Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 995
  • 697
  •   1
Отговори
# 165
  • Сливен
Прахче, съгласна съм с това което казваш, но ти не беше там когато се случи тази случка, за която разказах, при все че я помни 4-5 месеца и сега когато има арсенал от повече думи да разкаже какво точно е видяла, без никой да я пита. Аз забраних на ММ да и говори за тогава, за да не я подсеща, тя просто периодично си спомня и си бърбори за това. За мен всички деца са свръх сетивни - батко и пък виждаше "картинки" , които после се оказваха истини - за това и не исках много да говоря, защото не всеки може да възприеме тези неща. Така е по-лесно - децата си въобразяват, но дете , което няма още две години няма от къде да си измисли, просто няма, искаше ми се да си измисля, но по-скоро вярвам, че децата виждат много неща, които ние не виждаме - потвърждение имам не само от моите деца, а и от други близки дечица. Както и да е , дано тя се успокои, защото не е много приятно и за нея и за нас да се притесняваме за нея.

# 166
Дано скоро се успокои Ивето
Аз честно казано не вярвам в нищо свръх естествено.Така на мен ми е по-лесно.Виж майка постоянно четеше такива книги и много сме се карали като започне "ама тука пише , че ..."
Ради спи в стаята ,в която почина майка.Понякога се буди уплашен и иска да излезем от стаята,друг път го питам "това от къде го взе?" и ми отговаря "Баба Диди даде" , и пак отказвам да повярвам,че децата виждат повече от нас ...просто на мен така ми е по-лесно...в противен случай бих се побъркала и бих стигнала до крайности.

# 167
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
О аз вярвам много, Рокси направо настръхнах, а тя е токова малка милата ... дано преодолеете всичко и да не помни и вижда такива работи, че е много страшно  Hug

# 168
  • shumen
Рокси,аз също много вярвам и настръхвам докато чета.
Пете,Стели,мама няма как да го гледа,че е на работа,а няма отпуска,а при чужд човек да стои е абсурд.Той на брат ми да го оставя за малко и реве и се дере като магаре,а при друг не ми се мисли.Сега като стане ще го водя при педи за преглед и ще видим какво ще каже.На мен също ми се искаше да го задържа до Понеделник.

# 169
  • Sydney
Скрит текст:
абе има нещо във въздуха да ви кажа... моето по принцип не е от лесно заспиващите и вечер доста често се буди, обаче тук напоследък направо ме влудява... или говори на сън или просто "Мани", да зане че съм там... и все казва "баткото" и сочи към прозореца, каквото и да занчи това, но не се страхува от този "батко"  Rolling Eyes

# 170
Фейт, винаги може да даваш пробиотик, само да има 2-3 часа разстояние от др. лекарство. Дано не боледувате вече и свиква с яслата Пламката Hug

късно е ... вече е с Т, а в неделя свърши АБ ... отивам да се гръмна, щото вече не издържам  Cry

М/у другото точно цефзил пи малкия сега и го понесе много добре, дано и Митака така се справи  Praynig

# 171
  • София
Ехоууу,

Ние сме всеки по неговите си "задачи" - аз на работа, малката на ясла. Снощи в 4:30 ч. нещо се събуди с адския рев и кашлица от задна хрема. Направо ще се побъркам. Веднага я събудих и натъпках с лекарства - правени капки, Мукосолван, Ериус. След това заспа и грам повече не е кашляла. Дори незнам дали не си внушавам и просто да се е задавали. Иначе горните кучешки са яко надути и май скоро ще избиват и може и затова да плачеше. Скоро не са я мъчили и не е плакала от зъби.
Ще я наблюдавам, но в петък сме на консултация най накрая и ще бием ваксината и ще сме на мерки и теглилки. Та да видим. Ако довечера ми покашля я слагам на инхалатора, че не искам пак да се влошава.
Но пък нещо аз подкашлям и се надявам да не и го предам. Седя по настрани, но въпреки това.....та днес ще си купя и маска за всеки случай като иска да я гушкам да си я слагам.

Рокси - вярвам ти, защото определено има доста такива деца. Преди няколко години нали нашумяха доста с названието "деца ИНДИГО" та нищо чудно. Важно е да е жива и здрава и да сте спокойни.

Дани - Бързо да се оправя Дени. Дано успееш да го оставиш на някой и да отидеш на интервюто.

Фейт - бързо да се оправя малкият. Много тъпо с тея боледувания. Имате ли възможност да се обърнете към класически хомеопат?

Мравче - ще видиш още с кооолко много нови неща ще те изненадва София от посещението си в яслата.

VV - Успех с работата и горе главата. Понякога се налага да правим ДОСТА големи компромиси дори с най милото ни (децата). Но важното е да сме живи, здрави и да можем да им осигурим нормален живот и да не са лишени от най важните неща.

Моме - бързо да се оправяш Simple Smile

Петеска - да кажеш после как е минало тестването и какво е показало.

