Лидл ::50::

• 73 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Взех едни вина от Лидъл,но не ми харесаха,мога ли да ги върна но в друг магазин?С касова бележка и неразпчатвани Rolling Eyes
Можете със сигурност. Аз бях купувала дънки, които се оказаха малки, от магазина в Луковит и ги върнах в магазина в София в кв.Изток. Върнаха ми парите безпроблемно и на момента, макар че беше 7.15 сутринта, т.е. няма нужда от управители и такива по-високи постове.
Управител не е задължително да викат винаги, обикновено когато сумата е по-голяма, тогава. Поне на мен така са ми казвали касиерките.
А иначе на въпроса - може да се върне. Връщала съм без проблем в Русе стока, закупена от Ловеч.

# 376
  • София
Не можах да се вредя тази вечер да видя ботите и джегингса. До 9 без 10 бяха изкарали почти всичко, но не и тях. Якетата изглеждат добре, като от шлиферен плат са, и домашния комплект в три части е страхотен, лятото в Гърция му се точех - не ми се харчеха еврата, сега пък други харчове идват.

# 377
Между инхалатора и парната баня има огромна разлика. Освен цената. Знам, че парата е купувана и с цел инхалатор, но не върши същата работа определено. Там пък си има друго предимство понеже може да се слагат билки с цел инхалация. Докато в инхалатора, инхалирането е на друг принцип и там се слага или физиологичен разтвор или р-р + лекарство и то специално за инхалатор.

# 378
Това имаш предвид точно.

# 379
Искам да благодаря на всички, които споделиха за препарата с хлор. Фугите в банята направо побеляха след 5 мин след напръскването . Много съм доволна!!   bouquet
може ли линк с този препарат?

И аз се интересувам..... Simple Smile

Заповядайте !

# 380
другия уикенд ще има промоция на бял боб консерва, но никога не съм купувала от него, та да ви питам как е, има ли доволни? Simple Smile

Не можах да намеря какъв е, но ако е от един с доматен сос, сосът е супер гаден. Иначе чистият бял и червеният са супер вкусни.

# 381
Пускат шевната машина, толкова я чаках, а няма да мога да си я купя. Защо точно този месец  tooth Но, човек не знае кога ще го хване зъб и парите за една шевна машина ще отидат при стоматолога   doctor

# 382
  • София
Искам да благодаря на всички, които споделиха за препарата с хлор. Фугите в банята направо побеляха след 5 мин след напръскването . Много съм доволна!!   bouquet
А плочките как са? Какъв цвят ти е фаянсът? Аз не съм стигнала още до банята, но се чудя да не ми избелеят и плочките покрай фугите!?

# 383
Плочките ми се светло зелени ,а фугите бели. Плочките са си добре. Аз не държах дълго време да престои препарата именно заради плочките. Но като изтърках с мопа и той побеля ( логично) Simple Smile

# 384
  • София
Пу, първа в магазина в седем - черните боти и джегингса - С взех, дано да стане. Ботите изглеждат страхотно, меки отвътре и удобни.

# 385
  • Варна
yovanka , пухчето на черните боти сваля ли се ?Не мога да измисля с какво ще се носят , май задължително с джегингс за да е крачола вътре , или греша ?!

# 386
  • София
И аз тествах препарата с хлор на тъмно кафяви и бежави плочки, нищо им няма. Фугите се изчистиха много добре.

# 387
  • София
yovanka , пухчето на черните боти сваля ли се ?Не мога да измисля с какво ще се носят , май задължително с джегингс за да е крачола вътре , или греша ?!
Съвсем спокойно можеш и с прави или по-широки дънки и да се покрива пухчето. Не е задължително да се вижда. Ест има вариант и  клин,  пола с чорапогащник и т.н.

Този препарат с хлор.... не е ли същата работа като директно с белина да си почистиш?

# 388
  • Варна
другия уикенд ще има промоция на бял боб консерва, но никога не съм купувала от него, та да ви питам как е, има ли доволни? Simple Smile

Не можах да намеря какъв е, но ако е от един с доматен сос, сосът е супер гаден. Иначе чистият бял и червеният са супер вкусни.
на последната страница на хартиената брошура го видях, няма сос, на кутията пише in salted water, намален от 1.19 на 0.79. благодаря за мнението, ще се запася, че зимата често ядем боб на салата Simple Smile

# 389
Понеделнишки с ММ овършахме магазините рано рано  Mr. Green

Сдобих се с черни ботички и джегинс, но ще ги меря пак на спокойствие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт