Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 116
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте!
На мен ми бяха изписали Биозин мама, но мисля да го почна като стартира грипния сезон...за сега удържам фронта дори покрай малката.
Как е слънчево сега, а петък го дават да вали сняг и 2 градуса масимална  Sad( ще идва зимата май...неделя и времето ще сменят и ще е много кофти.

# 676
Между другото е възможно дългата хрема, особено сутрин, да е заради бременността. Аз имам течащ нос сутрин почти от около месец. Чакайте да ви покажа една СТАТИЯ.  Peace
Абсолютно вярно! Даже един от симптомите на бременност е, че секретите се засилват  Simple Smile

# 677
  • Враца
Здравейте момичета много съм притеснена, в началото на 16-та седмица съм и от тази сутрин усещам нещо много странно и не знам дали е нормално понеже до сега никакъв дискомфорт не съм имала, освен леки болки в кръста. Говоря за следното - усещам тежест много ниско под корема, която от време на време преминава в нещо като напън за ходене по голяма нужда  Embarassed. Извинявам се за сравнението, но то наистина е най-подходящо, не знам какво представляват и контракциите на този етап. Да изпия ли едно ношпа да видя дали ще олекне. На някой случвало ли му се е подобно нещо  ooooh!

# 678
  • София
Лина разбира се, че ще издържи  Peace
Мая това ми прилича на контракции, обади се на док, по-скоро може би ще ти предпише магнезий  Peace

# 679
Момичета, вие пиете ли кафе?

# 680
Synni__, засегна точно въпросът, който ме тормози. Аз кафето го спрях, но се чудя дали не бих мигла да пия мляко с какао, нали децата могат да го пият, та си мислех, че е вариант за нещо топло сутрин. Иначе, от това което четох, стигнах до извода, че една чаша кафе на ден не е проблем. Аз лично го спрях, защото кръвното ми играе номера.

# 681
аз да се похваля,купих си едно мазилце за коремчето.на ХИП,много ми харесва,специално за бременност и за периода след раждане го дават.мирише страхотно,супер мазно е ,но не е лосион,а като много гъст,почти твърд крем и попива много бързо. 200 мл. е и срува само 15 лв.мойта кожа като цяло е адски суха и особено зимния сезон е кошмар-сърби ме от сухота и се лющи,въпреки,че се мажа с тонове лосиони след баня...с това кремче ми е мекичка и еластична часове след мазането,чак се замислям да ли да не си го ползвам за мазане на цялото тяло вместо лосиона Thinking Grinning

# 682
  • София
Maya, вероятно са контракции
 Звънни на лекаря и почивай повече.
Контракциите се усещат като втвърдяване на корема или като позиви за ходене по голяма нужда, както го описваш. Може да са болезнени или не. Сигурно ще ти изпишат магнезий, който отпуска гладката мускулатура.

Мазането.ми отнема точно 1 мин:) и то с олио. Кожата ми е суха и бързо попива, олиото не ми цапа дрехите.

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 13:04 от Мohita

# 683
Аз кафе пия пак отскоро - откакто ми намаля повръщането. Ама така или иначе пия само нес с мляко, сега го намалих на една лъжичка в голяма чаша ...  Whistling
Оффф, хич не обичам да се мажа аз, голям зор ми е сега ...  ooooh!

# 684
megimagi, естествено, че можеш да пиеш мляко с какао.
Относно мазането, аз отдавна имам такъв крем за корем, то по-скоро е масло, но е на палмърс. Малко по-скъпичко е. Веднъж лосиона ми беше свършил и си намазах цялото тяло с това масло. Направо лъщях от мазнина. Според мен със сигурност по-добре ще действа и за другите части на тялото от колкото лосиона, защото колкото по-мазно толкова по-добре, но аз смятам да си продължа по стария начин. Маслото за корема, лосиона за другите части от тялото.

# 685

Мазането.ми отнема точно 1 мин:) и то с олио. Кожата ми е суха и бързо попива, олиото не ми цапа дрехите.

малеееее как само една минута. Аз втривам с масажни движения, всяка една проблемна зона по отделно и не само един път, внимавам да не изпусна някоя част. Явно слагам и по-много, защото след това въобще не ми попива. Въобще много ми е противно това занимание  ooooh!

Аз кафе пия пак отскоро - откакто ми намаля повръщането. Ама така или иначе пия само нес с мляко, сега го намалих на една лъжичка в голяма чаша ...  Whistling
Оффф, хич не обичам да се мажа аз, голям зор ми е сега ...  ooooh!
Ти преди заради повръщането ли го беше спряла? Аз откакто съм бременна, ако пия нес е една лъжичка. Но пия и еспресо на машина и там го правя в единичната доза иначе преди да забременея си го правих в двойната доза. Кое по-добре нес или еспресо? Аз все си мисля, че еспресото е по-слабо. Но и при мен май кръвното почва да ми върти някакви игрички.  Confused

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 13:12 от Synni__

# 686
Здравейте момичета, от две-три теми насам не съм ви чела много и не съм се включвала, поради липса на време (работа, университет), но днес вече реших да се похваля. Миналата седмица бях на БХС, резултатите са ок, разбрахме пола- момче ще е Simple Smile Като цяло се чувствам добре, но както прочетох и малко по-нагоре нямам сили за нищо на моменти, чакам с нетърпение да спра работа. Видях, че се коментирали и са секса- при мен също желание има, но в неподходящи моменти, през деня докато е на работа, вечерта вече ми се спи и нищо друго не ми се прави  Laughing

# 687
  • Бургас
Момичета, вие пиете ли кафе?

Не,въобще не ми се пие. Което е странно, щото преди лочих промишлени количества кафе.

# 688
Офффф само аз ли пия кафе. Започва да ме гризе съвестта.

# 689
Здравейте мили момичета,

не съм писала от векове, най-вече защото ми се събраха хиляди въпроса и притеснения и съм доста ошашкана. Но не искам да ви мрънкам, знам колко сме чувствителни всички сега  Hug

Ще се подложа на амниоцентеза, моля стискайте ми палци! Като се успокоя, ще ви разкажа цялата одисея и ще се включвам по-активно.

Не подминавайте контракциите! С първата ми бременност поради незнанието че са контракции (стоях си вкъщи с постоянни болки в стомаха  newsm78 едно денонощие) стигнах до болница и това се случи в 5ия месец. Всичко завърши добре, но сега и при най-малката и зачестяваща болка бих тръгнала към доктора.

Исках да ви споделя и това 4Д филмче, мен много ме развълнува: http://www.youtube.com/watch?v=7b_V3-Z-mlo

Желая ви много спокойствие, добър апетит, енергия и усмихнатост!

Общи условия

Активация на акаунт