Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Вчера и днес съм само на диня. Не можах да започна от четвъртък и така се събират 2 дни. Има ли смисъл да продължа и утре като трети ден или да се захранвам? Вие как бихте постъпили?
Благодаря.

# 556
И аз съм от вчера и ще продължа и утре.... Wink

# 557
Здравейте,

Зачетох се назад и видях, че има доста момичета, които правят детоксикацията всеки месец и то от години. Имам въпросче към тях - всеки месец ли пиете английска сол?

Аз правих детоксикации всеки месец в продължение на година и половина. След това започнах да имам проблеми с ходенето до тоалетна. Така се получаваше, че след като мина детокса и захранването не посещавах тоалетната по цяла седмица. Не знам защо реших, че е от детоксикациите и английската сол. Този проблем се появяваше винаги след детоксикация. И спрях.

Чудя се дали наистина няма пробем да се прави всеки месец? Моля да споделите вашият опит.

Благодаря.   bouquet

Здравей,
права си за привикването. Много от дамите започнали темата отдавна не пишат.Все нови хора се включват.Веднъж написах,че се привиква към английската сол.Много дами споделят,че няма ефект от нея.Целта и е да издърпа токсините от тялото ни,не да посещаваме ОО. Но привикването е сигурно.Ефекта на ленивите черва.
Успех на всички!

# 558
Не мисля, че е подходящо да се прави всеки месец, освен първите 3-4 месеца може би. Хубаво е да се прилагат разтоварващи дни всяка седмица, без английска сол. Аз в началото няколко месеца правих поредни. След това разредих, сега правя 2-3 пъти годишно.

# 559
Може ли да се прави детоксикация с грозде?

# 560
Кога са следващите дати? 26, 27, 28ми  ли?

# 561
# 562
Ima li enthusiasti? Az sum vtori den na fresh

# 563
  • София
Аз съм ентусиаст, но малко пишман Simple Smile

Почти я направих детоксикацията, но малко хаотично я правя. Първия ден бях на ябълки мед и чай, втория на ябълки и грейпфрути, но следобяд главоболието се засили и си направих моята вълшебна салата- лекарство: настъргани моркови и червено цвекло, без сол само с лимонов сок, и малко се пооправих. Днес пък съм на белтъци и грейпфрути.

Днес като цяло съм по-добре, най-после очакваното подобрение. Първите 2 дни такава глава ме болеше , че умирах. Толкова пречиствания съм правла, такова чудо не бях виждала. Явно съм имала много да чистя.

# 564
Veche treti den...

# 565
Malko ostana. Vsiaka vecher si zaburkvam pektin s voda I osobeno tazi vecher mu  se ysladi strahotno

# 566
  • София
Иии ето ни пречистени Simple Smile
Само дето на мен още от сътринта ми се вие свят и имам бодежи в сърцето ... Sad

Сега хапнах една ябълка, запасила съм се с овесени ядки. За обяд ще направя картофена салата. За вечеря не съм решила.

# 567
Да се включа и аз този месец, 3 дни с цитруси..този път беше много кофти детоксикацията, най-гадната досега /нямам обяснение защо/.Досега съм правила поне 6 пъти и такова чудо не съм видяла Simple Smile То не беше гадене, премаляване...пък да не говорим, че още от първия ден ме държа здраво в тоалетната  Twisted Evil
Аз я правя с лечебна цел, не за отслабване, но иначе съм около 3 кг надолу Simple Smile
Сутринта лапнах една ябълка, сега картофена салата..за вечеря най-верятно крем-супа зеленчукова с малко сирене.
Леко захранване на всички детоксикирани!

# 568
I az imam bodezi tazi sutrin. Inache sum s 4 minys

# 569
  • София
Да беше много ежко този път , може би заради червената луна...
Аз съм -2 кг, но не се радвам много , понеже знам че след захранването ще се върнат.
Вечерята ми днес ще е салата от цвекло и моркови.

Общи условия

Активация на акаунт