Професионални серии за коса - тема 70

• 77 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
И шампоанът Pro-keratin refill 500ml има тиква. Едва ги видях тези тикви, а и нищо интересно Crossing Arms

# 376
Извинявайте че се самоцитирам, но нещо не мога да открия този финиш който Руса Мама препоръчваше.
Никога не съм купувала Тиги и не се ориентирам в обстановката. Червен финиш не открих ( поне не и в лукфантастик )

може ли визуализация на този спрей на Тиги , който се коментира последните страници. Подхранващ финиш който успява да се справи с фризитата звучи точно като за мен Simple Smile]

# 377
  • София
Предполагам е този - Tigi S-factor Styling Flat Iron Shine Spray .

# 378
Здравейте! Следя темата от скоро и намирам много полезна информация тук.
Имам въпрос, който е по-скоро около темата, не точно за самите продукти: Купувала съм шампоани на Керастаз от салони и те винаги под капачката имат защитно фолио на отвора на флакона.
Преди два дни реших да поръчам от онлайн магазин балсама Дисциплин и ми направи впечатление, че няма такова защтно фолио..и някак си не мога да се отърва от съмнението, че може да съм си дала парите  за нещо, което не е Керастаз  Simple Smile. Та да попитам тези от вас, които са ползавали Дисциплин балсама, спомнят ли си дали е имал фолио или не?

# 379
  • Живее на Луната
Аз пък си поръчах една маска и шампоан на Лореал от Enzo.bg и сега малко се притеснявам какво ще получа, нещо ме съмняват тези по-ниско цени  newsm78

# 380
Аз пък си поръчах една маска и шампоан на Лореал от Enzo.bg и сега малко се притеснявам какво ще получа, нещо ме съмняват тези по-ниско цени  newsm78
Moля те сподели като получиш как са като качество... Те попринцип пишат, че всичко е оригинално, а е по-втино уж защото идват от Чехия, но все пак...

# 381
ДА, това е спрея на Тиджи, бях сложила снимка в скрит текст, но явно не сте видели  Blush

Има ТИКВА на Керастаз, това - http://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime--eliksir-ulti … xir-ultime-150-ml

# 382
Имам въпрос, който е по-скоро около темата, не точно за самите продукти: Купувала съм шампоани на Керастаз от салони и те винаги под капачката имат защитно фолио на отвора на флакона.
Преди два дни реших да поръчам от онлайн магазин балсама Дисциплин и ми направи впечатление, че няма такова защтно фолио..и някак си не мога да се отърва от съмнението, че може да съм си дала парите  за нещо, което не е Керастаз  Simple Smile. Та да попитам тези от вас, които са ползавали Дисциплин балсама, спомнят ли си дали е имал фолио или не?

Аз преди седмица си поръчах този балсам и беше без фолио,със същата поръчка шампоан Денсифик  той беше с фолио.

# 383

Аз преди седмица си поръчах този балсам и беше без фолио,със същата поръчка шампоан Денсифик  той беше с фолио.

Това звучи успокоително! Simple Smile Благодаря за отговора!

И още нещо да попитам: по колко време държите маската Денсифик? На опаковката пише само "нанесете и измийте"

# 384
  • София
Аз я държа 5, 10 минути. Peace И задължително подсушавам леко с кърпа косата преди да я нанеса.

Ако нещо ви интересува как изглежда, можете да видите във всеки салон, който работи с Керастаз, Лореал, ..

Днес си купих флуид за къдрици и подхранващо масло маска на Напура Grinning + 5 ампулки Денсифик. Може да редувам с Инициалист  Thinking

Мисля утре да тествам маслото на Напура в СПА условия  Laughing Да видим ефекта с парна баня и дали пази от сауната.

# 385

Bell@ ,и аз тази седмица  за пръв път направих поръчка от Enzo, днес ми пристигнаха нещата - доволна съм. Всичко беше много добре опаковано. Нещата, които си бях поръчала съм ги виждала и при фризьорката ми, 1:1 с това, което има тя, с единствена разлика - цената!

РуСа-Мамма ,
може ли да коментираш този състав :

AQUA(WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM COCOAM PHODIACETATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, STEARDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, PANTHENOL, DIMETHYLSILANOL HYALURONATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-4, HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LINALOOL, GLYCERIN, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA- ISOMETHYLLONONE, SODIUM ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, FORMIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Благодаря предварително!

# 386
Аз я държа 5, 10 минути. Peace И задължително подсушавам леко с кърпа косата преди да я нанеса.

Ако нещо ви интересува как изглежда, можете да видите във всеки салон, който работи с Керастаз, Лореал, ..

Днес си купих флуид за къдрици и подхранващо масло маска на Напура Grinning + 5 ампулки Денсифик. Може да редувам с Инициалист  Thinking

Мисля утре да тествам маслото на Напура в СПА условия  Laughing Да видим ефекта с парна баня и дали пази от сауната.
Илли Simple Smile,сподели за флуида за къдрици на НАПУРА, аз също поръчах и очаквам да  дойде Simple Smile

# 387
Да споделя за една успешна комбинация -шампоан Керастаз Денсифик и маска Керастаз Архитект -мека, подвижна, жива коса с блясък... И мирише страхотно на зелена ябълка, поне на мен на това ми напомня... Mr. Green

Пак искам да си повторя въпроса за лилавата топка на Tigi. Понеже много се хвалеше в предните теми.. Как точно се използва, какъв е ефекта (доколкото знам е за обем) и има ли фиксация -силна или слаба? Спрей ли е или като крем (гел)? Помагайте... Търся си нещо за обем в корените, но без лепкавост и силна фиксация. Да става и за чувствителен скалп... Peace

# 388
  • София
Момичета, слагате ли си нещо на косата, когато ходите на сауна или парна баня? Масла, маски...?

# 389
P-r-o-l-e-t да аз използвам момента и се намазвам от главата до петите Simple Smile Или с кокосово масло или маска на косата. Макар че от много време не съм ходила.

ДА, това е спрея на Тиджи, бях сложила снимка в скрит текст, но явно не сте видели  Blush

Има ТИКВА на Керастаз, това - http://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime--eliksir-ulti … xir-ultime-150-ml

Ох явно затова не съм я видяла. Мерси за отговора.
Маската Олио Релакс която си купих преди 2 дни от ЗР нямаше ТИКВА но пак беше с такова намаление.
Или тиквата има още някакъв+ ?!?!

Общи условия

Активация на акаунт