Динозаври за зяпане и със звук има в парка на Пазарджик
А малък Бибитко е от друго тесто замесено, ще видиш, че второто ти дете няма да е като първото, ще те изненадва в много отношения.
За АБ- щом се налага, ще се пие. Важното е да се оздравява!
И много благодаря на всички за хубавите пожелания за Лизи.

Беше много интересно, защото тя все се връщаше от д.г. и ми обясняваше как на някой си му паднал зъб и кога щяло и на нея. После разбра, че на братовчедка й е паднал и умря от завист.
И докато разправяла на дядо си в колата за Алексия, казала "я чакай да проверя все пак дали и на мен вече не ми се клати" и хоп - изненадаааа! Та като се прибра беше тоооолкова щастлива, че звъня на цялата рода да се хвали.
Само дето тук съм боса по отношение на това как се процедира. Колко да го чакам да се разклати? Да го вядим ние или задължително на зъболекар???
Аз не помня да са ме водили на зъболекар, а като разпитвам разни майки все различно. Ту сам паднал, тук на зъболекар ходели??!!
/. Та неговият съвет беше да си седи зъбчето на мястото, докато е готово само да падне. Това показвало че вече и постоянният зъб отдолу е готов да прорастне. Защото според неговите обяснения, ако зъбчето /предните били еднокоренови и не се налагало чак пък намеса на зъболекар, та ако зъбчето се извади по - рано принудително, има вариант постоянният зъб отдолу да не тръгне да расте достатъчно бързо, другите млечни зъбчета около дупката да се "разширят" и да заемат от мястото му и постоянният зъб да започне да расте накриво и тем подобни, което пък по - нататък вече щеш не щеш зъболекар ще трябва да коригира. Така по лаишки ми го обясни той. Смятам да му се доверя. 

Скочихме светкавично, ММ вдигна шкафа, който бе тежък и пълен с дрехи, Бибитко проплака отдолу, измъкнахме го за секунди, плачеше, но умерено. Тръгнахме да го успокояваме, за щастие нямаше видими наранявания, нищо не го болеше, как не го осакати този тежък скрин, не знам....
/. Ще си тръгне с набора...
) смята вече, а онзи ден разбрах, че е схванал как се смята до 20
, сам почна да ми изброява това, онова.

. Ако до утре сутринта няма влошаване, утре ще е на ДГ.