Имате ли предчувствие дали ще бъде момче, или момиче?

• 7 082
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
С първото, имах много силно чувство ,че ще е момиче и така стана,но с второто не

# 31
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не знам защо, но поне от моя страна, бях настроена, че създаваме "той", затова, не бях особено изненадана на БХС, лекаря пита, искате ли да знаете пола на зародиша, и аз, " Хм, нали е момче"...
rosinka_13 Ако не ти даде направление  номер 9, пусни жалба към Здравната каса, и смени личния лекар;

# 32
  • UK
И с двете имах и двете ги познах Simple Smile Стичам го за късмет и "предчувствието" е било вярно просто защото така ми се е искало, иначе не вярвам в такива неща.

# 33
Сестра ми забременя три месеца преди мен.Казах и че според мен бебето ще е момиче и когато в четвъртия месец докторката видяла момче на ехографа бях сигурна,че е сбъркала.Оказах се права-беше момиченце,а за моето бях сигурна ,че ще е момче от самото начало и пак познах.Мъжът ми толкова много искаше момче,че се успокои чак когато го видя в родилното.

# 34
И двата пъти предчувствието ме подведе Simple Smile

# 35
И аз от самото начало исках да е момче и имах предчувствие, че е момче...а всички "тестове", "календари" и др. онлайн измислици показваха момиче... е, оказа се, че аз съм познала - момче е Simple Smile   bouquet

# 36
Мечтата ми откакто бях момиченце е да имам момиченце. Още в осма седмица почнах да колекционирам снимки на бебки с панделки, ленти, туту-полички:) В дванайста седмица ми казаха, че е момиче и мъжа ми също беше невероятно щастлив, беше и негова мечта.

# 37
Когато разбрах,че съм бременна , мислех,че ще имам момче. Но мъжа ми от самото начало беше убеден,че ще е момиченце! Е,той позна !

# 38
Аз бях убедена,че ще е момиче още от момента,в който разбрах,че съм бременна.
Таткото също ,даже беше купил първата играчка за бебето,преди да ни кажат пола - розова  Blush
И се оказахме прави де  Grinning

# 39
С таткото имахме предчувствие, но и двамата не познахме Simple Smile

# 40
  • ул. "Мечтание"
Знаех пола преди да ми потвърдят на ехографа и трите пъти.

# 41
Знаех пола още при положителния тест  Heart Eyes , дори когато АГ ме пита "Какво е бебето" и аз непоколебимо: "момченце е". Тя си помисли сигурно, че ходя и при някой друг и за това знам  Laughing

# 42
  • Пловдив
И двамата с мъжа ми бяхме сигурни, че ще е момиче. Така се и оказа. Simple Smile

# 43
преди да родя много се чудех дали ще е момиче или момче - и родих момиче и момче близнаци - сега имам трето - момиченце

# 44
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз не само имах предчувствие,но и бях на 100% сигурна,че е момче.Още преди да забременея казвах на мъжа ми,че искам момче и така си и стана.

Общи условия

Активация на акаунт