Отговори
# 720
А и честито  и да са живи и здрави новите октомврийски попълнения Simple Smile    bouquet

# 721
Честито на Плодчетата и Ан  bouquet  bouquet
Живи и здрави да растат бебчетата за радост и гордост на семействата им,а на мамите скорошно възстановяване Hug

Izgrqvashto Slance,още ли те болят бъбреците?Ох,хайде да раждаш,че да ти мине всичко HugАз като съм говорила с док и личната,ми бяха казали ,че е възможно да се получат проблеми с бъбреците последния месец,особено на такива като нас,с предишни оплаквания и да си пускам урина всяка седмица,което аз не правя  EmbarassedАма този панадол незнам с какво ще ти помогне  ooooh! Какво ти казаха,даде ли урина?

gali_portokali,това което сподели е просто ужасяващо #Cussing out Какви са тези бабешки,с извинение,начини за определяне състоянието на бебето-10 мърдания за 12 часа ShockedТи вече 9 месеца го носиш ,и ако нещо те притеснява би трябвало да ти обърнат повече внимание,за твое успокоение поне!Пък това касапско пребъркване ......и коментара,че все едно не кървиш достатъчно #2gunfire #Cussing out Дано поне сега като са махнали тапата беб тръгне да излиза до някой и друг ден Praynig

# 722
Абе аз не бях и чувала да броиш колко пъти рита за час ли за ден ли. Какво значи едно ритане не ми е ясно. Мойта беба се е случвало да спи с часове и да не мърда и като почне да се преобръща та не спира и кое се брои за едно ритане едното преместване на бебето или поредицата от движения. Това ми звучи супер тъпо па и да седна да броя.

# 723
Честито, plod4etata. Да е жив и здрав малкия юнак.

За пулса - аз съм с ускорен пулс още от първата бременност. Не ми пречи, не го усещам дори. Но обикновено ми е между 90 и 100, а кръвното ми е много ниско.
И аз съм така с кръвното. Опитвам се с дишането да го регулирам като вдишмам бавно през носа. И на жк знае док. Поне 2 пъти съм му казвала,но нищо не предписа. Моя си аг още в 4 мес. Му казах и вика така ще е и може да смуча валидол, но избягвам. Но напоследък и това не ми помага. Скоро ще се освободич от дребните "екстри" Simple Smile

# 724
  • гр. София
Plod4etata,честит ти юнак,много да ви радва и слуша : *
А какво става с Julie18,как мина всичко?  Simple Smile  bouquet
Честито и на всички останали мами  Crazy Hug

# 725
Честито на Плодчетата и Ани. Нека да са здрави и много щастливи.

# 726
Гали съжалявам, че така си се почувствала.
Момичета не е до дискриминация. Тук просто системата им е различна. Първо в BG вие ходите на преглед при специалист акушер-гинеколог, нас тук ни преглеждат само акушерки. Доктор може да видиш само ако има проблем с бебето или с майката. Второ тези акушерки си вършат само едно - тестче на урина с едни хартиени лентички, мерят кръвното ти, слушат бебето за около минута, опипат ти корема и хайде чао. Аз затова смятам ,че по-добре да отидеш в болницата, в MAY - там са по в час и обръщат повече внимание от тия акушерки в GP surgery-тата.
Прегледът за разкритие и това да ти махнат тапата са много кофти и болезнено наистина. Знам го от опит защото с предната бременност ми го правиха. Нормално е после да има кървене. Ехограф тук не правят просто така. По здравна каса ти се полагат два и толкова. Замислете се,че и в BG само два ехографа са платени по здравна каса, но всяка жена ходи на частни  прегледи всеки месец. Тук обаче е много скъпо и хората не ходят, не само българките и англичанките не ходят.
Гали поне са ти записали тоновете. Не се тревожи, мила. Стискам палци скоро да родиш и ти желая много леко да мине! Praynig
 И аз имам познати,които много тежко раждаха тука- с дни, само и само да е естествено ,че секциото им струва по-скъпо на тукашната здравна каса. Вае пак от родилките пари не могат да вземат, както в България. И накрая се стига до системи с окдитоцин, до форцепс , вакуум и т.н. В BG пък бързат да те.срежат. И това не го одобрявам .
 И аз да се оплача пък - днес не ми е ден. Ядосах се на детето ,че не яде (много е злояд) и се развиках. После майка ми скочи срещу мен, скарах се и с нея, направо истерясах, ревах... Sad После се сдобрихме де, но така взе да ме стяга корема...... #Crazy Не знам на хормони ли се дължи или откачам вече, но много лесно избухвам. И за капак майка ми взе да ми мърмори каква майка съм била..., защо така съм се карала на сина ми.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 04:11 от 4erveno6iika

# 727
  • там където има винаги вятър
Момичета, влизам да ви кажа, че съм много щастлива баба - aniii_b днес роди момиченце Емилия. Раждането е нормално, мама и бебе са добре  Hug

# 728
Честита принцеса на aniii_b! Да е жива и здрава и много да ви радва Hug mama iasi, колко голяма се роди Емилия, сподели, за да я напишем на първа страничка  Wink

4erveno6iika, аз също напоследък съм много нервна. Доста викам вкъщи и на детето най-вече, после съжалявам, ма явно е от хормоните.

# 729
Еххх,всяка сутрин да започва с такава хубава новина  Hug Честита дъщеричка Ани  Heart Eyes Да е жива и здрава и мноооого щастлива малката Емилия.
На мен май снощи ми падна тапата  newsm78 Дано да избутам до сряда-тогава съм на преглед  Praynig
Нервните пристъпи няма да ги коментирам  hahaha Направо съм като бомба със закъснител и без да искам си търся причина да се скарам с най-близките  #Crazy откачена работа.
Усмихнат и пълен с бебенца ден  Heart Eyes

# 730
lady_gothic Оф още цяла нощ се измъчих Shocked Shocked Не съм пускала урина щото днес ще хода при АГ-то към 11:30ч да видим какво ще го измъдрим ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired
Писна ми чак и да се оплаквам вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out не знам на ММ сигорно му писна 2 дена  Thinking Thinking Почти не съм спала  #2gunfire #2gunfire и се чуствам много изморена  Tired Tired

Хайде честити бебчета да са живи и здрави и все така да расте Дружинката ни!  bouquet  bouquet  bouquet

# 731
Честито бебче на мама АНИ Simple Smile Да са мног здрави и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet
Това за УК направо е ужасно...чак започвам да се радвам,че не бях такъв инат и наистина да отида само за едно раждане там  Rolling Eyes Тук ходя при много добър лекар и то по ЗК и всеки път ме гледа на ехо-сега от близо 2 месеца- всяка седмица,нищо ,че с еполагат само 2 ехота Simple Smile
Айде още бебенца днес Simple Smile Аз след малко отивам на преглед и се надявам доктора да каже днес или утре,че ще се ражда  Laughing

# 732
Честити бебенца на Ан и ани б, да са ви живи и здрави момичета и много да ви радват!   bouquet

Нещо ми се струва че, има затишие, момичета няма ли нови бебчета във фб групата?

# 733
На 9.10. Излезе на бял свят нашата принцеса Тереза 2870 49см.Секцио.
Всичко мина нормално

# 734
  • Плевен/Пловдив
На 9.10. Излезе на бял свят нашата принцеса Тереза 2870 49см.Секцио.
Всичко мина нормално

ЧЕСТИТО   bouquet  bouquet  bouquet
Много до ви радва малкото съкровище. newsm32 newsm32 newsm32

Общи условия

Активация на акаунт