Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 522
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте,

гледам за кексчета си говорите  Laughing

И аз сътворих, днес, едни постни ябълкови мъфини и станаха стахотни. При все, че не обичам десерти с олио, ама тези мъфини  Crazy

# 466
Моя кекс вече е във фурната.   chef

И моят  Party

# 467
  • на североизток от Рая
 Аз пък излизах, по пътя срещнах дъщеря си и тя реши да се върне с мен. Пошляхме се, тя си купи дънки, аз не си харесах нищо.  Crossing Arms Харесахме маратонки за Тони, сега Десито се върна с него в магазина да му ги купи. Без проба не става, ама той пък тръгна без кандърми, че хич не обича да ходи по магазините.
 Сега ви чета, хапвам си сладкиш, пия кафенце, ще се излегна с книжка след малко.
 Приготвих риба за вечеря, рибаря го няма, но риба има.  Mr. Green

Нези, оказа се, както предположих. Печатите с бухалчетата са по 3.20 лв, а доставката е 6.70 лв.  #Crazy ooooh! Да ме извинят.  Stop Благодаря ти, че си търсила и успя да ме зарадваш, но сякаш не бих дала повече пари за доставка, отколкото ми струва стоката.

Правете кексове, яжте с удоволствие!  Hug

# 468
И аз се върнах вече от разходка и направихме малко шопинг терапия с майчето , минах и през Хеликон - взех си "Ариб" , купих си яке , каскет, шал , козметика , днес ми е ден за релакс . Племенника го заведохме на детски кът в морската , леля му купува каквото свари , майка само цъкаше с език  Joy  Но всички сме супер доволни , само дето съм супер изморена сега , незнам колко км пеша сме вървяли но съм като пребита  Laughing

Отивам да полегна  с книжка , че след малко може пак да звъннат да излизам  Hug

# 469
  • Пловдив
Наричка, защо я купи, още напред ти казах като решиш да я четеш, че ще ти я пратя...иначе честито за купените неща и леко завид  Hug за разходката, аз никъде няма да ходя, ядосаха ме на инат си останах вкъщи, но го предпочитам пред това да си мисля, че някой ще излезе с мен само и само да няма проблем  Sad слънчецето навън грее сякаш в опит да ми повдигне настроението...поне почерпих някои идеи за направата на едни разделители, които ще правя за един коледен базар, направих си шаблонче бухалче, което ми се иска да приложа, но честно казано не знам дали бих успяла, мисля да го пробвам с филц и картон ще видя какво ще стане....смятам да полегна с книжка в ръка.

# 470
Аз тамън онзиден я приключих Ариб  Peace
Сега гледам финала в Стокхолм и стискам палци на Гришо   bouquet

# 471
  • на североизток от Рая
Деси,  Hug! Заинтригува ме с шаблончето. Покажи го някой път, че и аз си търся шаблончета. В Крокотак има, но нещо не ми харесва много.

Нара, шопинг терапия си имала днес.  Simple Smile Аз  толкова трудно избирам дрехи , че вече не ми се обикаля и търси. Все някакви кичозни блузи и якета намирам, че не бих дала пари за такива. Не харесвам пайети, дрънкулки, синци, ламета и подобни. Цигания са ми, колкото и да са модерни. А пък дънките все ги правят тесни като цигара, че то на всекиго ли приличат такива. Искам прави дънки, стилни, но няма и няма.  Confused

Мария,  Hug!

Аз започнах "Книжарничката на острова", но не ми допада. Сюжетът нещо хич не го бива, но ще видим нататък. Прочетох около 40 страници, но не ме грабва, жалко...

# 472
Нелка Hug

Вие вече изядохте кексовете, пък аз сега ще правя. Но едва сега сколасах, не си е работа да живееш в къща с двор и градина ooooh!
Дано и утре да е такова хубаво времето, че утре ще ни е ден за разходка. С ММ имаме работа до града, но ще взема и момичетата, да ес поразходим. Така де, да се омешаме и ние у навалицата Crazy

Нара само хубави неща се случват напоследък около теб. Пу-пу-пу, да не ти е уроки. Много, много се радвам за теб, миличка Heart Eyes

Нели жалко за книгата, дано по нататък те заинтригува, та да не останеш много разочарована Hug
Абе, само те прегръщам напоследък Laughing Ама гледам не се оплакваш.

# 473
  • София
Перфектен ден Hug
Купих си боти, на детето и на ММ зимни обувки и ввече мога да планирам прахосмукачка!

# 474
  • Пловдив
Нели, шаблончето ми не е за показ, защото го направих в момент на яд върху кухненска сарфетка  Laughing по скоро, ако го приложа върху филц или картон тогава ще го покажа, че по ще има вид /евентуално/.

Синя слива, честити чепици на цялото семейство, пък ти ако имаш желание покажи своите  Whistling

# 475
Нели,това цена за доставка извън София ли е? Ако за София е по-ниска,да ти ги поръчам аз. Ти само кажи дали ще ти свърши работа този печат и няма проблем.  Peace
Къщата е почистена,кекса е опечен (и даже половината изяден  Wink)  Имам време да почета до вечеря.  Simple Smile

# 476
  • на североизток от Рая
Нези, не се наемай да ми пращаш или поръчваш в никакъв случай. Това е онлайн магазин "Слънчоглед", пише - стандартна доставка - 6.70лв, не е уточнено дали за София е безплатно. Такива магазини има , предполагам,  и в по-големите градове. Но като е онлайн, нормално е да има такса и за София. Аз ще си купя печати със зимни мотиви вече. Бях гледала тук, харесах някои, но си взех един с лаленце. Сега просто сменям мастилото, синьо/червено, в зависимост от пола на детето.  Simple Smile Разни коледни имаше, може и още да намеря. Моля те, Нези, не се ангажирай с мен!  Praynig Hug
Имам и печати с герои на Дисни, имам си разни стикери, не съм закъсала толкова, но се запасявам, че много се радват децата, когато получат такава награда в тетрадките.

Слив, честити покупки. Всички сте доволни, нали?!  Hug

ДесиHug!

Кости, кой бяга от една топла и любвеобилна прегръдка. Я пак!  Flutter Hug

# 477
Нели, във Варна има такъв магазин, ако някой твой познат ходи скоро нататък, може да ти вземе  Peace

# 478
  • USA, Steak State
Добро утро!

Тази нощ спах в дома си.  Mr. Green Просто се събудих с усмивка и страхотно усещане за щастие.

Отивам да разопаковам, че е лудница. Липсвате ми!

# 479
  • Benelux / Varna

Тази нощ спах в дома си.  Mr. Green Просто се събудих с усмивка и страхотно усещане за щастие.

Оуу чудно, чудно! Желая ви много семеен уют в новият дом!  Hug

Охх, как не ви досрамя да приказвате за тортички, кексчета и мъфини, познайте ако имах хубава форма за кекс, къде щях да съм сега? Записвам си обаче рецептата на Мариетка, че и аз като Гиговчето съм пишман майстор на кексове. Преди години имах една много хубава рецепта за арабски кекс, любим ми беше и само него правех - сочен, разкошен със сладко и  кафе, обаче сестра ми затри рецептата някъде и оттогава не мога да намеря същата рецепта, само разни подобия. А други рецепти които съм пробвала - все клисави ми стават, обаче установих, че и формата ми за кекс е ужасна, трябва да си купя нова.
 Обаче за тази седмица прикючих с тортичките и сладките неща - правих една , всъщност това беше първата торта, която продадох. Искаха да е без яйца, без желатин, вегитарианска, голям зор видях - продадох я на индийката за която ви разказвах. Като трябваше да определя цена много се притесних колко да й искам за труда си и в крайна сметка не можах да поставя цена - казах й колко ми струват продуктите, да я пробват - ако я харесат могат сами да решат колко да ми платят за труда ми, а ако не я харесат да ми платят само продуктите. Утре ще ми я плати, така че незнам резултата още. Същата е като онази с ягодите и шоколадовата украса. А за барбекюто вчера бях направила голямо руло, любимото ми пандишпанено руло с крем от маскарпоне и ягоди и шоколад. Така че спирам за тази седмица. Другата в петък ще метна една тортичка три шоколада , че ще ходим на гости, а по-следващата седмица ще трябва 3 тортички да направя, щото много обичам да черпя  Blush 
Ама сега как ми се прияде от кекса ви  ooooh!, и от сладкиша на Нелка с ябълките  ooooh!, ама тук не мога да си намеря амонячна сода. newsm78

Нарче
, незнам дали си чувала за едно прочистване на д-р Михайлов, мисля че и в мамата има такава тема. Прави се по пълнолуние и дава страхотни резултати. Изпитано от много приятели и дори една приятелка успя да забременее след него. Аз отдавна се каня да се подложа на него, но още не съм се решила. Потърси повече инфо и ако трябва заедмо ще се подкрепяме в това начинание. Наистина сериозно се замислям да го направя. Няма гладуване през целия месец, само по пълнолуние 3 дена си на прочистващ режим с плодов сок от цитросови плодове.

Честити ви покупки на практикуващите шопинг- терапия! Да си ги носите с голям кеф!

Общи условия

Активация на акаунт