Имате ли предчувствие дали ще бъде момче, или момиче?

• 7 085
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Когато забременях бях толкова сигурна че е момиче!!! Сега като ми казаха ,че е момче съм малко разочарована ,даже доктора като ми видя реакцията и вика" ама аз може да бъркам недей да се разочароваш"  Simple Smile и все пак има шанс да бърка нали?  Laughing

# 46
  • ул. "Мечтание"
Има шанс да бърка, да. В коя седмица те гледаха?

Мен и трите бременности първия път когато гледаха за пола сбъркаха и трите пъти.  hahaha Joy

# 47
Още от първата седмица имах ужасно силно предчувствие, че ще е момченце.. Grinning
Не че имах някакви претенции към пола, но бях сигурна. Онзи ден бяхме на преглед и лекаря каза, че на 100 % ще е момче Simple Smile
Има още време де, ще видим, но ще е много смешно ако и двамата не излезем прави Grinning

# 48
Нощни очи гледаха ме в 15 г.с и в 16 г.с  Laughing рано ли е за да се каже? Доки каза ,че на 4Д ще се види най-добре но той и двата пъти каза момче !

# 49
  • ул. "Мечтание"
Зависи от задапаратното устройство! Simple Smile  Laughing С третото ми дете ме гледаха в 18 седмица, когато си се вижда добре и твърдяха, че е момче. Седмица по-късно на ФМ ми казаха вече верния пол - момиче. Simple Smile

# 50
Вярно ли е ,че и на ФМ може да се сбърка? Чувам покрай мен разни истории от рода на " 6 мес ми казваха момче и накрая родих момиче!" Joy

# 51
Момичета,незнам какво да си мисля,аз съм в 16 седмица и вчера ходих на преглед,докторката ми каза,че може би е момиче,но нека си остане между нас,защото не е много сигурно.В 5-я месец ще ми каже какво е,тогава щяло да се види по-добре.
Между другото искам да ви попитам,на вас предписаха ли ви някакви витамини за пиене?На мен нищо не ми изписаха да пия и даже моите роднини се учудиха...незнам не мисля,че е задължително да се пият .. newsm78

# 52
  • ул. "Мечтание"
Вярно ли е ,че и на ФМ може да се сбърка? Чувам покрай мен разни истории от рода на " 6 мес ми казваха момче и накрая родих момиче!" Joy

Въпрос на позиция на бебето по време на прегледа и както казах назад - на задапаратното устройство! Не е толкова до самия апарат колко е добър и дали прегледа е ФМ или обикновен.

rosinka_13, не е задължително да се пият витамини през бременността.

# 53
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според моя лекар няма нужда да се вземат витамини, просто храната трябва да е по малко, разнообразна и т.н.,пия магнезий и но-шпа, малтофер ( нисък хемоглобин) .

# 54
  • София
Специално за витамините, моя лекар беше много против витамините на таблетки и каза, че ги изписва само ако не с ядат плодове, зеленчуци и т.н, а аз ям много плодове и салати и по изследванията ми всичко беше перфектно и така и нямах необходимост от тях...

# 55
Мхм,ясно.Аз също гледам да приемам повече плодове и зеленчуци и мисля,че от тях си набавям достатъчно витамини.

# 56
Здравейте. Аз в началото нямах много силно предчувствие за пола, в  последствие след като споделих с мои близки приятели всички ми казваха че ще е момче-нямаше един да предположи нещо различно. Някак си и аз започнах да си мисля така, а и ми се ядеше солено, кисело дори люто, а по принцип обожавах сладките неща-така че бях почти сигурна за пола. В 16 г.с доктора ме попита :"Знаеш ли пола?" казах му :"Не" и той :"Е как не му ли виждаш бубата" беше сигурен и всеки път на преглед ми потвърждава  пола. След 21 г.с ми изписа витамини Допелхерц Актив Мама, преди това пиех фолиева киселина и но шпа от време на време. Simple Smile

# 57
Ами момичета моето мило реши,че е сътворило принцеса,е да но днес видяхме малка пишка.И таткото веднага каза,пред доктора ,ами знаех си и му купих кулкли да го уча как се свалят мацки.Аз онемях,ако и синчето е като татко си горко ми мами
но съм щастлива да си призная,снаха ще ме обича утре

# 58
Aз нямaх предчуствие кaкво ще е но докaто рaзберем полa се зaглеждaх сaмо по момичешки рaботи, може би е бил някaлъв знaк зaщото сегa се рaдвaме нa 5 месечнa девойкa

# 59
  • Ямбол
Аз винаги съм си мислила, че първото ми детенце ще е момче.Повечето които ме виждаха ми казваха момиче носиш, ноо моята гинеколожка вече трети път ми казва момченце! baby_neutral Grinning

Общи условия

Активация на акаунт