Лидл ::50::

• 73 320
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Там, където ме обичат
А мекички ли са, че имам една от Метро, дето дори и след пране ми стои някак "ламаринеста"

# 301
Moмичета, в брошурата видях олекотени завивки, а точно в момента ми трябват две. Искам да са меки и не много плътни. Та да попитам за мнение, ако някой е купувал от тях.
Аз имам и са точно такива - леки и тънки, не ставатза студено.

Не знам за кой точно питаш,но ние миналата година купихме едни от тях и при първото пране се степаха и не приличаха на нищо. Sad .Като изсъхнаха приличаха на картон/велпапе

# 302
Избягвам да купувам храна от тях.Само когато късно вечер ми се наложи да пазарувам и то с голяма доза резерве.Тази верига е известна с лошото качество на храните си,даже и месото им е боядисано,но когато няма от къде,след 21 часа...А и такова предлагане на храна и обувки,а до тях химикали и бой не ми допада.Като селкооп са  Laughing

# 303
А и такова предлагане на храна и обувки,а до тях химикали и бой не ми допада.Като селкооп са  Laughing
Какво имаш точно пред вид че се предлага, разширяват асортимента и с тупаници ли  Simple Smile

# 304
  • Пловдив
Избягвам да купувам храна от тях.Само когато късно вечер ми се наложи да пазарувам и то с голяма доза резерве.Тази верига е известна с лошото качество на храните си,даже и месото им е боядисано,но когато няма от къде,след 21 часа...А и такова предлагане на храна и обувки,а до тях химикали и бой не ми допада.Като селкооп са  Laughing

А ти какво купуваш от "селкооп"-а    Shocked

# 305
  • София

За храната напълно съм съгласна. Почти всичко, което съм купувала оттам (хранително имам предвид) не е качествено. Само се чудя защо на голяма част от етикетите няма обозначения, че съдържат Е-та (консерванти, оцветители и т.н.)? Как така храна годна поне месец е без консерванти? Май има някаква заблуда...
А за детските и дамските дрехи не мога да кажа същото - качеството ми допада за ежедневно носене!

# 306
А мекички ли са, че имам една от Метро, дето дори и след пране ми стои някак "ламаринеста"

Материята е много приятна, мекичка, но трябва сама да си прецениш.

# 307
Посочвайте конкретни неща от които не сте доволни. Дотук чета само общи приказки.
 Месото си е твърде прилично и ми харесва. Кисело мляко си купувам само от там.
 Плодовете и зеленчуците са свежи и с добро качество. От 50% намалени съм купувала в добър вид даже./За сравнение в Кауфланд са били в доста по лошо състояние /.
 В последно време и доста дрехи си накупих от там.
На всеки продукт има изписано съдържание и срок на годност. Рекламации и връщане се приема без проблем.
 За мен е може би най-коректната верига досега.
 Храни с наближаващ изтичащ срок за годност се намаляват на 30%.Редовно купувам и не съм попадала на развалена храна.
 / От магазина до нас спрях да пазарувам - застояла стока /засъхнали до лепнещи колбаси /и цени като в курортен град през активния сезон. От там съм купувала мухлясал еклер и тям подобни./  С две ръце съм да се подкрепя българският производител и икономика ,но при наличие на качество и коректност от тяхна страна.
 За мен изказването на  bmz e чисто хейтърско.

# 308
  • Русе
И къде има храна до обувките, че не съм я видяла?
Оцветено месо също не съм купувала. Виж от Пикадили, докато се прибера до нас с месото и кесията се беше напълнила с червена вода, която в никакъв случай не беше кървава.
И защо трябва да пише, че съдържат Е-та, след като направо си пише името на консерванта. Нима ако пише Е-121, например ще знам какво е? Ето, днес си купих пастет и на опаковката пише "консервант: натриев нитрит".

# 309
  • на Мелмак
Аз пък храна не купувам от Пикадили и Кауфланд - винаги проблем , без пропуск  Peace
Купувам от Лидл , Фантасктико и Била  Grinning
А от Лидъл по - коректни няма  !

# 310
  • София
Отивам да потичам из Лидъл. Simple Smile Обещавам да грабна само едни карначета за довечера, една хартия за печене и право на касата без да поглеждам встрани. Ако видите някоя луда да тича из магазина на Скобелев, аз съм. Ако има издънки, ще докладвам по-късно! Добре че поне проклетите стикита свършиха! Сега очаквам поне едно потупване по рамото за сметка от 15 лева и усмивка от касиерката на сметка за 30 лева! Та няма да се зоря!

# 311
  • Пловдив
Понеже виждам че още се пита за роботчето на Виледа,да дам малко отзиви.Купих го специално за спалните,като подръжка.За мен беше важно да обира праха по пода,защото живея в къща и няма начин да не се нанесе прах.Пуснах го днес в двете детски стаи за по 30 мин,а в спалнята която е с гардеробна на дългата програма.Доволна съм и то много.Ако ви трябва за по сериозно чистене-няма как да стане.Някой беше попитал дали може да се намокри кърпата.Не може-така пише в инструкциите

# 312
  • Русе
А пък за стикитата - отивам аз днес и правя сметки покупките да ги натаманя на 15 лв. И на касите - няма ги торбите със стикита. Свършили били. Оня ден торбите бяха пълни. Охраната каза, че ги раздали на клиентите с деца, дечицата били много щастливи.
Та използвах момента да им докладвам нещо. Снощи моята дъщеря като я взех от училище и ми разправя как на лафката в училище продават стикита и трябвало да си нагласиш 20 стотинки и 10 стотинки, за да си купиш. Те пазаруват от ЛИДЛ и препродават в Лафката и то с немалки надценки. Синът ми още преди 2-3 години се възмущаваше. Е, това вече на какво прилича - и от стикита да печелят?!

# 313
  • София
Добре че поне проклетите стикита свършиха! Сега очаквам поне едно потупване по рамото за сметка от 15 лева и усмивка от касиерката на сметка за 30 лева! Та няма да се зоря!

А кой е казал,че са свършили?Вчера полчуих доста стикита в LIDL,но и сметката ми не беше малка.
Но забравих да ги дам на детето. ooooh! Ще го зардвам днес.

Някой питаше за робота за почистване на Vileda.Вчера го купих и вечерта го пуснах.Но заряда му не беше много и се наложи да го зареждам.Не върши чудеса,но мисля че за пускане през седмицата,за да обере прах и вълми става.Ако някой се интересува по-нататък ще споделя повече отзиви.

От близо година имам и комплекта за почистване на Vileda кофа+правоъгълен парцал.Доволна съм,защото за разлика от другите парцали тип ресни,този по-добре се изтисква и почти не оставя следи по ламинат.

# 314
  • София
А пък за стикитата - отивам аз днес и правя сметки покупките да ги натаманя на 15 лв. И на касите - няма ги торбите със стикита. Свършили били. Оня ден торбите бяха пълни. Охраната каза, че ги раздали на клиентите с деца, дечицата били много щастливи.
Та използвах момента да им докладвам нещо. Снощи моята дъщеря като я взех от училище и ми разправя как на лафката в училище продават стикита и трябвало да си нагласиш 20 стотинки и 10 стотинки, за да си купиш. Те пазаруват от ЛИДЛ и препродават в Лафката и то с немалки надценки. Синът ми още преди 2-3 години се възмущаваше. Е, това вече на какво прилича - и от стикита да печелят?!

Докладвай за това нещо - за стикитата имам предвид, че май за препродажба няма забрана. Поне писмен сигнал до Лидл направи. Това си е супер наглост за мен.

Общи условия

Активация на акаунт