"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 453
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Мисля, че ще бъдат там до края на ваканцията, но не съм много сигурна.

# 781
искам да си дам комбинираната количка на ДБМ

модела е Чиполино, запазена е много.

# 782
  • sofia
момичета,днес сортирахме багажа във Весето и натоварихме каквото можахме,но остана още.

Ефросинче,можеш ли с буса да извозиш останалото от Веси до вас.Само зимно е и няма сега смисъл да го носим никъде.

Дрехите са около 8-10 чувала за големи деца,3 с малки дрешки и 2 с играчки .Това взехме с Гери,другото е при Веси още.
Единствената ми възможност до пътувам тази седмица до Разлив е вторник.И то сутринта.Вече не мога нищо да слагам нито в колата,нито в гаража.Останалите как сте във вторникnewsm78Ще занесем дрешките,има и малко обувки.
  bouquet

# 783
  • София
ето в тази тема има линкове към снимки от съботното пътуване в доганово:
http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=2108

# 784
  • sofia
ето в тази тема има линкове към снимки от съботното пътуване в доганово:
http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=2108

снимките са страшни, а децата са невероятно щастливи Simple Smile
браво на вас  bouquet

# 785
Само да ви предам поздрави от Трън.
Пътувахме в събота. Роси е писала в отчетната с какво ни изпрати за там  - лекарства, чорапи, книжки, дрехи, перилни и почистващи препарати, банани, портокали...
Някой от децата бяха заминали за ваканцията, други бяха болни (като Мишо, ако някой има инфо, моля да пише), останалите - облечени на две - на три. Домът е в същото окаяно състояние, дори по - зле... Децата се опитват да си "обзавеждат" стаите, да ги поддържат, водиха ни да се похвалят кой как се е подредил, но общото състояние е отчайващо. А, и болните деца продалжават да рушат, да къртят врати и т.н.
Мисля, че три от момичетата ще са абитуриентки тази година. Искали рокли, разглеждали списания... Но, не успяхме да се видим конкретно с тях.
Почти всички деца дойдоха на служба в храма. Тези, които искаха се изповядаха и взеха Причастие. И те, и останалите геройски издържаха цялата служба, накрая се сърдиха, че е свършила и искаха още (след час и половина стоене прави...).
Изпратиха ни радостни, пяха ни песни и така...
Все по - тъжна е картината там, с всеки изминал път...

# 786
  • София
ето в тази тема има линкове към снимки от съботното пътуване в доганово:http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=2108
Оги май имаше регистрация тук и искам да му кажа "момчета страхотните сте"  Hug
Все по - тъжна е картината там, с всеки изминал път...
Ходила съм само веднъж, но ми стига, за да разбера това Sad Не знам ние какво можем да направим.

# 787
Zdraveite,
Az ziveia tochno do doma Sveti Ivan Rilski. Detskite dreshki gi zanesoh vchera na Krisi (Viki1) v Borisovata gradina, no shte vidia dali niama oshte neshto. Moga da  doida s vas do doma. Osven tova sam s kola i moga da pomogna za transportiraneto na razni raboti. Svobodna sam sled 16:30 vseki den.

# 788
Момичета, готова съм. Приготвила съм 100лв, една подолжка за преповиване няколко чифта пантофки.А и една чисто нова кукла. Нека , който може да мине да ги вземе да ми пише на лични. Пак да кажа че съм в Младост 1А.

# 789
  • София
Ети да мине тогаз, тя нали работи в Младост Simple Smile

# 790
В сряда и петък и аз ще съм цял ден в Младост 2, близичко до Младост 1А...единствено ме притеснява дъската - звучи тежка! newsm78 Иначе другото можем да се видим и да го взема! Rolling Eyes

# 791
MamaStela ако Роси каже - ще заминат за този дом - аз ги прибрах, тя знае че са в мен - така че ще ми свирне закъде да поемат, но ги сортирах и видях че повеч1ко са есенно-зимните и то за по големи дечица - така че сигурно за Доганово ще отлетят - ще видим, аз още веднъж искам да ти благодаря.
Роси ти измислили го за дрехите които са без копчета дето онзи ден говорихме - мойта приятелка е предупредена и има готовност да ги шие - да знаете. а и ако има нещо друго за шиене - насреща е.  bouquet  bouquet  bouquet

# 792
Момичета, готова съм. Приготвила съм 100лв, една подолжка за преповиване няколко чифта пантофки.А и една чисто нова кукла. Нека , който може да мине да ги вземе да ми пише на лични. Пак да кажа че съм в Младост 1А.
аз мога да мина и утре и в петък и в събота-казвай кога ти е удобно Hug

# 793
  • sofia
мацки  Hug

имаме писмо вчера от едно момиче от Плевен.Бъдеща самотна майка,журналискта

Писмото е в яху мейла,можете да го прочетете.
Момичето моли за помощ,ще ражда м.май и аз смятам за задължително да й помогнем.Имаме дрешки,играчки,появи се количка.Ето Файти предлага поставка за повиване.Давайте да действаме Hug

Помолих я да си направи списък и да ни го пусне.Майките от Плевен ще помагат за в бъдеще на място там, а ще помогнат и  с транспорта от София да Плевен.

Имаме в момента newsm78
Количка,дрешки,играчки,подложка,пантофки,капки за колики...........шише  bouquet
Казвайте какво има при вас подходящо за новородено и майката Praynig

Вики,отдели всичко за новородено Praynig

# 794
  • sofia
MamaStela ако Роси каже - ще заминат за този дом - аз ги прибрах, тя знае че са в мен - така че ще ми свирне закъде да поемат, но ги сортирах и видях че повеч1ко са есенно-зимните и то за по големи дечица - така че сигурно за Доганово ще отлетят - ще видим, аз още веднъж искам да ти благодаря.
Роси ти измислили го за дрехите които са без копчета дето онзи ден говорихме - мойта приятелка е предупредена и има готовност да ги шие - да знаете. а и ако има нещо друго за шиене - насреща е.  bouquet  bouquet  bouquet

Моля ви ,за сега не носете много дрешки в софииските домове.Или поне не всичко Praynig
Вики,ще стане идната седмица ,от четвъртък съм в Банско .Филип има европейско и щи ходим до го гледаме,че вече ни се сърди Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт