Имате ли предчувствие дали ще бъде момче, или момиче?

• 7 080
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Предчувствах момиченце и така стана.

# 61
При мен вече стана ясно и предчувствието ми беше вярно и първият  и този път макар да ми се искаше обратното.Но сега съм спокойна и щастлива и се надявам на едно здраво бебче през март. Flutter

# 62
Аз бях убедена на 10000%, че ще е момченце и за наше най голямо щастие с таткото се оказа момиченце  Heart Eyes
За пореден път се убедих, че 6тото ми чувство никакво го няма  Grinning

# 63
През цялото време много ми се искаше момиченце, но все имах чувството, че ще е момченце и вчера в началото на 14-та седмица по време на феталната морфология лекарят ни зарадва, че ще е момченце Simple Smile Приятелят ми чак искаше да вика от щастие Simple Smile Laughing

# 64
Предчувствие нямах, искахме много момиче, за това си мислих че сигурно ще се окаже мъж, но Слава Богу желанието ни се сбъдна. Колкото пъти обаче съм я сънувала до сега все е била с тъмна коса, след 4 дни ще раждам нямам търпение да я видя как ще изглежда.  Simple Smile

# 65
"Слава Богу" ? Боже...

# 66
За първото бях убедена, че ще е момиченце и даже го казах на лекаря ми минута преди да ми каже същото. Simple Smile За сегашната ми бременност, шестото ми чувство още не се е произнесло. Не че има значение, де..

# 67
  • Ямбол
Момичета на нас за пореден път ни потвърдиха за момченце, даже имаме снимка на бубата!предполагам там вече няма как да се обърка, че таткото толкова се ентусиазира, постоянно се хвали  Joy

# 68
  • Варна
Знаех, че ще бъде момче, ФМ потвърди това ми усещане. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт