Очи, които не се виждат, се забравят

• 21 991
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
Ами, той човека дори и да решил твърдо да не изневерява,пак има огромна вероятност да го направи,пораждат се обстоятелствата т.н.
И на карго корабите има как да се изпусне парата,зависи от пристанищата но на повечето карго портове е помислено за тази малка мъжка потребност.

# 76
Хипотетично- за изневярата, няма разлика в разстоянието.Сещам се са един, два вица по тоя повод.Истината се появява, когато двата души са заедно.Какво става на страни не е важно.

# 77
  • Тук у дома с двете ми деца.
Хипотетично- за изневярата, няма разлика в разстоянието.Сещам се са един, два вица по тоя повод.Истината се появява, когато двата души са заедно.Какво става на страни не е важно.

И си права и не си, защото има разлика и то огромна, но в едно съм категорична разстоянието или укрепва връзката или същата се разпада Flutter

# 78
Всичко е възможно и наистина може би по-скоро зависи от хората. Аз лично не бих могла да поддържам връзка от разстояние, защото знаем всички онези моменти, когато имаме нужда от половинка, него го няма и в един момент рано или късно се появява някой или нещо, към когото да се привържем и по този начин охладняваме към половинката на разстояние. Според мен той никога няма да бъде забравен....просто в един момент осъзнаваш неговата липса и се ориентираш към нещо тук и сега, истинско, на разположение и до теб, което да те топли нощем. Не казвам че забравяме хората, които са далече...ооо напротив, те никога не могат да бъдат забравени, особено ако и любовта е била силна....просто при мен се получи осъзнаването, че аз и той никога няма да сме за повече от 10 дни в годината в една държава дори и това не може да стигне до никъде, освен да си остане хубав спомен...

# 79
Аз съм в такава връзка, често пътуваме и се виждаме, но понякога се случва по 3-4 месеца да
няма как. Това продължава от десетина години, и, слава Богу, хич не сме си охладнели Simple Smile
Напротив, той все така ми е най-близък, доста по-близък от много, които са около мен постоянно Simple Smile

# 80
  • София
Аз съм в такава връзка, често пътуваме и се виждаме, но понякога се случва по 3-4 месеца да
няма как. Това продължава от десетина години, и, слава Богу, хич не сме си охладнели Simple Smile
Напротив, той все така ми е най-близък, доста по-близък от много, които са около мен постоянно Simple Smile

Това за мен не е връзка. Защото животът разделени я поддържа. Обаче съберете ли се за постоянно, не е много сигурно дали ще сте си толкова мили за дълго. Това най-добре се вижда, когато хората се пенсионират. И...хукват да се развеждат...на стари години. Този тип разводи са се увеличили особено много в западните общества.

# 81
Ние живеем заедно Simple Smile
По няколко месеца, после кратка (или не толкова, както дойде) раздяла поради ред обстоятелства и така Simple Smile
Просто казвам, че при мен работи. Моля не ме убеждавайте как това не е връзка, не ми се навлиза в
детайли Simple Smile
Разбира се, имам приятели, които не се справиха в идентични ситуации. Както и такива, които и в
една държава не се справиха - просто е до човек, дали е твоя или не Simple Smile

За моят съм сигурна, така че нямам против да търпя дребните неудобства отвреме навреме. Simple Smile

П.П. Е, то гаранция, според мен никога няма - може да живея с него нонстоп 20 г, накрая пак може "на дърти години" да се развеждаме. Никой не е застрахован, живот Simple Smile

# 82

П.П. Е, то гаранция, според мен никога няма - може да живея с него нонстоп 20 г, накрая пак може "на дърти години" да се развеждаме. Никой не е застрахован, живот Simple Smile

Peace

Така е.

Иначе имам близки, които цял живот живяха разделени - той по корабите, тя тук сама..
Бяха забравили какво е да живеят заедно постоянно и на дърти години се караха, че и ревнуваха..

# 83
А добре ли е да сме всеки ден и толкова вече да се дразним, че да не се понасяме понякога. Малко раздяла е ок. Човек трябва да има време за себе си иначе той се обезличава и се превръща в нищо. Не ме критикувайте, защото точно в този момент изпитвам тези емоции. Бясна съм искам си живота, а децата са налице няма къде да ходя.

# 84
  • София /Абсурдистан
А добре ли е да сме всеки ден и толкова вече да се дразним, че да не се понасяме понякога. Малко раздяла е ок.
И аз съм на това мение  Peace

# 85
  • София
А добре ли е да сме всеки ден и толкова вече да се дразним, че да не се понасяме понякога. Малко раздяла е ок. Човек трябва да има време за себе си иначе той се обезличава и се превръща в нищо. Не ме критикувайте, защото точно в този момент изпитвам тези емоции. Бясна съм искам си живота, а децата са налице няма къде да ходя.

Малко раздяла е ок. Зависи какво се влага в това понятие. Ако раздялата е с месеци, това вече не е малко раздяла, а доста раздяла. И възниква въпросът, ако тези хора един ден се съберат да живеят за постоянно заедно, без да се разделят, дали ще успеят?

# 86
По темата- прекалено е относително според мен дали ще се забравят двама души ако не се виждат. Както в случая на glow - обичат се и това не им пречи.. много строго индивидуално е. Зависи от хората, техните характери, привички, начин на живот, обстоятелства и тн. Но ако двама човека наистина се обичат и искат да се получи има голям шанс да успеят да запазят връзката си според мен.   Heart Eyes

# 87
Момичета и преди ви писах и пак повтарям Ежедневието убива бавно всички чувства и емоции. Тези дето си живеят с розовите очила нека си ги носят и вярват, но аз за толкова години разбрах, че за да имаш успешен брак трябва малко раздяла. Примерно да иде нагости с децата при родителите си за събота и неделя, да поработи в чужбина или на кораб, не е проблем сериозния човек няма да кривне, а охладняването дали е там или при теб може да се случи винаги. Всичко е БОЖА РАБОТА. Hug

# 88
  • София
Момичета и преди ви писах и пак повтарям Ежедневието убива бавно всички чувства и емоции. Тези дето си живеят с розовите очила нека си ги носят и вярват, но аз за толкова години разбрах, че за да имаш успешен брак трябва малко раздяла. Примерно да иде нагости с децата при родителите си за събота и неделя, да поработи в чужбина или на кораб, не е проблем сериозния човек няма да кривне, а охладняването дали е там или при теб може да се случи винаги. Всичко е БОЖА РАБОТА. Hug

А пък аз, за толкова години разбрах, че жената не е ли около мъжа си, то той си намира...друга жена. Мъж без жена не може да стои за дълго (ако ме разбирате...XXL)... Rolling Eyes

П.С. На думи обаче може. Wink

# 89
Чувствата и емоцията изчезват, въпроса е дали ще има други допирни точки и то не такива по задължение, а по желание.

Общи условия

Активация на акаунт