За спонтанните и мисед аборти- моята история и съвет към вас

• 325 976
  • 2 103
  •   1
Отговори
# 2 100
Здравейте! Имам една успешна бременост и втора, която приключи с мисед(спонтанен аборт) в 11 г.с. Плода спря да се развива, отговаряше на 6г.с. нямаше и сърдечна дейност. Сама го изхвърлих, без медикаменти, след зацапване и силни контракции, но все пак трябваше да ме почистят след това.
На 5-ти септември ми беше кюретажа с вакум. След това пих и антибиотик. Имах околко 20-25 дни след това зацапване, като в този период и получих нещо, като инфекция(сърбеж и парене) и ми беше назначено лечение с крем и глобули.На 14-ти октомври сега ми беше първия официален цикъл-3 дни обилно кървене, след това леко зацапване. След като ми свърши. Имах контакт с мъжа ми на 21-ви и той взе, че свърши в мен. Вече два дни седя и си мисля, че не беше много правилно. И може би, трябва да изчакаме още, преди да подновим опитите. Макар, че доста трудно забременях. С първото дете над година опити. С втората бременост около 2 години. Имам и нередовен цикъл по принцип, който ми идва на 50-52 дни.
Доктора ми беше казал преди, че трябва да пия противозачатъчни, но аз категорично отказах. Предвид това, че искам дете.. какви противозачатъчни
Противозачатни помаг да имаш повече яйцеклетки. Като ги спреш лесно се забременява. Но може  по подробно да питаш Чат ГПТ

# 2 101
Ролята на противозачатъчни при теб ще е  да регулират цикъла ти. Тъй като редовно тряба да се приемат за да действат, когато лекаря каже че цикъла вече е в норма, просто ще ги спреш и започвате опити Simple Smile
Това че помагали за повече яйцеклетки е невъзможно и подвеждащо, но да - могат да помогнат в твоя случай за по-лесно забременяване като регулират хормоните ти.
Така или иначе след кюретаж трябва да се пазите поне 3 месеца понеже лигавицата е много тънка след процедурата, както е казала и Наси.

# 2 102
Здравейте, момичета
В 9+2г.с бях на преглед и се установи, че плодът няма сърдечна дейност. Като преди това някъде между 7 и 8г.с бях чула пулс, имах кафеникаво зацапване заради леко отлепена плацента и това беше. В 8+4 г.с плодът е спрял да си развива. Вчера ми направиха абразио. Докторът ми препоръча да си пусна изследване за тромбофилии в Геника. Какви други изследвания са важни, за да предотвратят това да се случи отново? Колко време е препоръчително да се избягва интиминен контакт след такава процедура и мога ли да започна отново фитнес с леки тежести?

# 2 103
  • На изток от Ада
Секс до 1вата менструация с презервативи. 
Изследвания виж първият пост на темата «Аборт и износване след това »

Общи условия

Активация на акаунт