К.О.Т.К.И-те {10}

• 28 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
А вие що ползвате Габко? Пратки.де са много по-бързи.

# 676
Добре, че още не съм се зарибила по он лайн пазаруването, нали  Laughing
Чефииии  Hug Hug Hug Може и да не разказваш, пусни някоя снимка, а ние ще си представяме  Wink
Хубав ден, дами!  Hug

# 677
Цлете, не ти трябва. Това е такава краста!

Ми Мимии аз последните две години основно си ходя на постановки на любимия ми. Не, че са нещо невиждано и нечувано, но си го гледам в захлас. Предполагам, че вие не сте очаровани толкова от него и за това не ви казвам.

# 678
Що бе, Хел? Той е грозен, но е очарователен и много добър актьор. Казвай ни.

# 679
АААААААААААААА!!!!!!!!!!! КАК ГРОЗЕН, БЕ!!!!!!!!!!

# 680
Хелънче, както се казва you made my day! Много ти благодаря, че ме сравни с Диляна Попова Laughing Еднакви са ни мерките и теглилките, да знаете Joy
Тези пратки.де ще ги видя. На мен не са ми спешни нещата, така че ми е все ая дали ще ги получа след една или след две седмици.
Цлете, чакаме снимки на къщата!
Айде, бе Чефи, бе! Дойде, хвърли бомбата и изчезна Hug Heart Eyes

# 681
...

Ми Мимии аз последните две години основно си ходя на постановки на любимия ми. Не, че са нещо невиждано и нечувано, но си го гледам в захлас. Предполагам, че вие не сте очаровани толкова от него и за това не ви казвам.

Абе не е въпроса да сме очаровани...важното е да се видим и да гледаме нещо.  Laughing
Ползвам Гъбите, защото раздават най-близо до нас...

# 682
Ети, Диляна не е два метра. Около 1,75 или малко повече. Нали съм я виждала. Той моя любим също не е някъв дълъг.

# 683
Хелънкова, нямах впредвид височината, а широчината и формата Laughing

# 684
Ети, аз като съм слаба и висока /уж/ та кво! Не дръж на тия глупости.

Ей, майките на бебета тук /3 бр. майки/ моля да си наснимате предколедно бебетата и да си ги покажете във фейса!  Praynig

Прочетох в Истанбулската и ми хрумна да ви питам: на вас пука ли ви, че в Истанбул има Армани кафе, което го има още само в Париж, Кан и забравих  кой беше третия град?
Понякога тази мания по марки и места ме дразни много. Като и това за къщите от сериалите. Щото аз сега спрях да гледам сериали- отбележете-не гледам нито един турски сериал!!! и излязох от дизи света, и страстите, които се вихрят в и около него.

# 685
  • Казанлък of all places
Ма кЪ няма да ми пука бе, Хелън!  Ами че аз без кафене Армани на масата не сядам!  Mr. Green

На мен ми пука, че не мога да стигна до Истанбул цяла година и нещо отгоре и така ми се е затъжила душицата,че ми иде като се прибера на 16.12. в Казанлък, на 17.12. да хвана автобуса на юг и да се свършва с таз' мъка!

# 686
Хелън, някой да не ти е превзел компютъра?
Бравоооооо на теб!
Сега е на ред някой пиано-бар, нощен клуб и т.н.  Joy  

Не ми пука за никакви марки и никога не посещавам точно такива "забележителности" по света.
В Париж милион пъти предпочитам кварталното кафене с тесни масички на тротоара и гледка към истинските парижани.

# 687
  • София
Прочетох в Истанбулската и ми хрумна да ви питам: на вас пука ли ви, че в Истанбул има Армани кафе, което го има още само в Париж, Кан и забравих  кой беше третия град?

Хич. И в София да имаше, пак нямаше да ми пука, но по чужбинско изобщо не ме вълнуват такива неща. Simple Smile За мен и обикаляне по магазините е загуба на ценно време. Все пак отдавна минаха времената, когато нямаше нищо по магазините и покупките от екскурзиите бяха нещо невиждано.

А аз хич не съм наясно с терминологията. Дизи сериал ли значи? И разни други термини все ги повтаряте и ми е доста трудно да разбирам.  Sad

# 688
Ма кЪ няма да ми пука бе, Хелън!  Ами че аз без кафене Армани на масата не сядам!  Mr. Green
На 17.12. да си направиш селфи на най-хубавата маса в това кафе  Grinning  Hug

Танче, дизи значи сериал.
Това с шопинга реших да го пропусна в коментара си този път, но инфото за кафето не можех да прескоча  Simple Smile.

Мимии, спряха ми сериала, който следях и много се ядосах, та затова ги отказах всички!

# 689
Хелън, браво!

Общи условия

Активация на акаунт