# 172
  • NE
Вече ни се вижда първото зъбче. Сутринта го видях, но изчаках потвърждение от педката и ДА имаме си зъбче. newsm44 Дано да ме разбирате, че ни мъчи от има-няма 40 дни. ooooh! Както и мислих е кучешки и от другата страна на венеца е почти пробил другият. Whistling
Понеже извърта много краката когато го оставя да стъпи и още не седи самостоятелно ни пратиха на ортопед. Моля Зузка, Арвенчето, Вава и другите варненски мами да ми дадат инфо за детски ортопед. Препоръчаха ми д-р Райков и д-р Живков.

П.П. Алексче Кураж. Hug
Фейти  Hug Hug Hug Дано се оправи Пламката. Praynig
Пете Оправяйте се бърже. Hug
Рокси Много вярвам.
Скрит текст:
ММ също е виждал като малък разни неща, но сега не Peace

# 173
  • Северозапада
Фея, честито ви зъбче! Дано другите не го мъчат толкова!
Алекс, аз затова предпочитам да ходи. Вкъщи ми се глези и мрънка и нищо не иска да я уча.
Това, което е по-интересно е, че яде еднакво добре и с двете ръце. Това и по-рано го бях забелязала. Пише обаче само с дясната.

# 174
Здравейте  Hug аз след вчерашната случка с Ана-Мария съм  Crazy Crazy Сдружението ни организира протест, в петък - в 11 часа, в големите градове, който може нека иде!
Рокси, направо ме изуми с нещата, които описваш. Наистинаняма как да ги знае тези неща, много интересно  Hug дано не се притеснявате вие, и тя да се тормози и каквото вижда да спре да го вижда..  Hug
Фейт, бързо оздравяване, и Анди е със сополи, пфу, почва се  Party

# 175
  • Варна
Цветенце, при Живков в МД, препоръчвам ти го, но не бързай да се притесняваш ! Честито зъбче Simple Smile

# 176
  • до едно тепе
Бютка прочетох още вчера за случая и останах потресена меко казано ooooh! Дано успеят да се преборят бързо с проблема и да се успокои детето Praynig Между другото на наше близко семейство момиченцето им е аутист и  доколкото съм я виждала като поведение не се съмнявам че родителите са прави ooooh!
Фейче честит кучешки зъб. По принцип казват че кучешките избиват най-трудно. Дано при вас е така и следващите да не ги усещате толкова  bouquet
Рокси може би ще го израсте. Децата наистина са по-чувствителни от нас Flutter
Аз разгадах една загадка,която ме мъчи от месец някъде. Защо детето ми започна след отпуската да се държи ужасно и най-вече като не му дам нещо да крещи неистово. Не плаче,а крещи. В яслата се е сприятелил с най-големия бандит в групата и го копира на 100%. Въпросния бандите приет някъде лятото Rolling Eyes

# 177
  • NE
Арвенче Благодаря ти. Ще видя къде ще успея да се внедрим. Иначе не се тревожа защото е малък, но можеше да ни обърне педката внимание още предният път.
Поспаланчо А дано си права. Praynig
Все съм се чуделя от къде стават такива бандити, но явно е липса на внимание. За съжаление такива деца са тартори и пример за подражание. ooooh!
Като едно момиченце на нашата улица, което толкова го гледат че е в болницата с 50 ст. в корема на 4 г.

# 178
Това със стотинките......не мога да обуча мъжът ми да не ги ръси из вкъщи , редовен номер е да си напъха някакви по джобовете и като тръгне да сяда или да се съблича, ръси наред , че не ги и събира, а на всичкото отгоре не се съобразява къде ги оставя и че все повече места са достъпни до Ивейн..... Ей вчера с изправи на колена на дивана.... Tired а той си ги изсипва редовно на ниската маса в хола . Преди два дни пък си събул чорапите до дивана, но те се наврели под него и съответно аз не ги видях, за сметка на Ивейн, която успя добре да ги олиже и сдъвчи, докато миех чинии #Cussing out

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 22:00 от Звезден^Прах

# 179
  • до едно тепе
Прахче същата работа сме. Почна да си прибира стотинките като малкия започна да му ги носи. Онзи ден му направих забележка,че малкия му е намерил обуваните чорапи и си ги слагаше по главата е са пак ги е захвърлил на същото място smile3515
Да не говорим,че за малко да изяде една от онези простотии дето сега ги дават в Лидъл като направиш сметка 15лв. Не знаех, че са толкова дребни и му дадох пакетчето и той си го отвори и го помисли за желиран бонбон ooooh! Измъкнах му го почти от устата и му го залепих на прозореца на колата,за да му покажа,че е играчка. После беше паднало и го забрави. Какво беше удивлението ми смятайте като го заварих у баба си да играе с 3 такива, а жената дори не го наблюдаваше какво прави с тях и дали няма да глътне някое Shocked Голям бил нямало страшно Close
За това поведение не знам защо стават такива. Дали от липса на внимание или просто им позволяват всичко,но не мога да му кажа да не копира. И съвсем не е единствения. Малко преди да го разбера това говорих е сдна мама,на която момиченцето е в нашата група. Тя се държи по абсолютно идентичен начин на Слав. А разбрах кой копират от леличката дето е с тях по цял ден. Сгащих я на разходка с внучката и и като се заприказвахме си я попитах директно кой крещи така в групата Crazy

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 22:01 от pospalancho

Общи условия

Активация на акаунт