Юнак или мадама шава във коремчето на МАРТЕНСКАТА мама?! - тема 3

• 37 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Добре дошли на новите момичета! Желая ви много лека и спокойна бременност  Hug

ShySun, честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и любов!  bdbaloni

Честит празник и на именниците днес!   bouquet

# 661
ShySun  newsm59
Много здраве и семейно щастие!   bouquet

# 662
Само да се отчета, че сме добре, не съм се появявала отдавна и отивам да чета назад. Прословутия нов колега дойде и не се отлепя от мен за 1 секунда, пък от нас вечер все време не остава  Embarassed

Честит празник на ShySun, много щастие и любов!  Two Hearts

И аз смятам да раждам в АГ при Георгиев, живот и здраве ако се видим някой ден на живо ще има много да разпитвам за там  #Crazy

# 663
Момичета аз имам предложения за тези които са от Варна ,ако искате някой ден да си направим една среща ,че като гледам колко сме се ориентирали да раждаме в АГ да не би да се срещнем там по време на раждане пък да не се познаваме .

# 664
  За решилите да раждат в АГ или Окръжна е хубаво да посетите дни на отворените врати. Всяка от болниците определя 1-2 дати в месеца и прави  обиколка за група с предварително записване. В АГ  я водеше старшата сестра, на място и на живо ви обясняват всичко и отговарят на въпросите ви изчерпателно, виждате стаите , виждате ВИП-а и т.н.  Peace Обясняват за цените при ангажиран екип, при самостоятелна стая, секцио , нормално.. и информацията е актуална, моята е от преди 2 години  и някои неща вече са се променили.

Пък за срещичка съм  навита, но ми куца организацията.   Whistling

# 665
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 на ShySun. С пожелания за лек остатък от бременността и много здраво бебче догодина.

# 666
ShySun, Честит Рожден Ден!Здраве и много късмет!  nbirthday nbirthday nbirthday
Честит имен ден и на именниците днес!   bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошли на новите момичета, лека и безпроблемна до края   bouquet

Аз днес голяма разходка направих, търсих си яке, е не са ушили за мен май  ooooh!
За бебка мисля от декември да почвам с пазаруването, януари и до средата на февруари ще довършвам, че да не се насъбере всичко на куп.
За шишета съм се насочила към Томи Типи - антиколик, ще взема две за начало, после ще копувам ако се наложи.

А някой с мнение за Софиямед за раждане?
Хубава вечер на всички   bouquet

# 667
И аз май ще имам проблем с намирането на яке... погледнах онзи ден, но само в два-три магазина и нищо нямаше  Tired утре ще търся и на други места.
Да попитам момичетата от София откъде си купувате дрехи за бременни? Преди време бяхме в Сф и си взех панталони от ЛС лайкики, гледах и на ХМ серията за бременни, но те не ми допаднаха много. Сега мислим към края на месеца пак да ходим и затова питам къде мога да намеря подходящи дрехи, основно за моловете става въпрос?

# 668
И аз май ще имам проблем с намирането на яке... погледнах онзи ден, но само в два-три магазина и нищо нямаше  Tired утре ще търся и на други места.
Да попитам момичетата от София откъде си купувате дрехи за бременни? Преди време бяхме в Сф и си взех панталони от ЛС лайкики, гледах и на ХМ серията за бременни, но те не ми допаднаха много. Сега мислим към края на месеца пак да ходим и затова питам къде мога да намеря подходящи дрехи, основно за моловете става въпрос?

Ами конкретно по мол-овете няма особен избор  Thinking В H&M, LC Laikiki и Мадъркеър има, но на последното място са безумно скъпи. Аз си купих от H&M една нелоша блуза, която има доста..простор Simple Smile за корема и беше само 19 лв. Но е тънка, в студовете ще трябва да се носи под жилетка например. Знам, че има по разни малки магазинчета из центъра дрехи за бременни, но не ми се обикаля, засега мисля да не си купувам друго.

# 669
Знам, че няма избор, но ние ходим за по един ден и ни е най-удобно за пазаруване, не ми се занимава да търся някъде малки магазинчета.

