Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 310
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Аз не почивах и вчера ме домързя да изкарам до края.  Joy Това отговаря или на въпроса, или лъсва несериозността, която ме е обхванала последните дни.  Embarassed
И сега ме гледат изкушаващо едни лакомства от масата в офиса, една колежка има Имен ден. Едва удържам.  Crazy

Фея, страхотна си!   bouquet

Фрея, надявам се всичко да е наред при теб!  Hug

# 646
  • София
Аз питам не за друго, а защото възстановяването е част от резултатите. Не искам да забивам от претрениране. Мисля си, че щом Румяна препоръчва така, значи има право  Thinking

# 647
Вив, според мен виж как се чувстваш утре и ако ти се тренира и нямаш силна мускулна треска, тренирай Simple Smile

# 648
  • София
От вчерашната тренировка мислех, че ще имам на дупето, защото ме наболяваше цял ден, но нямам, хич.
сигурно и утре няма да имам, аз съм идиот някакъв  newsm78
Мерси Мерче   Hug

# 649
  • UK
Фея, изглеждаш невероятно! Това са си години упорит труд и дисциплина, но както виждам и много добра генетика. Дай Боже всекиму  Praynig.

На мен ми излязоха доста различни боди фет резултати. По табличката на Любомир Иванов са 17%, при калкулатора, който даде Барбата, съм 20%. Устройват ме и двата, всъщност.  Sunglasses

Мятам се да тренирам нещо и после хуквам по задачи. Довечера мисля да почна и Спартакъс-а  Crazy в залата.

Мери, как мина входящият тест?

Да споделя, че снощи започнах да разглеждам сайта, от който Miss Dreamy е правила тортата, по която се прехласвахме вчера. Ами има невероятни неща, аз просто откачих само като гледах. Който е пропуснал, ето го пак.

# 650
Льоли, хапвам си яйцата и салатата и отивам да правя тест! Стискайте палци, че съмммммм  Tired Crazy hahaha

# 651
Льоли, и аз го разглеждам от вчера и всичко изглежда много вкусно. Даже го пратих на една приятелка, която в момента се пробва да е веган, без да е минала през вегетарианството преди това. На мен ми се струват трудни някои рецепти откъм намиране на продуктите, но предполагам че може да се заменят с не-вегански варианти. Само тези с тофу веднага ги затварям, не знам защо тофуто така ме е отблъснало.

Има и рецепта за хумус с интересен съвет за микровълновата, но и там са забравили кимиона.  Flutter

Мери, успех!

# 652
  • София
 Мерче, стискам ти палци!  Peace Знам, че ще попаднеш в най-подходящото ниво за теб  Hug

# 653
За днес отчитам и аз въпросната тренировка от ден 12 с двумнитните интервали, много добра!

Дяволски чаровна, че то почти няма тренировка без гири в предизвикателството  newsm78 Аз още ходя с брутална МТ на цяло тяло от силовата от ден 10.
Фей  Heart Eyes страхотна!
Фрея, дано нещата се подредят при теб!  Hug
Мерче, стискам каквото мога, дано е успешен тестът!

# 654
За днес отчитам тренировка 16 и 1 час йога, много добре ми дойдоха  Peace
И един малко тъп въпрос може би за вас, но аз досега не съм пробвала хумус. Може ли да дадете някакви рецепти и да оприличите вкуса му с нещо по-познато  Peace
Мерии, ще ги разбиеш! Стискаме палци Simple Smile)
Дяволски чаровна, във всяка тренировка има гири, дори във вчерашната, която си беше изцяло кардио имаше клекове с гири  Thinking
Вив, слушай тялото си, ако имаш нужда от почивка, почини, ако не направи нещо по-леко- като йога например
Фея, страхотна си! Определено си за първа страница на темата  Hug

# 655
  • Сливен
Привет  Hug почивните дни малко ви поизпускам, но ви настигнах с четенето  Hug
Карам си по БР, вчера по план трябваше да е уоркаут 5, но бях на едно обучение и днес ще  правя 5 и 6.
Вчера ми беше първият ден от много , ама много време без нещо сладко и без нещо тестяно, днес досега отново се въздържам от сладкото. Да видим докога.
Чета ви нещо за косите си говорите, аз съм поизтървала този момент, та ако може (на лични ако ще по-добре) да споделит нещо за косопад. От както родих малката - вече 2г. страшен косопад.
Фея, Фъстъче, Люба - всички сте страхотни  Hug
Хубав следобед  Hug

# 656
  • UK
Льоли, и аз го разглеждам от вчера и всичко изглежда много вкусно. Даже го пратих на една приятелка, която в момента се пробва да е веган, без да е минала през вегетарианството преди това. На мен ми се струват трудни някои рецепти откъм намиране на продуктите, но предполагам че може да се заменят с не-вегански варианти. Само тези с тофу веднага ги затварям, не знам защо тофуто така ме е отблъснало.

Има и рецепта за хумус с интересен съвет за микровълновата, но и там са забравили кимиона.  Flutter

Мери, успех!

и аз тофуто го прескачам автоматично. Сега ще видя хумуса на тези корифеи. Simple Smile
Дилянка, как да го оприлича...малко напомня на паста от  боб с лимон, сол и кимион. Най-добре ще е да си го поръчаш някъде, вече в много ресторанти се предлага, а още по-лесно е да си направиш, много лесно е!

Отчитам PiYo Drench. Това е една от най-добрите тренировки от програмата.

Мери, стискам палци  Peace. Давай ако трябва нещо да помагаме, аз съм преподавала английски преди години Simple Smile.

# 657
Фрея, Hug
Фея, страхотно! Shocked Евала!
Мери, успех! Simple Smile
Дилянка, когато за последно си бях в София през лятото, мои приятели си купиха хумус в чашки от "Мимас" на Попа. Не знам дали това е истинският хумус, но това е арабска закусвалня все пак. Предполагам, че за опитване става.

Аз днес още не съм тренирала, но ще си карам по план с предизвикателството на Румяна. На мен лично не са ми доскучали тренировките още, обаче в момента съм във фаза, в която изживявам смяната на сезоните и не съм особено енергична и с желание за движение. По-скоро ми иде да се наям и да си легна Laughing, отколкото да правя упражнения, но поне след тренировка ми светва малко.

# 658
Чета последните страници, за да влезна малко в час, какво е "модерно" в момента.
Но има някои същращения, които се повтарят постоянно и не разбрах какво са - БР и PiYo  newsm78 И Спартъкъс, някаква програма за фитнес тренировки ли е?

Аз се пробвам да започна да излизам от един доста дълъг "тъмен" период от няколко месеца, в резултат на който качих 7кг  Tired Сега лека-полека влизам в релси с храненето и тренировките...
Докато се ориентирам къде-какво, започвах отначало една програма, която Любо Иванов ми беше подготвил миналата година. Тогава ми се отрази страхотно, сега ще видим...

# 659
БР е програмата "Body Revolution" на Jillian Michaels.
PiYo също е име на програма, на Chalean Johnson. Simple Smile
Има линкове в първия постинг на темата, ако искаш да ги свалиш.

Общи условия

Активация на акаунт