Имате ли предчувствие дали ще бъде момче, или момиче?

• 7 079
  • 68
  •   1
Отговори
Aз имах много силно предчувствие с първото, че ще е момче и така беше. Сега съм в 14 г.с. и имам същото предчувствие, че е пак момче. Нямам търпение да разбера дали е така.

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 09:29 от Редактор*

# 1
Имах, но не познах и двата пъти.  Joy

# 2
  • софия
Още вторият месец бях  почти убедена че ще е момче.Аз по принцип исках момиче и си казвах че сигурно момче ще ми се падне:)

# 3
Исках, имах, познах.

# 4
  • Телиш/Плевен
Имах, но ме подведе. Laughing

# 5
  • Бургас
Предчувствие точно нямах, просто страшно много исках момче първия път и момиче втория. Сбъднаха ми се и двете  Heart Eyes

# 6
И двата пъти бях сигурна,че ще е обратното на това,което исках.Така и стана.Важното е да са живи и здрави,пък каквото дойде.

# 7
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Имах и двата пъти познах!  Party
Дори на няколко пъти в ранна бременност лекари изказваха съмнения за пола, чудейки се на моята категоричност.  hahaha

# 8
Преди да забременея или първите дни след като се е случило сънувах, че водя малко момченце за ръчичка и то много прилича на мен. Като разбрах, че съм забременяла свързах сънят и през цялото време имах усещане за момче както и хората около мен всички казваха момче. Двама лекари казаха , че чакаме момче и предполагам са прави така, че при мен интуицията и сънищата май се оказват вярно  Grinning

# 9
И аз имах - за момиче и тъй излезе  Mr. Green

# 10
  • София
Аз не. По някакъв начин исках момиченце, без да го изказвам явно. В началото на бременността купихме едни цикламено-розов кош за пране (при положение, че не съм кой знае какъв любител на този цвят). Но никакви интуиции и подобни. Обаче пък ходих много в синьо и една приятелка първо е беше заблудила, че ще е момче, но после каза, че предчувства момиче. Майката пък на една друга позната още в 4-тия месец като им казахме, казала на щерка си: "Тя носи момиче". Една бабка пък ме вижда на улицата: "Носиш момче. Коремът ти стърчи еди как-си". Та през цялата ми бременност ми беше много забавно и се чудех кой ще познае, понеже не исках да зная.  Само веднъж в седми месец една докторка се изцепи, още преди да я предупредя, че не ме интересува: Полът го знаеш, женски. Направих се, че не чувам, но пък някак-си вече беше ясно, а и повече предположения за момиче бяха събрани Simple Smile
 И все пак на финала си остана изненада, макар да знаех Simple Smile

# 11
Момичета ами рано мие да разбера,но мечтая за здраво бебче.А пречуствията са от бъдещият татко,решил ,че е сътворил принцеса и вече дивана няма място от кукли,та ако дойде пич ще го видя,какви гие вършил в онзи миг.първо ми е и се вълнувам
Поздрави

# 12
Въпреки, че винаги съм искала момче ,имах предчувствие за мома, сънувах я няколко пъти преди да забременея. До третия месец бях сигурна на 200% че ще е момиче, Но си чакаме момък  Mr. Green

# 13
Офффффффффффф просто не знам имам две момиченца чакам трето и дано да е момченце newsm78

# 14
Ами мислех че ще е момче, но се оказах сгрешила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт