Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 313
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък преди няколко месеца се мерих с ей този калкулатор http://lubomirivanov.com/1322/#more-1322 ама не си спомням колко излезе, май към 26-7%. Колко е вярно - не знам.

Отчет - Butt Workout 3 - Firm Extreme 10 мин. и уоркаут 9. Малко нагоре ми дойде, не успях да направя техниките на всичките упражнения от кръг 1 и 2, но поне съм мааааааааааааааааалко позадобряла с лицевите, направих цели 5 (това след тренировката) накуп  Grinning Останах без китки и ръце, никак не ми хареса този уоркаут  Crossing Arms

# 616
Любче , супер снимки! Ако пуснеш повече няма да се разсърдим  Mr. Green
Аз не успях да си пробвам гирите , че върнах много късно , но утре.......... smile3508

# 617
Фъстъчето и Люба много сладки  Hug
Честити ви нови гирички на Рейн и Кари. Със здраве да си ги ползвате и да постигате хубави резултати!
Смоуки, звучи страшничко. Дано се оправиш бързо  Hug

Аз правих това https://www.youtube.com/watch?v=-fgjeJZfeAs&list=PLAnPAONgGT … mtES&index=14 на Кристин. Запалиха ми ръцете тия ластици. Моите са същите, но в сиво.
Довечера спининг.

Мери и калкулатора на Барба и този на Любо, който сподели Рейн показват горе-долу еднакво при мен. С много малко отклонение от половин процент. И преди съм ги правила. Това с врата е американския метод. Ханша се мери да, а не бедрото.

Ей сега се сетих, че имам едно клиперче малко и се измерих и с него. Същата работа  Confused Омазнила съм се. Колко няма да кажа  Embarassed  Laughing

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 21:12 от tqna

# 618
Лида се завръща с UFC Fit - Ultimate fit champion.
Точно това правих и аз днес Hug. Раздадох се на макс. Peace

# 619
Ох забравих и аз да въздъхна в темата от снимките на Люба. Въздишах доста докато ги гледах Grinning Наистина страхотни, а Люба изглежда зашеметяващо  Hug И аз се нареждам на опашката за инфо, че изглежда интересно този круиз.

Тяна може ли инфо как точно си мериш талията и ханша? Гледах снимки е нета, http://lubomirivanov.com/wp-content/uploads/2009/07/BFI2.JPG но не знам дали е  правилно?

Очите ми останаха в този чийзкейк, май ще го правя. Този нектар от агаве има ли го на бг пазара и ако не - с какво го заместихте?

# 620
Ханша е там, където дупето е най-широко, талията - там, където е най-тясно.

По Хамериканската система съм 28%, при Любо съм 25%, в табличката на Румяна съм 22%?!  Laughing

# 621
Точно както е на снимката на Любо  Peace

Мери едни и същи мерки ли залагаш. Струва ми се странно голяма разликата. Врата ти колко е?

# 622
Мери взимай най - малката стойност и се радвай на живота  Hug

За талията нещо не мога да разбера... моята най - тънка част не съвпада със средата на пъпа, кое да гледам?

# 623
Средата на пъпа не е талията Simple Smile Снимката е неправилна анатомично  Joy

# 624
Хахах ужас аз като ви казвам, че съм голяма бяла птица. От кога се меря там и съм около 80см. и си мисля егати тия манекенки как са с 60см. талия, имам още 20см. да свалям (не, че нямам де, то е точно там на мазното на корема)  Grinning Успокоих се. Водих се по тази снимка. Добре, че попитах  Hug

# 625
Не е средата на пъпа, а малко над него. Ох задавихте ме от смях  Laughing Мери, да не си се писала от дебеловратите  Joy Повече от 33-35см не е дебел вратът ти сигурно. Пробвай пак. И аз като Рейн ще ти кажа. Приеми си %, който ти харесва и по него се води. Важното е с времето да върви надолу, а не като моя нагоре  Mr. Green

# 626
30 см ми е врата  Joy Joy Joy 22% ми харесва. Не ми харесва, ама .. работим по въпроса Grinning Освен днес.. изядох цяло бурканче сладко от смокини  Sick не знам кой се е вселил в мен и какво ми е направил! Ама съм много притеснена за входния тест по английски утре  Laughing и сядам да чета времена, отново. Утре да стискате палци да не се излагам много!  Laughing Заради това сладко утре трябва да съм само на зеленчуци  hahaha (представяте ли си ме да решавам теста и да ръбам виновно моркови  Joy )

# 627
Ха, ха, колкото си по-дебеловрат, толкова по-малък % излиза  Joy Joy Joy Току що пробвах. Мери, значи пиши си врата 33см. за проба. Ама ми вдигнахте скапаното настроение с тия мерки и теглилки  Grinning
Успех утре! Браво, че си решила да учиш  Peace

# 628
Във врата се крие истината да знаете. Най - много мазнини там има.  Joy Joy Joy Joy
Отчет с ден 15, само 2 завъртания, че много ми доскуча. Разкарах се и аз до Кауфланд, ама не ми харесаха нещо и си останах без гири. Ще инвестирам във винилови, тези ми се видяха много неудобни и хлъзгави. Най - много да ги изпусна на пода и да ме изгонят от вкъщи, следствие на дупка в паркета.  Joy

# 629
  • UK
Ааа, запалихте ме и извадих сантиметъра, ще премеря мазнинките не само по моя задник, но и по мъжовия и да видим кой кого  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт