Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Suede, страхотни резултати! БРАВО!  bouquet

Благодаря, момичета! Хич не съм се вързала или обидила от думите на зелената Wink Просто хилава не е дума, която мога да наредя до здрава, силна и издържлива (както се чувствам) и то ядейки въглехидрати Mr. Green

Аз днес ще играя с децата вкъщи и ви пожелавам:

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 12:36 от MissDreamy

# 196
  • Пловдив
Здравейте!
Мис Дрийми, супер си! Винаги съм мечтала да съм "кльощава" като теб, ама няма да е в този живот, за съжаление.  bouquet
Суеде, поздравления!
Фъстък, ти си едно чудесно, разумно младо дете и много ти се радвам  Hug
ТиЛи,  дано си се оправила вече. Hug надявам се и аз да започна малко на принципа на оптималното тегло, че съм голямо въглехидратна прасе станала.
ТДИ, искам да ти благодаря, че споделяш информация,  за което си платила. На мен ми е адски полезно, само остава да приложа познанията на практика. Дай идея за протеини, освен яйца, месо не ям, млечните обожавам, ама те много мазнина , Изварата само я купувам и хвърлям, не мога да я прекарам да му се не види. За да ми хареса, трябва да я с меся или със сирене, или с масло, или с майонеза, с кисело мляко не ми харесва много, със заквасена сметана става, ама пак много мазнинна идва. Трябва май месо да прям,  ама хич не ми се яде е е,  това, което ми се яде,  са пушени колбаси, а те по - хубаво никога да не ги ям. ooooh!
Аз вчера пак не успях да тренирам, пак се успах,  какво ми става, не знам, за това реших да започна от утре втори път  тренировъчната седмица 2 от Асайлъм, а днес правих любимото ми Макс Интервал спортс тренинг от Инсенити, 55'. Зор, трудно, спирах,  но я добутах,  надявам се, че това ме вкара в редиците на трениращи те пак, че тази седмица само 4 тренировки, срам, срам. Наистина, независимо, че е кардио, има силови с цяло тяло, различни лицеви, коремни преси,упражнения, които тренират всеки мускул. Та, не е необходимо да вдигаш 100 кила гири, че да ти работят мускулите.
Изчезвам, днес съм сама, и ще се разплувам цял ден.
Лека неделя   bouquet

# 197
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, искам да ти благодаря, че споделяш информация,  за което си платила. На мен ми е адски полезно, само остава да приложа познанията на практика. Дай идея за протеини, освен яйца, месо не ям, млечните обожавам, ама те много мазнина , Изварата само я купувам и хвърлям, не мога да я прекарам да му се не види. За да ми хареса, трябва да я с меся или със сирене, или с масло, или с майонеза, с кисело мляко не ми харесва много, със заквасена сметана става, ама пак много мазнинна идва. Трябва май месо да прям,  ама хич не ми се яде е е,  това, което ми се яде,  са пушени колбаси, а те по - хубаво никога да не ги ям. ooooh!

И аз бях така с изварата, обаче на Олимпус, наистина е по-хубава. Аз си я смесвам с 0.1% млякото на верея, на мен си ми харесва. По принцип това, което аз знам е, че растителния протеин се усвоява по-добре с животински, затова и аз винаги ги комбинирам.
Колбаси ям само филе Елена, една биволска луканка, но по-рядко и това е. Друго - не, дори пушените такива, те се правят от остатъци, които с помощта на разни химикали се сгъстяват и желират, после се ароматизрат и подправят и ти казват, че е пушено, ама то не е. Елена, от друга страна е сушено, дори и в машина да е сушено рибицата си е рибица, тя е цяло парче, по-трудно им е. Друг е въпроса, че пак е с много подправки и аз съм малко чувствителна към солта - езика ми се надува напр  hahaha и като цяло на др. сутрин съм цялата подута, така че в по-умерени количества.
Протеини като цяло предпочитам да си набавям от телешки стек, тук в Бургас, може и да ви учуди, но в Карфур е много добър, отговаря на моите критерии за прясно месо, не става много сух, той е и тънко филетиран, така че само го мятам на грила и става хем бързо, хем вкусно. Ям също дроб, свински, като го накисвам в прясно мляко за няколко часа, 100% телешка кайма - ям кИгфтета, много ми вървят с боб  Mr. Green  
Скрит текст:
Междудругото съм станала пословична сред приятелите си с тоя боб, снощи пак се смяхме, че все за боб питам  hahaha
 и това е пример как си съчетавам растителен с животински протеин за оптимално усвояване. Като цяло ям всякакви НЕмазни меса, пилешки гърди на хапчици, киснати в сос Териаки стават убиец отново на грилчето. И риба, много риба ям също. Лавракът е отличникът на рибите - той съдържа най-високо съдържание на протеин, отново ако го комбинирам с ориз, ще усвоя и този от ориза.
Скрит текст:
Лавракът е и риба любовник с най-дълъг размножителен период  Laughing
Морски дарове също -там са чисти протеини - една вечер седнах с 200гр скариди, без да ги беля, като семки, до главата отхапвам и направо така си ги ям с люспите, раци най-редовно си взимам - живи, задължително и ми шават в торбата, хората в асансьора ме гледат странно  Laughing, миди, отново миди с ориз е много добра комбинация и общо взето това са ми източниците. Яйца ям, но са ми по омръзнали, както и пилешкото и то вече не ме привлича. Заешко също ям, като то също е с високо съдържание на протеини, само му изрязвам мазничкото, че една вечер за малко да го върна цялото, след като попаднах на мазничко, сега хубаво го оглеждам и изрязвам където има. Правя го печен на фурна увит с фолио, на яхния с лучец, също.
Изобщо ям да ми е вкусно  Mr. Green

Редактирам се: току-що си направих млечна салата с 80гр. кис.мляко и 200гр извара + краставица разбира се, става страхотно и е с 33гр. съдържание на протеин, като му добавиш и мръвка и става много добър протеинов обяд Wink

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 14:07 от TDI

# 198
  • Пловдив
TDI,  тенкс  chef Hug

# 199
ТДИ, много хубави разяснения за манджите  Grinning
На мен това ми е проблем. Принципно не си падам особено по готвенето и съответно гледам да е нещо бързо и лесно. Но арсенала ми от тези рецепти е малък и бързо ми писват нещата  Rolling Eyes

Момичета, някоя пробвала ли е тренировките на Християна Попопва:
https://www.youtube.com/channel/UCfEUOffrz-6NlybeenjMOwQ
Изглеждат интересни  Flutter

# 200
  • Пловдив
Момичета, някоя пробвала ли е тренировките на Християна Попопва:
https://www.youtube.com/channel/UCfEUOffrz-6NlybeenjMOwQ
Изглеждат интересни  Flutter
Ами не сме, защото повечето момичета смятат,че тя има ужасна техника, нищо не разбира от тренировки и фитнес и в общи линии е шарлатанка, която продава режими с визията си. Може и да действат, ама за колко врвмв може да караш с 700 ккал на ден.  ТОВА, обобщено, ни е мнението, но ако ти харесва, пробвай тренировките, само преди това виж показано от друг каква е точно правилната техника на изпълнение, за да не се контузиш. Peace

# 201
Грийн дрийм, моля те, не изтъквай възрастта си като критерий за опитност и знания. Защото както казва Пратчет, "Това, че някоя жена вече няма зъби не означава непременно, че е мъдра. Може просто да значи, че е била глупава твърде дълго."
Тери Пратчет може да бъде авторитет само на застаряващи лелички с физиологични и други отклонения.
Имаш 40 години опит със спорта? Тежко преживяваш, че ставаш на 60? Всички натам отиваме, няма да ни се размине. 
това да не би да е правило - да се занимаваш с фитнес в къщи от 20 годишна възраст  Laughing Нормалната спортна дейност започва в най-ранна детска възраст - имате деца, помислете за тях покрай домашните си тренировки  Peace

Що се отнася до снимките, не съм тръгнала аз да се хваля по форуми, просто ми прави впечатление какви са ви критериите за спорт. Още повече имайки предвид тук оплюваните треньори от вида на Румяна - как не им харесвате телата - нямам никакъв шанс  Joy Joy

Дерзайте, спортът е хубаво нещо, занимавайте се сериозно и постоянно Heart Eyes

# 202
  • Пловдив
Грийн, ти май четеш темата избирателно ??? Точно по Румяна тренират адски много момичрта, повечето й харесват и фигурата /но това е субективно, аз харесвам Брад Пит, друг го намира за отблъскващ, и какво от това?????/, и никога никой не е оплюл друг треньор. Изключвам Парова, но тя треньор не е... Никой не е оплюл и ВМ НВХ, даже това е Първото, което се препоръчва. Ако дойде плато, тогава вече се говори за друг режим. Преди да коментираш и сипеш обиди, направи си труда да прочетеш внимателно, ако не ти се занимава, просто не прави неверни изводи. ooooh!

# 203
Преди ми беше смешна тази госпожа 40+, ама вече ми става тъжно за нея.  Joy Айде, пробвай някъде другаде с интрижките.  Outta Joint

Оплюваните треньори от вида на Румяна?!  Joy Joy Joy

# 204
Мине се не мине и хоп някой всезнайко се появи.
Зелената, правилно някой по - нагоре те посъветва да не гледаш в чуждите паници. Всеки организъм е различен - на един не му пречат въглехидратите , даже напротив. А за други са пречка за отслабването. Всеки търси най - подходящият вариант за него според организма, дневната активност, възрастта и здравословното си състояние. Лично аз не намирам Дрийми за кльощава или без мускули. За нейното телосложение си е страхотна.
Аник, Дрийми невероятни сте!
Би, да ти е живо и здраво малкото съкровище!
Аз 2 дена няма какво да отчета- не си бях вкъщи. Отчитам само 3 кг в минус. От утре започвам двуразовите тренировки.

# 205
Грийн, това за децата пък откъде реши да го включиш? И трите ми деца спортуват активно.
Зеленей си на воля.  Sick

Едит: Влязох да си отчета 17км днес и се отплеснах с глупости.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 16:21 от Deziderata

# 206
Забравих да ви попитам какво мислите за маратонките Найк от брошурата на Кауфланд?

# 207
Привет,

днес все още нищо не съм спортувала, а и вчера си останах само с 30 мин. кардио.
Влизам само с въпрос защо се вързвате на писанията на тази госпожа? Моля ви, темата наистина е приятна за четене, много хубава информация винаги давате (благодаря специално на ТДИ, винаги ми е било интересно да чета постовете ти, даже те проследих в съседната тема докато отсъстваше от тази  Wink ) и изведнъж изкача въпросната особа и всички и се вързвате. Няма смисъл, нека си зеленее, сега ще е в тази тема, после в някоя друга, и така.

А лично към грийндрийм имам въпрос - през тези 20 години, когато сте била вегетарианка, не вярвам нито един човек да не е дошъл да ви говори за ползите от месото и млечните, било ли ви е приятно тогава?
Вярвам, че в живота на всеки човек настъпва момента на промяната, и ако човек се вслушва в тялото си ще узнае кога е това, независимо дали е станал от вегетарианец - месояден, или от пушач - непушаш, или в моя случай от мързелив -деен. Твърдо вярвам в тялото си, и ако то има нужда от въглехидрати ще му дам, ако има нужда от мазнини и т.н. - също, така, че няма нужда да се натрапват някакви  лични възгледи и още повече да се държи за спазването им,  безумно е. А изказването за децата е простооо  ooooh!

# 208
  • Пловдив
greendream, не знам какво целиш с това твое натрапване в иначе изключително приятната атмосфера, която сме си създали тук. Думата "толерантност" явно отсъства от твоя речник Naughty. Това, което при теб не действа, при друг може да е разковничето за успеха му. Няма най-добър режим. Има такъв какъвто действа при теб, при мен или при него/нея. Нека да споделяме и обменяме опит именно за положителните страни на даден режим без да отричаме друг и то така крайно!!!
Като обобщение мога да кажа, че човек се учи докато е жив. Истината се променя! Самата ти си минала през доста противоречащи си режими на хранене , за да стигнеш до тук!

# 209
  • София
Грийн, мисля, че премина границите.
Идеята на ВМ-НВХ не е да не се ядат В. както прокламираш ти. Не отблъсквай хората от режима с поведението си.

Общи условия

Активация на акаунт