"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Абе ти мани, ама имам проблем с увиването на чаршафа... Joy Joy
Мотах го от тук, от там и не мой го запретнем кат хората. Crazy
Ама пък десен си бех избрала...имам един такъв съвсем подходящ...сега требва да отренирам, че ако ме изненада, да не съм облечена непристойно. Joy Joy Joy

Да ти имам проблемите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мац Hug, два чаршафа и безопасни игли  Laughing Laughing Laughing

Кажи сега кой ти е екранния newsm78

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама пък десен си бех избрала...имам един такъв съвсем подходящ...сега требва да отренирам, че ако ме изненада, да не съм облечена непристойно. Joy Joy Joy

Джоузеф Морган...тоя дет ми беше в гащите до вчера. Heart Eyes
Имам и един любовник Даниел Гилийс... Heart Eyes
Много трудно им изневерявам, ама за РазвратИ мой се прежалим един път... Joy Joy Joy

Да ти кажа, чаршафи с безопасни игли...лоша комбинация... Joy Joy Joy

# 602
здравейте момичета ! не мога да ви изчета ... все още съм на 21 страница, а ме нямаше само една седмица...
Бубе това е за теб, може би съм и позакъсняла и за съжаление пак е на русски

http://vbox7.com/play:m5896692ce - първи епизод
http://vbox7.com/play:m2cb918f27 - втори епизод
http://vbox7.com/tag:%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB% … D0%B0?&page=9 - от трети до последния

# 603

Джоузеф Морган...тоя дет ми беше в гащите до вчера. Heart Eyes
Имам и един любовник Даниел Гилийс... Heart Eyes
Много трудно им изневерявам, ама за РазвратИ мой се прежалим един път... Joy Joy Joy

Да ти кажа, чаршафи с безопасни игли...лоша комбинация... Joy Joy Joy
Мммм Да, и двамата са супер Peace
Ма кво се плашиш от безопасните игли. Нали не си в Индия, нема да легаш сасе чаршафите. Това само в случай, че РазвратИ те изненада бе мац, да си подготвена Joy Joy Joy Joy Joy

# 604
Стига мааааааааааа.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Събудих Трайков  с това хилене...ела ся да го приспиваш до къде си мотам чаршафа с безопасните... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, неам търпение за кютека утре... smile3539
Ама мноооу хубав бой...напрау на РазвратИ баталните сцени са страОтни... Joy Joy Joy

# 605
  • София
      Сега ще пиша ядосан пост. Не стига, че пишешите в темата се броим на пръсти, ами и всеки божи ден трябва да има дразги. За стотен път ще кажа - единственото условие да се пише тук е да е за един от трите сериала и да е на български. Хич не ме интересува кой какъв е - един не вижда, един чува, един не ходи, друг си е с неговите проблеми и т.н. Хора сме всичките.  Всеки може да си пита или сподели каквото го е заинтригувало в момента. Дори и темата да е друга. Някой ще отговори, някой не и се приключва. Един въпрос, един отговор и толкова. А не три страници обяснения. Сунитра твоето поведение ме издразни много. И хич няма да го премълчавам. Разбирам да си гледала. Тогава казваш - Буболина излъга тук и тук. И всеки от нас си прави изводите. Но от нищото да вадиш някакви постове с цел заяждане - това не го разбирам, не го одобрявам. Ако имаш проблем с Буболина, начина не е този. Има лични разговори. Буболина уважавам всеки твой пост. Не ви знам дразгите от къде тръгнаха, но взаимно или не си обръщайте внимание, или се разберете.  Трябва да има толерантност. Когато Роксис публикуваше снимки, клипчета , песни - веднага се намериха хора, на които това им пречеше. Къде са те сега? Защо не пишат? Всички се възмущавахте, че Бандит Куин не може да пише, сега като може какво? Къде сте? Имаше дразги и със Зиз, но тях ги изпуснах на морето. Буболина в едно е права със сигурност - форума си има правилла. Спазваш ги и толкова. Не ти харесват - има други форуми. Който ти е интересен четеш, които не е, го пропускаш. Какви ли не идеи имаше - да се оцветяват текстове, това да се пише, онова да се пише и в крайна сметка нищо не пише. Това ли е решението? Аз искам половината час, който отделям на бг мама да си го прекарам спокойно, да си споделям сериалите и толкова. Какъв е и смисъла на тази тема. В момента освен финала на "Цветовете на любовта" нищо друго не се обсъжда. Къде са сериалите, къде са традициите? Ами като свърши? Изключвам Марвела и Зиз. Вашите постове са страшно забавни и си ги чета за развлечение, но нищо не разбирам, просто защото толкова неща са се сменили от това, което дават в момента.

# 606
Стига мааааааааааа.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Събудих Трайков  с това хилене...ела ся да го приспиваш до къде си мотам чаршафа с безопасните... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, неам търпение за кютека утре... smile3539
Ама мноооу хубав бой...напрау на РазвратИ баталните сцени са страОтни... Joy Joy Joy

И аз чакам  smile3539 box box box box box box box

# 607
Ан тъй Тери...време беше да тропнеш с крак като домакиня на тази тема. Peace
Подкрепям всеки ред който си написала. Hug
Само да добавя, че постоянното внимаване да не напишеш някой ред извън темата е страшно дразнещ. Ето, тази вечер уж по темата, пък с Марвелка излязохме леко без да искаме. Не може всеки ред да е по темата. Това постоянно да си нащрек е много изморително.
Аз принципно мога да си коментирам сериала и в моята тема, ама съм сама луда дет гледа такъв тип сериали и за това дойдох тук.

Надявам се Бубето да премисли позицията си и да пише. Пък Сунитра да прави каквото си иска...какво да кажа повече... Rolling Eyes

А, забравих да спомена, че тази тема без фотки, новини и музичка е ултра мега сива... Naughty
Абе хора, вие и емотикони не използвате.... Shocked

# 608
Здравейте. Сега искам да се извиня първо за това че вероятно поста ми не е по темата и е прекалено дълъг но имайки предвид станалото се налага да напиша малко повече. Съжалявам че не мога да скрия текста, но пък за сметка на това няма да пиша повече извън позволеното в тази тема. Искам да се извиня публично на всички вас и най вече на Бубулина. Преди малко прочетох правилата от които разбрах че тя с пълно право ми е направила забележка. Зис ти си права че понякога човек не може да вмести всяко свое изречение в темата но ти си говорила извън нея в постове в които са присъствали и изречения от позволеното, а аз умишлено зададох въпрос който беше в отделен пост и напълно различен от сериалите и традициите на Индия. Някой попитаха каква е причината за конфликтите между мен и Бубулина. Истината е, че аз се записах в този форум с цел да нямам достъп до незрящите. Когато разбрах че и тук присъства някой от тях много се ядосах и не исках да приема каквото и да било от Бубулина, понеже не вярвах в добрите и намерения. Незрящите като цяло не са добронамерени един към друг поради това, че повечето от съвсем малки дечица са изоставени от родителите си сами да се борят със живота и това ги изнервя и затруднява допълнително. Например понеже аз се страхувам да излизам сама извън пансиона другите ме пренебрегват и изолират от себе си. Според тях щом те могат трябва и аз да мога, а аз се страхувам и не смея да пресичам улиците надявайки се че колите като ми видят белия бастун ще спрат. Според тях човек трябвало да рискува вместо да задължава някой постоянно да го води. Аз започнах да страня от тях защото доверя ли се на някой той после разказва на другите и започват да ми се подиграват. Достраша ме, че Бубулина ще направи същото и че нарочно иска да ми помага само и само да разбере дали мога да ходя сама, или съм от онези които другите наричат съсипани. Ние с нея не се познаваме вероятно или ако се познаваме поне до момента не го знаем, но Бубулина не беше виновна. Сега и писах лично като и се извиних и я помолих да продължи да пише. Тя ми отговори че при нея когато сложи край на нещо означава край и не се връща назад, но че няма нищо нито против мен нито против другите. Бубулина извинявам ти се пред всички и съжалявам, че вероятно ти си една от много малкото незрящи които не биха ме предали и смятали за съсипана. Помисли си само, че когато Бандитка се появи няма да можеш да я питаш каквото те интересува, а ти много и се радваше на разказите. Поне заради нея размисли, аз съм сигурна че ако тя сега беше тук щеше да прецени че ти си права, защото е психолог и много по добре разбира хората. Извинявам се още веднъж на всички ви за дългия пост който написах съвсем извън тази тема, но обещавам повече да не го правя. Тереза беше попитала кой от сериалите гледам. Гледам единствено малката булка, но това, което се разказва ми изглежда съвсем различно от всичко, което дават в момента при нас.

# 609
  • София

Добро утро!!!!!  Laughing  Laughing  Laughing

Пожелавам на всички една успешна и  спорна седмица. Надявам се да има доста за коментиране - финала на "Цветовете на любовта", започването на нов сериал, сватбата на Ичха в "Моята карма", арестът на Казан в "Малката булка". 

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Аз за жалост ще мога да гледам само "Моята карма", но в тубето по 10-15 серии за час си е много добре. Напред може да  стане по-интересно. За да го излъчват толкова години все трябва да има нещо в него. За мен поне това е Виир. Поне засега ми допада като образ, само че какво му се натресе на главата. Влюби се в абсолютната слуга по душа, а него го пожела злобна и егоистична девойка. Но факта си е факт - едва ли има по-малоумен сериал като сюжет с толкова бавно действие. Гледала съм серии, в които всички плачат и си спомнят нещо -Ичха плаче в стаята си, след малко Дивия рони сълзи на стълбите, после покажат Джоги в кабинета, завършат с Тапася в новия си дом и серията свърши.  #Crazy  #Crazy

# 610
Тери Hug възхищавам се на стоицизма ти да намериш причина да гледаш Кармата Laughing
Аз не мога... Naughty По едно време си виках...кво толко, нали е фон само...ама то и за фон е дразнещо. Crazy

# 611
Добро утро и от мен. newsm51Хубава и успешна седмица на всички newsm10

Не мога да ви сколасъм,много сте пъргави бе smile3521 smile3503.Зиз, Тери,Марвел,Рокси .... продължавайте в същия дух-страхотни сте  smile3501 newsm03  love001.
Не съм чела много постове назад ,дано Бандитка да е все още с нас.А аз ще се постьрая поне да ви чета  редовно smile3503 smile3506Сори момичета newsm17

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 12:18 от shirindeniz

# 612
[b]Тери Hug възхищавам се на стоицизма ти да намериш причина да гледаш Кармата Laughing
Аз не мога... Naughty По едно време си виках...кво толко, нали е фон само...ама то и за фон е дразнещо. Crazy[/b]

Точно същото си помислих и аз! Simple Smile

Тери, изгледах по твой съвет серията от петък и ще се "жертвам" да гледам и тази седмица. Наистина беше много хубава Ичха, но и много смотана, в свой стил. Пък и Куки колко бързо се върза и спря да мисли лошите работи...  ooooh!
С риск да мятате после камъни по мен, ще кажа, че танцът на Тапася много ми хареса. Грам не личеше отношението ѝ, а беше весела и хубава и тя. Simple Smile

Аз не гледам Цветовете, но пожелавам на всички ви да останете с положителни емоции от финала! Simple Smile

# 613
Ах, тая гад Нани...  #2gunfire Ама и свекървата е една... веднага бърза да нападне. Да видим като Тапу ще ѝ бъде снаха, дали пак така ще стиска устни, тогава сигурно ще ги прехапва.  Crossing Arms

# 614
голямо беззаконие в тая Индия!!!! направо съм втрещена! Shocked

Анандито последните серии не беше циврила, та сега пак ще гледаме сълзи и сополи 100 серии! аман! започва много да ме дразни това момиче, преди я харесвах, ама сега голяма жена, а се държи като 3 годишна! днес се загледах.. ми тя една глава над баба си, а на ръст и килограми по- голяма от Сумитра! скоро и Васант ще настигне! Rolling Eyes а все повтарят " ама тя  е дете!" какво дете бе, дърта магарица!

взе ми думи от устата!!!
здравейте момичета

Общи условия

Активация на акаунт