Имате ли предчувствие дали ще бъде момче, или момиче?

• 7 081
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Хехе, не - то вероятността предчувствията да се сбъднат не е никак малка, 50 на сто е все пак. Затова и предчувствията на половината предчувствали ще се окажат верни, каквито и да са.
Аз първия път исках по-скоро момче и то такова се оказа, но искането не е като предчувствието. Wink

# 16
Имаше драстична разлика в храната: първото бебе "искаше" основно месо. Момче.

Второто, момиче, искаше да "опита" от всичко, а особено обичаше млечни произведения. Още в ранна бременност си имах едно наум, по избора на храна. Ехографът каза момче, ама се оказа, че е сгрешил.

# 17
Първият път бях сигурна, че е момиче, такова си беше.
Вторият път бях сигурна, че е момче, засега това казват, ще видим. Simple Smile

# 18
  • хасково
Първият път исках момче и знаех че ще е момче.
 Сега много искахме момиче всички, даже и баткото, но не познахме  Simple Smile, живот и здраве пак ще е момче.

# 19
Аз нямах, от безчувствените мами съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Исках момиче, всички близки и приятели твърдяха, че ще е момче и аз взех, че им се вързах. И преди 2 седмици, когато ехографа показа момиче, даже не можах да повярвам  Crazy Heart Eyes

# 20
Още преди да забременея си имах предчувствие, че ще е момче. И като разбрах, че съм бременна се почнаха едни тестове.. То не беше сода в чашка с урина, не бяха китайски календари, календар на Ванга, разни въпросници...абе какво ли не. Накрая като отидох на ехограф и ми казаха, че чакам момиче - е няма такава радост  Heart Eyes

# 21
  • София
Още преди да забременея си имах предчувствие, че ще е момче. И като разбрах, че съм бременна се почнаха едни тестове.. То не беше сода в чашка с урина, не бяха китайски календари, календар на Ванга, разни въпросници...абе какво ли не.

Ама защо?

# 22
Първият път имах предчувствие, че ще е момче. Още преди да забременея бях сънувала сън с момченце на около две години. Предчувствието ми не ме подведе. 

# 23
  • Варна
Още вторият месец бях  почти убедена че ще е момче.Аз по принцип исках момиче
И аз така, по-точно винаги съм си представяла, че ще имам момиче. Само че по едно време започна да ми се оформя някаква вътрешна мисъл, че ще бъде момче, така се и оказа Simple Smile

# 24
Аз искам и имам предчувствие,но все още не знам,бременна съм в 13 седмица и все още не са ме регистрирали и картон нямам,така се объркаха нещата,че съм с вързани ръце и се чудя на къде да поема..

# 25
Аз сънувах едно бебе, момиченце два или три пъти, а и в главата ми само женски имена се въртяха Simple Smile Живот и здраве, ноември месец ще разберем със сигурност Simple Smile

# 26
  • София
Още с появата на двете чертички на теста за бременност бях убедена, че ще е момче и познах...  Heart Eyes Някой ден се надявам да имам такъв усет и за второто....  Praynig Някой по -нагоре беше писал за вкусовите предпочитания - абсолютно съм съгласна! По принцип съм от хората, които ядат основно плодове,салати и постни ястия, месо ям по 2-3 пъти в месеца. Ей Бога ми, тогава в продължение на 1 месец след теста всеки Божи ден съм яла поне едно ястие, съдържащо месо.... направо бях като хищник...  Laughing

# 27
  • София
Винаги съм искала момче,и бях убедена,че ще е момче.Като го видяхме и на видеозина и на 3D аз си знаех и не реагирах.Ако беше момиче незнам мислех да го разменя тайно Laughing

# 28
аз имах и все още имам предчувствие ,че е момче  Mr. Green ..
е да ,ама май не доки каза за пореден път момиче! и да си
избия от главата това момче  Mr. Green
още малко остана ще видим  Whistling .. инат съм си  Crazy

# 29
И аз имах много силно предчувствие оказах се права , до последно знаех ,че ще е момче така и стана . Сега като за следващо се надявам на момиче , но ще видиме има време . Heart  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт