Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 314
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Такааааа, не мога да ви смогна! Mr. Green
Първо отчет-за днес страхотна тренировка за крака и корем, в суперсетове, всяка двойка по 4 серии. Изморих се доволно!
Смоуки, герой си! Бързо да се оправяш!
Фъстъче, чудна си на този мотор!
Дива, само така-мотор,коне,второ висше!   bouquet Трябва да се мотивирам от теб, че напоследък не мога да се позная колко съм пасивна и съм си прибрала мечтите някъде в гардероба. Май е време да ги изровя!  Mr. Green
ТиЛи, само така! Страхотен план!
Мери, браво за минусите!  Mr. Green
Мис Дрийми, добре завърнала се! Колко апетитна торта!   bouquet
Люба, ах, завиждам... Mr. Green Страхотни снимки! Сега очакваме включвания с разбиващи тренировки!
А Бобчето къде изчезна!
Сигурно забравих някой.... newsm78......
Лек ден!

# 601
Айде и аз се сдобих с 2 5-тички, сигурно ще ги ползвам догодина  Laughing ама нищо, да съм подготвена. Ама нали и аз съм една голяма бяла птица, та ходих до Карфура (там има винилови по 15лв., ама ми се досвидяха  Laughing пък и не бях подготвена за тази цифра), че после в Кауфланд  Whistling добре, че са едно до друго, че поне не обикалях целия град  Laughing

# 602
Rain, kari, да са ви честити 5тичките  Crazy Rain, знаеш ли как ще ги харесат клекове, напади, мъртва тяга с тях  Crazy Crazy Crazy хич не го мисли, а веднага да ги пробваш!

За пореден път се убедих, че "искаш ли - можеш". Направих си мусака в тиган  Joy Имах кайма и не знаех как да я приготвя, а по принцип си я запържвам в тиган със зеленчуци.. нарязах лук, малко чесън, сложих каймата, подправки и гледам, че едни картофи отстрани ме гледат ... защо не? Нарязах един картоф, добавих 1 с.л. лютеница, добавих вода и да видите как си къкри Grinning + кисело мляко в чинийката накрая, мммм  Crazy

# 603
  • София
И за ренегатско са супер  Wink Честити да са ти Рейнче  Heart Eyes

Аник, тази съм си я сейфнала и ще я пробвам съвсем скоро  Hug  Много я спрягате и сигурно има защо, с тези двуминутни интервали  Crazy Ако нямам мускулна треска от днес, че нещо ме наболява трътката, може и още утре да я вкуся  Mr. Green

# 604
Лида се завръща с UFC Fit - Ultimate fit champion.

# 605
  • София
На Лида ще й дърпаме ушите, защото никаква я няма напоследък  Naughty
Пуска по един отчет и това е!  Crossing Arms
 Hug

# 606
Леле, момичета наистина не може да ви смогне човек.
За днес отчитам един час йога и ден 15ти, ниво 3, скучна беше, но пък за сметка на това се изпотих добре, кардиото ми се отразява добре.
Мери, честито за сантиметрите
Фъстъчка, обожавам мотори и благородно ти завиждам Simple Smile)
Люба, Италия е любимата ми дестинация, ходила съм три пъти и съм убедена, че съм родена да живея там, хахах
а тази торта кой я пусна, изглежда многооо вкусна  Peace

# 607
  • София
Лелеле какви торти, какви пътешествия, коси и чудеса. Heart Eyes Ще почета и аз за къната, но аз имам мноУ бели коси.
Какви 22% мазнини има Мери бе? Аз по табличката съм малко над 19.  Shocked И каква е тая мусака сега, онзи ден ме запалихте така, та правих пица с кайма...мммм превъзходно.
Не съм тренирала, ще се поправя утре, днес ходих на цветна снимка с неприятни новини и 2 бири изпих за разкош. Tired

# 608
Ани, много вкусна стана импровизираната мусака Grinning А пък за мазнините... толкоз! Всичко е в бедъра Grinning

# 609
На Лида ще й дърпаме ушите, защото никаква я няма напоследък  Naughty
Пуска по един отчет и това е!  Crossing Arms
 Hug
В петък отчетох 2 звяра и 2 дни почивах Simple Smile Снимка показах. Имай милост.

# 610
  • София
Няма милост!!!! Искаме си Лида-та!  Rage

# 611
Ето онлайн калкулатор за body fat: http://www.calculator.net/body-fat-calculator.html.

Мери, за жена 22% го определя като тамън за фитнес гадже. Simple Smile

# 612
Barbabeau, ъъъъъ, какво пишем сега - височина, врат, талия, бедро (?!).  И гледаме числото отстрани, тоест в дясно, показва се в зелено? Щото ..... с 4,5% не се виждам  Joy

# 613
Височина, врат, талия, ханш - да. Но преди това мини в метрична система все пак Laughing - Metric Units. И се отбележи, че си Female. Wink

П.П. Хм, абе ханш или бедро е hip в единствено число?!

# 614
Е, не съм чак такъв индианец, минах в метричната система Grinning отбелязах се, че съм жена. Да ти кажа hip може и да е ханш. Така ми дава 28%, което ми се струва по-близо до реалния %, отколкото 4,5%  Laughing Нооо и 28% не съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт