Аз се поизгубих, при все, че цял ден работя на компютър нямам време да надникна тук.

Валентин е в къщи вече втора седмица. Кашлица. Суха. Направи и бронхоспазъм. Пие сега вентолин, протиоалергични и сиропи. Вече е значително по-добре.Според лекарката прави някаква алергия, но не знаем каква.
Аз се тестувах миналата седмица. Алергична съм към куп неща:влага, плесен, акари, домашен прах, полени. Сега пия ериус по една таблетка дневно. И април съм пак на лекар. Да видим какво ще ми измисли тогава алерголога. Говорихме евентуално да заведа и малкия да го прегледа. Ще му мислим.
Каза ми, че като съм алергична към полени не трябва да ям мед. А на мен ми се яде сигурно, защото ми го забраняват.
Целувки на всички! Пак ще се включа скоро. Сега ме викат да свърша нещо, че все пак съм на работа...
Часовникът познава, доста добре. Също така (от няколко месеца) чете доста добре. Въобще не че е мое дете, но аз много се гордея с нея, пу-пу. 

- откъде го измъдри при положение, че баща му си слага. Малкото Б. се заинтригува от мартеничката щъркел(харесва щъркелите по принцип), гледа я, каза "Ден ден"(тоест рожден ден), сигурно си мисли , че празнуваме рожден ден
Да са ми живи и здрави, явно няма да са фенове на мартениците.
.За щастие Т му мина след прегледа,но това разтройство го мъчи още
вече 5 ден.За капак и аз днес съм с разтроен корем,ама цвете сме ви казвам
,бързо да се оправя Валката.Ти какво работиш?