ПЪРВИ клас - 2 тема

• 43 056
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Donsita, ние спираме плуването, но дъщеря ми е с коса до кръста и сушенето ми е ад през зимата.

Този 1 клас не ми се отразява никак добре. Започвам да си мечтая да съм домакиня за няколко месеца поне.  Tired

И аз, и аз Simple Smile

Catty M, и аз се усещам, че повече й се карам напоследък. Аз я будя сутрин, вечер аз проверявам домашните и я натискам да си ляга рано, ще вземе да ме намрази детето...

Наздраве и от мен  Wine Glass

# 226
  • София
Ти пък, Мамбо #5 е - много се харчи из всички танци Laughing
Не е тя. Това беше едно от първите ми предложения, но беше отхвърлено.
А и в нея се пее на английски, не на испански.

# 227
  • sf
Donsita, ние спираме плуването, но дъщеря ми е с коса до кръста и сушенето ми е ад през зимата.

Абсурд това да ме спре. Кака му също беше с дълга коса, когато ходеше на синхронно. Сушах надве-натри и слагах дебела шапка. Даже с градския транспорт се движехме- ей, това дете не се разболя нито веднъж цяла зима  Mr. Green

# 228
Ми не знам, аз май не бих я изкарала навън през зимата с полумокра коса, страх ме е, ама аз съм си малко луда. А и си е до дете Simple Smile

# 229

Абсурд това да ме спре. Кака му също беше с дълга коса, когато ходеше на синхронно. Сушах надве-натри и слагах дебела шапка. Даже с градския транспорт се движехме- ей, това дете не се разболя нито веднъж цяла зима  Mr. Green

Племенникът ми тренира плуване /живеят в Англия/ и ми разказва как девойките всяка вечер си тръгват с мокри до кръста коси. той пък използва сешоар. Mr. Green Кой както си е свикнал.

Аз лично не бих спряла заради това детето от плуване. Ще губите повечко време за сушене- да, но пък това е прекрасен спорт и ще е жалко да го прекратите по такава причина.

# 230
  • София
Еха, радвам се, че не съм единствения сомнамбул тук.  Joy

Малкият заминава за Банско утре с дядо си и вуйчо си, така че ще сме минус един пакостник вкъщи. Оставаме само с бебока, да видим дали ще има малко спокойствие.

Kally, да не е "La bamba"? Пробвай и друга на Рики Мартин - например Copa de la vida. Само с това описание трудно ще стане, ако не е на някой известен изпълнител.

Да се похваля, че не сме имали повече проблеми с другите деца в класа. Даже с момченцето, с което се бяха сбутали, намерили общ език. Леко върви всичко, госпожите го хвалят, пише си всичко в занималнята, изобщо не се занимавам с домашни вкъщи. Май влизаме в ритъм  Wink

Поздрави на всички и приятен уикенд   bouquet

# 231
Стига сте се жалвали  Naughty, аз от 4 месеца работя, след 7 #Crazy години седене в къщи. От този месец съм на лекции, редовен студент  Blush, и съм с първокласничка и четвъртокласник. Добре, че десетокласника е отличник и се оправя сам. Просто не знам как ще оживея. Laughing
Баби няма.... Купона е пълен.

# 232
  • София
Ние се жалваме колко ни е тежко, а на децата е още по-тежко. Както казва моят син "Мамо, ти не знаеш колко тежко е да си дете!"

Не знаех, че снощи се е заформила група за "Наздраве" - щях да се включа с една бира.

Очаквах за тези почивни дни да имаме много домашни, но има само 2 странички от помагалото по Математика.

Направо се чудя къде да заведа децата тези дни? newsm78

И още нещо (знам, че ще имате идеи затова питам тук) - след по-малко от месец е рождения му ден, а аз още нищо не съм организирала. Най - лошото е, че нямам идеи. Той много обича да си празнува рождения ден с много деца  и досега го правехме в детски центрове, но нещо ми се струва голям вече за тези клубчета и направо  не знам какво да правя. А времето напредна....

# 233
Вела, на лекции е по-лесно, отколкото на работа!
Но пък с 3 деца - наистина, купонът е пълен! Rolling Eyes

# 234
  • София
Home raider - ако времето позволява Коколандия...и ако децата са по спортни...но пак зависи от времето...Няколко нива и после в заведение....
В НСА има стени за катерене, виждала съм да организират и РД там...
В Мола на Цариградско в Капелата - мисля, че все още на нашите 7 годишни им е интересно...скоро ходихме там на РД ....е голямо търчане падна, голямо чудо едвам ги извадих и двамата...
Има няколко конни бази до Сф..просто като идея, но пак зависи от броя деца и времето...
Домашни си имаме, но днес спорт и почивка ще да е.....
И мен ми се ще плуване, но още не съм го измислила....искам да е близко и естествено да ми е удобно, че направо се превърнах на шофьор, карам единия, после другия и така...после ги прибирам, после по допълнителните дейности пак нагоре надолу.......Айде като е хубаво времето перкаме и пеша, но ....определено съм разводач....

# 235

Сега безуспешно търся една песен, която им били пускали на танците и моят реши, че трябва да питам Гугъл коя е тази песен  doh Laughing Ще ме подлуди сигурно до другия петък, когато ще може да попита учителя. От напяването нищо не ми идва наум. Каза, че се пеело на испански от мъж, била бърза, самбо, салса и прилича на Livin' La Vida Loca на Рики Мартин, с тромпети и много ритъм.
Жаси ми удари едно рамо по въпроса във ФБ   bouquet
Приемам всякакви идеи и утре като се събуди ще му ги пусна всичките, дано да разпознае някоя.
Да не е JAMBO MAMBО.

# 236
  • София
Ние днес сме на РД на момиченце от класа в Коколандия, та явно това е популярно място за празнуване. Поне времето е слънчево и прекрасно, та децата ще се позабавляват.
Иначе имаме домашни по 3 странички по математика и български и малко повече по английски. По български са свършили първата тетрадка и от другата седмица почват другата с буквите. По математика са правили контролно и моята се е изложила, щото е бляла. Тя си е мислила, че е като в ДГ и госпожата ще им казва условията едно по едно на задачите и ще ги чака, а тя ги е казала в началото - моята явно е бляла и половината задачи не е решила. А не че не може. Сега  обяснявам, че контролните в училище са различни от тези в ДГ и никой не ти седи на главата да ти казва добре или не е добре, а ти дават листа и ти работиш на всички задачи и накрая го събират. Иначе, след като са върнали контролното и госпожата я е накарала да реши пропуснатите задачи тя ги е решила - явно просто по време на самото контролно е бляла.
Иначе миналата седмица моята госпожица и две момченца от класа са получили забележка, щото като госпожата е казала, че почва часа те не са седнали, а са решили да подреждат мястото, където са си играли. Вкъщи ми обясни, че било важно да подредят, щото в градината им се карали за това. Абе луда работа, още в главата им е градината и игрите. Труден се оказа този първи клас и аз вече май имам нужда от почивка.

# 237
Имаме ужасяващо количество домашни. Не знам кога ще почива това дете и как да го извеждам, като има да пише за два пълни дни.

# 238
И ние имаме доста домашни, но сме на футбол в момента. Хич не мисля да лишавам детето от игра заради домашните. Ще ги пишем вечер и рано сутрин, другото време навън.

# 239
Вела, на лекции е по-лесно, отколкото на работа!
Но пък с 3 деца - наистина, купонът е пълен! Rolling Eyes

В нас ми е най-трудно, там имам най-много работа. Tired

Общи условия

Активация на акаунт