Искам да кажа ... (4)

• 32 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз точно така родих, първото на 27, второто на 38  Grinning Сега си имам два пубера в къщи с 11 години разлика  Wink

Забелязвате ли, че вече имаме пазарски колички до отговорите  Flutter

# 286
Да си призная,че и аз един път обърках едни майки в парка за баби. Embarassed Видях ги отдалече,но добре че не ме чуха. Една мама бързо ме поправи. Laughing

# 287
Аз пък преди няколко дни обърках една майка, която си беше с огромен корем и за малко да я питам кога й е термина  Rolling Eyes Добре, че се сдържах, защото тя сподели, че скоро не планували второ дете, а сина й си играеше с дъщеря ми.Та гафове всякакви се получават.

# 288
  • София
Е, и аз мислех, че детето на една съседка й е внуче. Родила го е на 44 г., а сега, когато е на 50 изглежда като набор на майка ми.

Забелязвате ли, че вече имаме пазарски колички до отговорите  Flutter
Тцъ. Обаче са хакнала едни реклами днес, някакъв ужас. И при все, че съм инсталирала Add block или както там му се казваше.

# 289
А аз си пазарувам вече, ама има бъг  Joy

# 290
  • Бургас
Като се нанасяхме в сегашния ни апартамент си помислих, че детето до нас е на гости на баба си и дядо си, но уви - оказаха се родителите му. Даже се бях зачудила какви са тези родители, които са зарязали детето си цял месец при бабата и дядото, докато в един слънчев ден не чух хлапето да вика "мамо" на съседката. Докато простирах я чух да казва, че е 71-ви набор, а детето е 6-7г., т.е родила го е 37-38г. Уж не е много възрастна на години, но на външен вид си изглежда по-зряла. Бащата пък съвсем ми старее.
Всичко опира до гени и поддръжка. Виждала съм доста 24-25 годишни майки, които са пълна щета от към физика и физиономия и обратното.

# 291
  • на североизток от Рая
 Привет!

Искам да кажа, че за първи път виждам тази тема.  Hug Сигурно ще се изкажа по един въпрос, ама само да разгледам назад, за да разбера дали тук му е мястото.

# 292
  • София
Аз младея, ама само в лице май  Flutter

Какво се случва с този сайт, рекламките ужасно дразнят. Писна ми все нещо да чоплят по него, да добавят, да махат.

Привет, нели мар4  Simple Smile

# 293
  • sofia
Колега на баща ми има три деца - първото е мой набор (разбирай 36+), второто е на 8 (набор с малкия ми син) и третото е на 6 (ако не се лъжа). Освен разни "звезди", не познавам станали татковци 55+. Да не говорим, че и трите деца са от три различни жени.

Ако отслабна малко и аз ще младея, но пък може да се сбръчкам....а дилема Thinking

# 294

Какво се случва с този сайт, рекламките ужасно дразнят. Писна ми все нещо да чоплят по него, да добавят, да махат.

Горе в дясно има една количка. Това са артикулите, които маже да си закупим.

# 295
  • Ямбол
Привет, Нели. Тук е мястото да кажеш каквото си искаш и все ще си е на място.

*Smilка*, не само я забелязах количката, а и вече съм я разкарала от мястото, към което най-често се насочвам. Ще ме извиняват, но там не ѝ е мястото на количката, съответно съм я блокирала и сега пак са ми отговорите там.

# 296
  • София
Най-после и аз видях пазарската количка. Тоя сайт заприлича на бит пазар.  ooooh!

# 297
  • София

Горе в дясно има една количка. Това са артикулите, които маже да си закупим.

Нищо не искам да си купувам, права е Тонка, сайтът стана на бит пазар.

# 298
  • на североизток от Рая

Hug  Heart Eyes

Привет, Нели. Тук е мястото да кажеш каквото си искаш и все ще си е на място.

Лили,  Hug! Да се изкажа тогава.

Днес ходих до Глобул да си платя сметката. Имам и последна вноска за изплащане на телефон. И реших да променя тарифния си план, защото ми хареса този, на който е щерка ми. Но тя ме предупреди, че той е за хора до 24 год. възраст. Обаче аз си реших да питам все пак.
 Казвам на младежа, че желая да премина на нов план, показвам му го кой е в списанието , а той: "За съжаление, не можете на него да бъдете, той е за тийнейджъри.". Аз го питам дали  е възможно цял живот да си останем тийн, а той нагло ми отвърна, че не бил чувал за такъв вариант. Аз "Ама сте чували за дискриминация сигурно. В момента се чувствам дискриминирана." Огледа се веднага, стана му неловко, пролича си, имаше и клиенти, подсмихваха се. Веднага ми беше предложена оферта, ама само за мен, преференциална, щото, видите ли, аз не съм коя да е. Боже! Що така, бе, хора?! И сега ще ходя след 11 октомври да си променям плана, що годе ме устройва, поне не е това досегашното.

Та така, исках да кажа и казах.  bowuu

# 299
Сега разбирам за тази количка.
Чудя се защо цял ден виждам реклами на шампоани, мокри кърпички и т.н.
Това ли е идеята?
Докато пишем и да пазаруваме  newsm78
Чудесно.
Ако е имало до сега някой, който се възмущава от дългото висене във форума, сега може да протестира за подтикването към харчене на пари.
Иначе аз обичам да пазарувам ей така...Седейки на топло.
П.П. Търся си чанта в меки, есенни цветове. Намерих една, но ми се струват много къси дръжките й. Отправих запитване, но нямам отговор.
П.П.П Фен съм на чанти и шалове Simple Smile Сега прибирам летните и ще вадя есенните.

Общи условия

Активация на акаунт