Можем, разбира се, но не желаем. Ако исках да си живея сама, нямаше да започвам връзка, да създавам семейство.

. Иначе съм съгласна с теб има много жени (включително и на моряци), които живеят в заблуда и по челото да ги удари явното, пак няма да разберат. Затова, казах че всичко си е от хората, а не от разстоянието. 
, нямам наблюдения.
много точно , не може да си мислиш , че мъжа ти не си го виждала една година и ти е верен.кой знае какви ги върши там
. Иначе съм съгласна с теб има много жени (включително и на моряци), които живеят в заблуда и по челото да ги удари явното, пак няма да разберат. Затова, казах че всичко си е от хората, а не от разстоянието.
Аз определено не съм от убедените, че моя е светец и няма как да ми изневери. Но от първият ми пост по темата, мисълта ми беше, че ако ще на луната да е (както някой преди мен беше споменал), ако ще всяка вечер да заспива залепен за теб, решили да е с друга няма какво да го спре. Препоръчани теми