Кое име?

• 8 178
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
  • UK
Харесва ли ти Борил? Близко е до Борис, но доста по-далеч от Борислав.
Или пък Боил?

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 12:03 от dejie

# 16
  • Варна

Баткото се казва Мартин  Heart Eyes Много ни харесва името, а и го сънувах докато бях бременна с него Simple Smile

Предполагам и това дете ще си каже името като първото.  Grinning
От предложените женски имена бих избрала Дарина, а мъжки имена бих предложила при по-ясни критерии от страна на авторката. В противен случай ще се стигне до безкрайно изброяване на имена от страна на потребителите. Simple Smile

# 17
Борил ми харесва, да  Simple Smile Александър също, но на таткото- не. Георги се казва таткото(кръстен е на дядо си), но и баща му(свекър ми) се казва така, затова в никакъв случай Naughty Свекърва ми(която е починала) се е казвала Лиляна, харесва ми за момиченце, но няма да е това . Критериите ми са да е кратко до 6-7 букви, да има галено и да има имен ден, да е българско, за буква нямам претенции.

# 18
Нито едно не ми харесва. Дарина и Симона под път и над път. Ивайло и Симеон не са ми от предпочитаните. Най - приемливо за мен е Зорница и за него гласувах.

Сега прочетох и последния пост и предлагам Лилия. Цветница е мн хубав празник.

# 19
  • UK
Мария, Калина, Йоана, в една тема едно момиче беше харесало много Божана.
Ясен, Явор.

# 20
  • София
На мен ми харесва и Дария.Но не мога да кажа дали има имен ден и кога.
За момче-Виктор и Александър,донякъде и Станислав.
Въпросната баба е твоята майка,така ли?
Слава богу на мен никога не са ми създавали такива проблеми,но и аз за себе си съм била убедена,че няма да кръстя децата си на баби и дядовци.

# 21
От анкетата Зорница най ми харесва! Варианти за момче - Боян, Максим, Михаил, Калоян. Нямат имен ден, но като чуя Борис и Николай, по пътя на асоциаята се сещам за тези.

# 22
Михаил, Калоян и Боян имат имен ден. На мен също ми харесват първите две.

# 23
Супер, сега ако се харесат и на авторката...

# 24
Ивайло и Дарина .
Зорница не ми харесва  newsm51

# 25
Симона вече е много масово... а и на галено всички ще я наричат Мони. Зорница е в пъти по-красиво име от Дарина според мен!
От мъжките - определено Ивайло!
 Hug

# 26
Гласувах с Ивайло.
Зорница ми харесва горе-долу, но в случая не бих го избрала заради бабата. Симона и Дарина са популярни и по тази причина не ми харесват.

Отсвирете бабата, детето е ваше.

За женско име бих избрала цветно. Има и хубави, и не чак толкова, Цветница е голям празник.
Мъжко ми е по-трудно да предложа.

# 27
  • София
Симон и Симона.

# 28
  • София
От анкетата Зорница най ми харесва! Варианти за момче - Боян, Максим, Михаил, Калоян. Нямат имен ден, но като чуя Борис и Николай, по пътя на асоциаята се сещам за тези.

Кои от тези според теб нямат имен ден?

# 29
... Варианти за момче - Боян, Максим, Михаил, Калоян. Нямат имен ден.......

Михаил, Калоян и Боян имат имен ден..........

Максим също има имен ден - празнува на 21 Януари (Преп. Максим изповедник).
На друго място прочетох, че мъжете с това име празнуват имен ден на 13 август.

Общи условия

Активация на акаунт