Мама глади и пере, НОЕМВРИйче скоро вкъщи ще реве - тема 9

• 41 559
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Честито, мама Саня!! ! Да в жив и здрав Георги Simple Smile

# 661
Здравейте мами, днес родих бебе Георги - 3635, 52см, планово секцио в клиника Надежда.
Честито бебче на мама ~Саня~! Да е здравичко и много щастливо!  ylinfant

# 662
Честито Саня! Да ви е жив и здрав Георги, много послушен и добър!

Аз да се оплача - мрън-мрън- снощи едвам заспах от киселини, то бива,бива киселини, това се не търпеше - не можех да дишам чак, така ме изгаряха. Заспала съм полулегнала, че как сложех глава на възглавницата и се почваха с пълна сила... Та тази сутрин резултата е схванат гръб, рамене и кръст  Crazy Извинете, че мрънкам, но само вие ме разбирате   bouquet
Аз съм същата работа! Чак ме боли от киселини, а и връщам някой път. То вече неостана за кога да слезе коремът и да минат...

# 663
Честито на мама Саня! Живичко и здравичко бебче Георги!  newsm07

И на мен вчера ми беше доста зле. Какво му стана на моя стомах, не знам - от обед гадене и повръщане, та чак до вечерта + киселини. Днес се надявам вече да няма такива "екстри".
Забелязала съм, че ми става така от храна, която не е приготвена в текущия ден или от студена храна от хладилника, или пък като ми пригладнее ...  newsm78

# 664
Честито Саня! Да ви е жив и здрав Георги, много послушен и добър!

Аз да се оплача - мрън-мрън- снощи едвам заспах от киселини, то бива,бива киселини, това се не търпеше - не можех да дишам чак, така ме изгаряха. Заспала съм полулегнала, че как сложех глава на възглавницата и се почваха с пълна сила... Та тази сутрин резултата е схванат гръб, рамене и кръст  Crazy Извинете, че мрънкам, но само вие ме разбирате   bouquet
Аз съм същата работа! Чак ме боли от киселини, а и връщам някой път. То вече неостана за кога да слезе коремът и да минат...

Ивче, при второ бебе обикновено корема се смъква чак при започване на раждането.
Иначе и аз като влязох в 9-ти месец започнах да се мъча от киселини. А преди нямах нищо-дори гадене и повръщане в началото. Сега особено вечер и ако прекаля с храната е ужасно.

# 665
Честито, Саня! Да ти е жив и здрав и много радости да ви носи!  newsm30

Така като гледам, трябва да измислим име за следващата тема, че май доста бързо изписваме тези дни страничките.  Laughing Моите предложения са:
"Ноември вън е вече, време за най-очакваната среща с малкото човече";
"Ноемврийче, мъничко остана до срещата с мама!"
"Ноември бързо-бързо вън дойде, мами чакат своето дете"
"Някои мами гушкат вече своето ноемврийско човече, а останалите чакат и търпение вече нямат"
"На финала сме и ние вече, нетърпеливо чакаме ноемврийското човече"

Ами това ми идва толкова рано на ума!  Laughing Хубав и успешен ден на всички!  Hug

# 666
Здравейте, вчера 27.10 родих бебе Лили 2700гр, 50см. Честито на всички, които са гушнали своите бебенца и успех на тези, които не са.  Hug

# 667
Деси,да е жива и здрава малката Лили.Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате в къщи.И по-малко колики.

# 668
Честито на мамчетата да са им живи и здрави дечицата.

Давайте още заглавия, а ако аз не дочакам новата тема, някоя от вас ще я пусне. Може ако има проблем просто да копира първия пост и да направи един файл с инфото, което трябва да се попълни пък аз после ще помагам когато мога. А ако още съм на линия аз ще я пусна, няма проблем

# 669
Саня, Деси, честити ви бебчета. Момичета, благодаря за пожеланията. Секциото беше вчера сутринта, току що вече ме преместиха в родилно. Нямах проблеми с упойката, иначе болки не е да няма, но се търпят. Чакам да свърши визитацията при бебетата и да ми го донесат  Heart Eyes

# 670
Честито на новите мами, живи и здрави бебоци  newsm07
Моят корем малко се е смъкнал надолу, а тези дни така хубаво си спя. Събуждам се за 00 и после пак заспивам и така откарвам до 10.
Утре сме на среща с бебо, нямам търпение  Simple Smile

# 671
На мама Саня и мама Деси честити рожби!!! Да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и да ви слушкат!   bouquet

За киселините, ви разбирам, наистина са ужасни и не може да сложиш глава на възглавницата, на мен ми идваше права да спя, облената на стената, но от както доктора ми изписа хапчета и ги пия просто се родих.

Аз днес пак бях на тонове и пак същото, бебето е стресирано, успях да говоря с доктора, за съжаление и той не може да ми каже точната причина още, каза че пъпната връв не е около врата, не вярва, че е от водите, нищо че са намалели, явно са достатъчно, каза по скоро защото плацентата е остаряла или пъпната връв е усукана, което не може да види на ехографа, иска кръвните изследвания на хемоглобина и CRP утре, тъй като днес е почивен ден тук и не мога да ги направя, та утре сутрин пъво на кръв, после пак на тонове и каза, че ще може да каже повече, също и какво ще правим. Опасява се, че от сега ако е стресирано бебето, при болезнените контракции най вероятно ще се стресира още повече, което е опасно, та ще тръгнем нормално раждане, но може да се наложи секцио.
Бебка, ако продължава да страда най - късно и събота и ще трябва да предизвиква раждане, но повече инфо ще имам утре!
Стискайте ми палци, само се моля мойта принцеска да е добре  Praynig

# 672
  • тук и там
Честито на Саня и Деси!Да са им живи и здрави рожбите!

Аз да попитам мамите които са раждали с епидурална упойка нещо..Миналият път раждах нормално,без упойка и контракциите бяха много болезнени,но това което мен лично най-много ме изтормози освен тях- беше шиенето след епизиотомията.Раждането го издържах,ама на самото шиене се разревах-уж ми сложиха кремче  със лидокаин,но абсолютно всичко си усещах.Ако ползвам епидурална упойка-пак ли ще се усещат шевовете след това-не си ли обезболена от кръста надолу?

steddy,стискам палци-сигурна съм,че всичко ще бъде наред!

# 673
 Кайсийка , една позната ми сподели , че тук лепят много успешно ....найното детенце е на 2 години . Каза, че имала доста разкъсвания , но сега се чувства много добре. Защо не попиташ лекаря или в болницата ?

# 674
  • тук и там
Не бях чувала за лепене...ще попитам следващия път,защото- както казах това шиене най-много ме  тревожи.Казваха ми че мястото ще го усещам изтръпнало и няма да усещам нищо-но определено не беше така. Сега мисля да съм със епидурална упойка(аз и миналият път исках де,но не се получи).Благодаря,Ханна-Влад!

Общи условия

Активация на акаунт