Искам да кажа ... (4)

• 32 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
Нели, и моят син е на тази тарифа. Няма дискриминация. Това е като всяка друга помощ насочена към по-неплатежоспособните. Така, както учениците се возят безплатно в ГТ или с намаление, така както за пенсионерите има намаления къде ли не, така и Глобул си имат тарифа за тийновете. Аз съм с подобен план, но с два лева отгоре и без Интернет.

# 301
  • на североизток от Рая
 Ама, Лили, на мен ми направиха оферта доста изгодна, приближаваща се до тази, която исках. Защо тогава да има такива ограничения, да се чудим какви въртели да правим. Освен това, на тийновете сигурно мама и тате им плащат телефоните, дей Илия, на кирия.

# 302

Какво се случва с този сайт, рекламките ужасно дразнят. Писна ми все нещо да чоплят по него, да добавят, да махат.

Горе в дясно има една количка. Това са артикулите, които маже да си закупим.

+1 Като искат да имат online магазин да си направят отделна web-страница за тази цел !

# 303
  • Пловдив
Лиляна, как премахна количката?  newsm78

Тия от Глобул са страаашни, както и сигурно от всички оператори...пробвайте се да прехвърлите номер  ooooh! /моя се водеше на сестра ми, защото когато бях в 8 клас нямаше как да е на мое име/,  по-лесно ще прехвърлиш апартамент/кола, няма да ви обяснявам какви са схеми, като в някои офиси си спестиха обяснението и направо предлагаха нов номер, няма пък  Crossing Arms стана на моето с моя номер съм си!

# 304
  • Ямбол
Лиляна, как премахна количката?  newsm78
...
Както махам всички реклами - АдБлок. Десен бутон върху количката -> блокирай рекламата и готово. Няма я вече.
Ако я бяха сложили някъде зад иконката за език, може би нямаше да я пипна, но там на мястото на новите ми отговори просто нямаше никакъв шанс да остане. И рекламите в темите разкарах.

Нели, не ги разбирам също и аз от този оператор, към който преминах по неволя. В момента съм на безсрочен договор, защото не успяха да ми предложат нищо, което да ми допадне. Предлагат ми телефони и неизгодни за мен добавки. Ми не искам и съответно не подписвам нов срочен договор. Обаче сега ми звънят всеки месец да ми предлагат същото, което и предния. Онзи ден ми звъннаха, когато бях на работа. Че и са нагли - отидете до офис, за да ви дадат оферта. Отивам до офис и вътре сто човека се обясняват и чакат, ми не ги изчаках само за да разбера, че отново няма подходяща за мен оферта. Сега ще им гледам сеира докога ще ми предлагат едно и също.

# 305
Много се възмутих днес какви патки са повечето млади момичета. И после ревът, че работели за малко пари, харесвали ги боклуци и животът им бил скапан.
Влизам в магазин за обувки, 2 продавачки стоят на вратата, третата е зад щанда (на около 25г и трите). Посочвам обувки и номер, които искам да пробвам. Двете не се мръдват, тази от щанда идва и почва да вади кутии. По улицата, на която е магазина минава кола, далеч не "бау" дори и двете викват в един глас "Малиии,  к'ва кола, ела да видиш". Третата патка хвърля кутиите и ме зарязва насред магазина и отива да види колата. Shocked Shocked Shocked И почват на висок тон да обсъждат на кого била, ама кой я карал днес, ама как им се искало да ги повози. Така се втрещих, че чак изгубих дар слово... Tired

# 306
 Shocked
Всеки път си викам, че нищо не може да ме учуди.
Мен пък една ме видя, че влизам в магазина, но си остана навън и си пушеше цигарата без да и мигне окото. Освен, че можех да обера каквото си искам (магазин за левче и джунджурийки) можех и да ѝ преджоба чантата и да ѝ свия портмонето, оставено на видно място  Mr. Green

пп: Не го направих.

# 307
  • Варна
Аз съм обратно. Най-много обичам никоя продавачка да не ми обръща внимание, нито да ходи след мен, нито да ми обяснява, че имало мой номер, нито да съм пробвала, ако искам.

Когато ми потрябва ще я извикам, не ме срам.

Но, ако ме зарежат, заради някаква ламарина, както Камалия, и аз не знам как ще реагирам...

# 308
Аз също се дразня, когато продавачка дойде да ми дава непоискани съвети и да ми досажда, обичам да разглеждам на спокойствие. Ама да я викна и да ме зареже, върха на липсата на възпитание и общуване с клиенти.
Сега се сетих, че въпросната кола беше Додж( така ли се пише всъщност?)

# 309
  • София
Чудна дискусия сте заформили. Кой е по-прецакан, младите майки, родили само защото нямало какво друго да правят или по-възрастните, заприличали на баби. Чудничко Sick

Ще ви посетя утре Simple Smile

# 310
Днес в службата по кадастър двама нормално изглеждащи мъже се сбиха за това кой е на ред. Първо се сбутаха, а после започнаха да се налагат с папки. Да се смее ли човек, да плаче ли...

# 311
Днес в службата по кадастър двама нормално изглеждащи мъже се сбиха за това кой е на ред. Първо се сбутаха, а после започнаха да се налагат с папки. Да се смее ли човек, да плаче ли...
Joy  На мен ми е смешно.

# 312
  • на североизток от Рая
  hahaha Хиля се и аз. Ако се беше случило пред очите ми, пак щях да се смея. Невъздържана съм, когато ми е смешно. Laughing

# 313
То и аз си се смеех, ама скрито, че знам ли. Може и мен да ме подберат с някоя папка.

# 314
Таис, много тъпо са постъпили от школата, защо не се обадиш на мястото, което те е привличало, възможно е все още да не са си намерили служител и да се договорите, можеш да опиташ Hug

Искам да кажа, че докато има бащи олигофрени, които се хвалят, че са научили 14! годишното си синче да кара кола, ще има и случаи, като този в Пловдив. Един от тях беше мъжът на първа братовчедка на мъжа ми, научи негови единствен син да шофира на 14, на 18 го погребаха...загина в гонка, размазан в стълб, с него си отиде и приятелката му също на 18 една на майка и баща...Сега слушах по новините за случая и всичко ми се обърна, както преди години.

Общи условия

Активация на акаунт