# 670
Здравейте,
Относно дрехите аз съм си купила единствено два чифта дънки от hm, просто моите много ми натидкаха корема, който и без това е някак леко по- ниско. Иначе им гледах и блузите, но не ми харесаха. С якето ще е проблем, тъй като аз буквално зимно яке не съм имала, а всичките са ми едни вталени и не мога да ги закопчая. Иначе ходих в premama за количка и ми казаха, че с тяхната клубна карта / която струва 60лв еднократно/ се ползва 50% на дрехите за бременни, но не се загледах какви са и какви цени имат. За мен hm e  най- добрия вариант относно цена, аз мисля и за някакви oversized. Модели да заложа, да стават после за носене Simple Smile))

# 671
ShySun честит рожден ден, лека и безпроблемна бременност, здраве, късмет и сбъднати мечти   bigdance2 newsm38
Честит имен ден на всички именници.
Да се включа за шишетата и аз нали се чудя между Томи Типи и Авент - и двете имат стъклените вече чудя се за стъклени, а не са ли тежки, все пак децата ги изупсукат и т.н.  newsm78

# 672
Добро утро мамчета !  Hug Hug Hug

ShySun
честит рожден ден миличка!!!   ura Желая ти много здраве, щастие, безпроблемна бременност и раждане, и едно малко сладко ангелче през Март!  newsm59

Така, отчет след вчерашния преглед и от мен. Бебока вече е станал цели 730гр.в 23+6, много игрив, даже лекарката му се радва как сладко подритвал корема на мама Simple Smile  Беше се наместил главично, обаче на мен ми се струва, че си се върти когато си иска и просто случайно се е наместил така Simple Smile Всичко друго ни е наред, дори шийката ми се е върнала в нормален вид, ама то след тея дози Утрогестан няма как да не е Simple Smile Ще бием още една доза вит.Б12 другата седмица, а после по една месечно. За сега си продължавам и с другите лекарства, спиране евентуално след 30г.с.

Ох, като гледам вашите бебоци колко тежат за седмиците си, почвам да мисля, че ще имам бебе гигант !!!  Party Party Party

За шишета още не съм се  оглеждала. Останалите неща са ми на Авент - помпата, стерилизатора, нагревателя, имам и кутии за съхранение, но за шишетата и аз четох че нещо не били много добри, ама то да се надявам, че само за водичка и чайче ще ми трябват. Може би ще взема от тези на МАМ с антиколик система. Харесаха ми на презентациите, но малко ме съмняват и те дали няма да пропускат  newsm78 Другия вариант е пак МАМ само че стъклени, които ми допаднаха.

За пазаруването, аз хич не съм суеверна и си купувам по нещо от време на време, най-вече за да не се отрази пазаруването накуп толкова на бюджета.  Rolling Eyes А като си представя колко ли щяха да отидат, ако нямах половината от нужните неща, и то от най-едрите  ooooh!

Хайде успех на всички мами със скорошни прегледи и да се отчетете после Simple Smile
Мила в кажи взимаш ли още Утрогестан? Аз тръгнах да го спирам, но почнаха контракциите и пак го увеличиха 3х2, сега казват като спрат контракциите пак да го спра, та се чудя дали почна ли да го намаля, защото той не се спира от раз! Ти как го упптребяваш? Аз го слагам вагинално заради шийката и контракциите!

# 673
Привет и от мен Simple Smile
Честит Рожден Ден на shysun, с пожелания за мн здраве и семейно щастие!
Да се отчета и аз... Днес бяхме на фм, всичко ни е наред и в нрома, тежим 350 гр.  20+4 г.с.   Simple Smile
Относно шишетата вече купих комплект за новородено на Авент, в Айко все още е на промоция 39 лв. Отказах се от стъклените, познати казват че единствения минус им е че са тежки и могат да наранят бебчето ако падне върху тях или се чупят когато бебо ги метне на някъде. Купила съм и 3-4 бодита + една биба, това ни е засега пазара. Въздържам се все още от големите покупки, мислим декември ако  има намаления по магазините да се възползваме.
Имам и един страничен въпрос..от къде имате по-различните емотиконки с щъркелчета и т.н.  Embarassed

# 674
Мили мамчета здравейте, и аз да се похваля днес бяхме на ФМ, всичко ни е Ок,девойка ще си имаме на 100 %, моля да ме добавите със розово щъркелче! Днес цял ден бях в еуфория, много е хубаво! Сладки сънища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт