Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 309
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен!
Имах непредвидена тридневна почивка от форума, не съм ви чела и не знам дали ще имам сили да изчета всичко пропуснато. Не съм и тренирала трите дена, храната ми също е ужасна. Едва ям и то насила. Струпаха ми се неочаквани проблеми и за жалост съм от хората, които в този момент забравят за всичко, най-вече за себе си. Надявам се от утре да започна да влизам в релси. Липсва ми форумната комуникация  Hug

# 631
Кари, Рейн, честити гири! Кари, смях се заради майка ти  Laughing

Дрийми, Kind имат и много приятни десертчета от ядки и плодове.

Иииииии, Люба, каква си хубавка! Мани ги круизовете. Те са ясни. На теб много ти се зарадвах. Сладурка!

За днес - любимия ми Pump & Shred. Ето малко мои снимки след тренировката:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 06:25 от Фея Кръстница

# 632
Фея, супер си  Peace
Мен няма кой да ме снима в залата. По-скоро не ми е удобно  Embarassed
На някои от снимките все едно съм аз. Особено последната с щангата  Peace Само дето мен вече ръцете ме притесняват. Доста мускулисти станаха и все големи ми изглеждат.

Не знам дали треньорите са ти казвали да не стискаш щангата много силно, за да не товариш излишно предмишницата.Просто се сетих сега. Ох, напълни ми душата и нямам търпение до утрешния пъмп.

# 633
Фрея, надявам се всичко да е наред вече.
Фея, супер си. На майка ми и се смях и аз, защото ми се оплаква как хората купуват лютеници и други продукти на промоция в несвяст, а нашата се мъдри с две гири на касата. Била умряла от срам.
Отчитам 6 weeks 6 pack. Исках да си пробвам гирите и предпочетох Джилиян пред Румяна ( прибавям тежести в упражнения, при които няма). Забелязвам обаче, че едната гира нещо тропа и се притеснявам да не се счупи. Вашите така ли са?

# 634
И мен тези различни калкулатори ме вкараха в различни измерения.  Laughing С Мерката явно сме с еднакъв процент мазнини.  Mr. Green
Днес ще почивам от всичко, барем тамън накрая си довърша книгата и отпочна нова...
Да се оплача от палеца на крака- снощи едвам съм се движила. Ей така- от нищо нещо си направих. Днес сякаш нещата са по- добре, но ще се старая да го натоварвам минимално, сиреч- цял ден с краката на дивана.  Confused Което Ич не ме кефи. Отделно, сигурно и утре няма да мога да тренирам заради този проблем... Абсурд е да си обуя чехлите, камо ли пък затворена обувка и да трябва да застана в планк- позиция, или да се кача на пътеката... Дано се оправят нещата по- бързо, че тамън влезнах в ритъм...
Мери, мусаката ти звучи чудесно, и аз често я правя така.  Simple Smile Успех на входящите тестове днес!

# 635
Фея, много ме впечатляват твоите ръце, винаги Simple Smile В неделя инструктурката ми по йога беше с такива силни ръце, дажи и в покой й бяха доста очертани мускулите, направо ми идеше да извадя телефон и да я снимам. Simple Smile

Аз отчитам http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Natural-Brazilian … fting-Workout/dt/
Много добре ми дойде, търсех нещо за долна част без много подскоци, че от вчера ръцете ми са много зле, йогийката ни разби.

Искам да попитам и за съвет, усещам едно напражение в колената, все едно ми придърпва нещо и не мога да се разтегна като хората, напр. при пиджън ме боли по-скоро коляното, отколкото дупето както трябва. Каквоо мога да направя, да го разтегна или по-скоро да е в покой докато мине болката? И от какво мислите, че се получава? Последните дни съм правила интервално на елиптикал, йогата и това от фитнесблендър днес, която имаше само няколко подскока. Не съм карала колело от поне седмица, че доста застудя вече.

# 636
Кари  Joy Joy Joy

Фея не знам за кой път се връщам да гледам. Невероятно изглеждаш  Hug Следващата тема на първа страница със снимка по избор. Без значение коя. Всички са супер!

Атти какво е пиджън? Може и от тренажора да е. Случвало ми се е след интервално на него. Може би подскоци трябва да избягваш за момента и тренажора (или поне да не го караш много силно, защото като е по-голяма скоростта не контролираш движенията и за да се движиш по-бързо свиваш повече коленете и тежестта пада върху тях).

# 637
Добро ви утро - виждам Любчето се е завърнала. По късно ще видя снимки, че съм през тел.

Отчитам Блек Джек на половина и 3 рунда колело - 20 пъти и плъзгани на крака от планк до куче - 10. пъти това за корем много добре се получи  Simple Smile

Пиджън е полу женски шпагат, предния крак е свит в коляното. Пробвай масаж с тенис топка или фоумролер на дупето и задно бедро.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 09:01 от \\\Фъстъчка\\\

# 638
Тяна, ето това е:

Това коляно, което е отпред ме боли като правя позата, чувствам го като напрежение.

# 639
Атти, не сгъвай, не кръстосвай краката, не ходи на токчета, не слизай по стъпала  Laughing и избягвай всякакви видове подскоци в тренировките. Може и да си дадеш няколко дни почивка от тренировки, за да ти мине.

Феяяяяяяя,  Crazy Crazy Crazy без думи съм  Laughing Heart Eyes

Тяна, много полезно това, което каза - да не стискаме лоста или гирите, за да не ни се развива предмишницата... знаеш ли каква ми е голяма  Joy само че не знам да стискам гирите, ама вече ще внимавам.

Няма да насилвам хората, които не искат да са на първа страница, но който има желание, винаги може да ми изпрати снимките си, за да ги сложа  Peace Hug

# 640
Добър ден и от мен!
За днес по план 9 ден от предизвикателството, уфффф ужасно трудно ми мина и бавно. Не знам дали защото днес ме  мързеше или понеже съм си у дома и не бързах за  никъде, нямаше го стимола.
Закусих 2 бъркани яйца с малко пилешко месо, 1/2 домат и малко сирене
Честито на всички за новите придобивки.
Фея, изглеждаш наиситна чудесно.
Надявам се не съм пропуснала някой.
Хубяв ден!

# 641
Аз от днес се включвам много мързеливо само ниво 2 на Румяна.Пробвах и ниво  3 но нещо нямам никакви сили и настроение днес за тренировка.Търся си разни из интернет сега.Липсват ми тренировките с гири а в на Румяна няма много гири.Може би затова не ми се правят много тези упражнения.Сега ще си намеря нещо в youtube.Поне още 30 минутки ,че ми е неестествено толкова малко да съм правила нещо Simple Smile.
Фея направо   Kissing Heart ми разтуптя сърцето като те видях.Страхотна си .

Госпожица Лаленце страхотна си и упорита и не се предаваш въпреки травмата.Супер
Изобщо всички в тази тема ме радвате страшно много Simple Smile

# 642
Добрутро Simple Smile
Хубави снимки пак видях, Фея.

Вчера падна голяма радост при мен. След едноседмична епопея да си оправя лаптопа, вчера просто го преинсталирах и отново заработи. Така съм се радвала като видях, че ми тръгва видеото отново. Party
Подкарах уоркаут 7 от БР с танцувална стъпка, беше ми много трудно след почти 2 седмици почивка, но бях пък много нахъсана. Ако не задобрея след седмица, мисля да направя една допълнителна седмица повторителен, за да се подготвя за 9 и 10.

Рейн, сокът от агаве може да се замести с кленов сироп, или ако не държиш да е веган - мед.

Нещо чета напоследък коменрари за избутани скучнички тренировки от предизвикателството, дано не спадне ентусиазмът. Thinking

Кураж за Фрея, всичко да се оправи!

# 643
Фея, прекрасна си!  Heart Eyes А снимките са като за списание!

Фъстъчка с мотора и Люба със зашеметяващата Италия също!   bouquet

Успях да ви изчета, оказа се че не е толкова много. Видях страхотна торта, от която ми потекоха лигите и много се смях с мерките на врата  Grinning След малко се меря и аз най-накрая. Не знам колко ще е вярно понеже станах преди 2-3 часа, но все още не съм яла така че мисля няма да има проблем. Довечера ще отчета някой от пропуснатите дни предизвикателство.

Не знам дали стискам много гирите, но при мен предмишницата се разви страшно много, ще опитам да снимам след тренировка,че тогава си личи най-много. Там където е точно преди лакътя се получи една извивка от мускул, но понеже съм с фина костна структура изглежда сякаш съм измършавяла  Tired

Hug много сте ми мили!

# 644
  • София
Фея, наистина си страхотна!

Фрея, дано нещата при теб се оправят скоро  Hug

Отчет за днес, с въпросната тренировка на Руми, с двуминутните интервали:
1. https://www.youtube.com/watch?v=E1eH0R2s6k8
Много сериозна тернировка, изкефи ме на мах!
Допълних с малко чичо Тони за корем, че съм го позанемарила и него:
2. Ab Ripper X

Чудя се, дали след днешното трениране утре да не почивам  newsm78 Спомням си, че Руми определи почивка два дни, след тази тренировка, за възстановяване. Аз два дни не планирам, но се чудя дали един ден да почина? Вие как процедирате след тази тренировка?

Общи условия

Активация на акаунт