите ли, че е много странно, че не сме я виждали до сега, особено през 2005 /третата времева линия/? Да не би да се е случило нещо с нея през 1990?
На мен не ми се вярва Роланд да натопи Хейс за убийството, той как ще остане сух? Да предположим, че влиятелният Хойт ги следи и знае какво са направили на онова мекотело, с тази информация да ги "държи за топките" и да не го закачат по нататък в разследването и така детективите да се примирят с нелогичното приключване на случая от продажния прокурор? Би моголо. И цялата тази ситуация с убийството на охраната и държането за топките да ги е разделила за 15 години без да се чуват.

# 565
- You manipulative, egotistical, uppity fuckin'...
- What? Huh? What you gonna say?
- Guess what word's runnin' through my mind right now.
- Say it, then. Say it, motherfucker.
- No. I just want you to know I'm thinkin' it.

Това не е True Detective Close

# 566
  • София
Изгледал
Добър епизод, но защо си мисля, че ще останат много 'бели петна' след края на сезона. Почти съм сигурен, че в сезон 4 историята ще продължи, като нищо чудно да върнат любимите на всички Ръст и Марти. Все пак някой трябва да докопа истинските кукловоди обединени около култа Жълтия крал.
Какви ми ги разправя Пицолато, че нямало и няма да има никакви връзки със сезон 1, хаха, че то до тук в сезона имаше поне три очевидни препратки, а в този епизод 7 дори ни ги показаха Ръст и Марти на снимки във вестника. Хич не е свързано, ама хич.  Laughing
Иначе този път няма да изпадам в излишни размисли, защото до тук нещата се развиват според вижданията и прогнозите ми и не съм изненадан с нищо. Дано има някакъв интригуващ 'търн' на финала, който да ни остави без дъх. Най-не искам незавършена история и открит финал, но на 80% отиват натам нещата и сезон 4 ще е епилогът на тези случаи в Арканзас и Луизиана.
Роланд според мен също вече е заподозрян като момче на Хойт. Защо прибърза и уби Харис? Най-ценния им актив. Дали да потули следите? Той ли е рапортувал на Хойт, че така бързо довтаса с антуража си пред жилището на Хейс. Интересно. В два поредни епизода ни карат да се съмняваме и в двамата главни герои, но все пак за мен всичко това е отвличане от вниманието и камуфлаж, хвърляне на прах в очите. Твърде много нишки и възможности и накрая ще си се окаже най-вероятното. Всичко е заради Изабел и психическите и проблеми, а Уил е бил излишен и по-скоро смъртта му злощастно стечение на обстоятелствата. Това е единия възможен и най-логичен край и другия вече е пряка връзка със сезон 1 и педофилския кръг в който са замесени много влиятелни хора (Тътълите в сезон 1 и Хойт в сезон 3) или едното да не изключва другото, какво и да значи това (край на едно и начало на друго нещо).

# 567
Някой ги наблюдаваше , като помъкнаха Харис. Не е трудно да се досети, че са ги проследили.
Според мен Луси не е  искала да продаде Джули на семейство Хойт, но пък е имала такива оферти от тях, посредством братовчеда Дан. Затова е и получавала пари, за да си мълчи. Впоследствие и убита.
При първите разпити Хойт и дъщеря ,а вероятно и Джули са били в Африка.
Мисля, че Том и Роланд са били влюбени или поне Роланд. Имаше нещо повече от приятелство между тях. В Инстаграм на Пицалоти имаше една снимка, кадър в който Том и Роланд се молят. Акцентът в снимката пада на кръста. Криещи се зад вярата, вършат сатанински ритуали. Просто много ми се набиват двата кръста. Истинският и обърнатият му огледален образ. Според мен църквата крие някакви гнусотии. Стана ясно и с онова сиропиталище, в което беше ходила Амелия.
Няма да се изненадам, ако убиецът на Уил е свещеникът. Момчето е било свито е се е отпускало само пред хора, на които има доверие. А на кого да има повече доверие от отчето изповедник.
Ето какво е станало според мен. Джули им е трябвала, за да замести празнината в сърцето на дъщерята на Хойт. Попът ги е насочил към семейство Пърсел. Лесно да ги проучили. Все пак Луси е била бивш служител. Предполагам са я разпитвали и чрез Дан са се опитвали да се доберат до детето. Луси може би се е опъвала, не е била сигурна. На Хелоуин Хойтовата щерка и едноокия са огледали Джули, като стока. Може би тогава е взето решението, че иска категорично момичето. Търсели са удобен момент.
Мисля, че и трите момчета с Бийтъла имат общо. Те са имали за цел да разделят децата, като подгонят Уил, а той е казал на сестра си да се скрие.
После се е върнал да я търси на мястото, на което играят и предполагам, че там се е натъкнал на попа, който го е убил, за да не се разприказва за игрите в парка.

# 568
И приятелката на Луси ми е много съмнителна, но не знам защо. Може би, заради снимките и че няма личен живот.
По подобен начин заподозрях убиецът в 1 сезон. Все нещо ми щракваше за него.

# 569
Току що изгледах финала. Наистина няма общо с първи сезон Simple Smile В общи линии съм била права за доста от наблюденията си и за доста не съм Simple Smile
Хубав сезон. Хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт