Кое име?

• 8 176
  • 55
  •   1
Отговори
Здравейте   bouquet
Още е много рано, даже и пола не знаем все още( надявам се другата седмица да разберем), но вече мислим име за нашето второ слънчице  Heart Eyes
Кое име Ви харесва повече:
-за момченце Ивайло или Симеон?
-за момиченце Симона или Дарина?
Харесва ли Ви името Зорница? Бабата(З.) искаше още първото да го кръстим на нея, а сега заяви,че ако и това не го кръстим на нея, повече няма да ни проговори  ooooh! Ние с таткото не искаме да е кръстено на никого.Както искахме и  сина ни да е с име, което и двамата харесваме, така искаме и второто дете да е с име по наш избор.
Ще се радвам да споделите мнение  Hug

# 1
Дарина и Ивайло.

# 2
  • Пловдив
Дарина.
За момче ми харесват и двете.

# 3
За момченце - нито едното не ми харесва.
За момиче - Дарина.

Името Зорница ми харесва, но как ли пък няма да си кръстя детето на някого, защото ми поставя ултиматуми.  ooooh!

# 4
  • Телиш/Плевен
Симона и Ивайло. Peace
Зорница е хубаво име, но предвид, че е обвързано с такива претенции, не бих го подкрепила. Никак не ги обичам тези налагания от страна на родата върху родителите. Все пак детето е тяхно и те трябва да решат как да се казва. Жалко е, че в много семейства ситуацията е подобна на вашата. Sad

# 5
Бабата Зоя или Зина е?
Зорница не ми харесва особено.

Ивайло и Дарина.

# 6
Зорница ми харесва. Също и другите имена за момиченце, които си посочила.
Харесвам и Симеон, но с уговорката, че на галено не е Мони. Не понасям мъжки имена със съкращения, които звучат като женски.

# 7
  • UK
Бабата Зоя или Зина е?
Зорница не ми харесва особено.

По-вероятно да е Здравка Simple Smile

Обожавам името Зорница, но не бих кръстила детето с натрапено и насилено име. Обаче на мен много не ми дреме кой се казва така, ако името ми харесва. Ако на свеки името ми харесваше, можеше и нея да я огрее.

# 8
Добре, де, ако бабата е Здравка а бебето Зорница на нея ли ще е кръстено? Винаги ме е изумявало как някой приема, че дете носещо първата буква от името на еди кой си е кръстено а него.

# 9
  • София
Дарина и Ивайло.

# 10
Харесвам Звезделина с буква З.

Но  Naughty не подкрепям кръщаването на баби и дядовци. Още повече, ако те настояват  ooooh! . Да са си кръщавали те децата както им харесва, сега е вашия ред. Ако е Здравка избери име на друго цвете, може да ти мине номера.

За момче и Ивайло и Симеон ми харесват  Peace .

Как е името на баткото ако не е тайна?

# 11
Гласувах за Дарина и Симеон... Aз залагам за името на свеки, че е Зорка. Зорница на мен не ми допада.  Peace

# 12
Ивайло и Дарина ми харесват

# 13
Бабата е Златка, а името Зорница(да има и буквата на баща ми Румен) предложи мъжа ми, той няма нищо против и така да се казва бебето, но все пак ми каза както аз си реша. А аз също много мразя да ми се налага, особено за имената на децата ми..  Naughty Ако иска да се сърди  Whistling Да не говорим, че майка ми не заслужава тази чест, а на баща ми е кръстен единия ми племенник.
Баткото се казва Мартин  Heart Eyes Много ни харесва името, а и го сънувах докато бях бременна с него Simple Smile
За момченце не ми харесват чак толкова нито Ивайло, нито Симеон(и галеното Мони), таткото ги предложи тях, но и не знам друго име, което да ми харесва, а и да е подходящо. Харесва ми Борис, но племенника ми е Борислав. Никола също ми  харесва, но мъжа на сестра ми е Николай..Дайте предложения за мъжко име  Wink А Дарина и Симона ми харесват еднакво.. Чакаме бебето април месец(към края) и се чудех дали би било проблем, ако е момиченце и я кръстим Дарина, а именния ден е минал месец преди това?

# 14
Дарина и Ивайло ми харесват. Не виждам връзка да не можеш да кръстиш детето Дарина, защото именния ден бил минал.
Други имена за момче, които харесвам: Валентин, Виктор, Мирослав, Георги, Александър, Ивелин Simple Smile
Това за бабата хич няма да го коментирам. Направо ме изумяват подобни изказвания.

Общи условия

Активация на акаунт