Отговори
# 510
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Божееее, хич не мога да си представя Къванчов герой да се занимава с гащите на жена си....
Оххххх. rotfImao rotfImbo
Днес  hahahaкюлотите на Мюрвет са на дневен ред, сигурно са стигали до коленете й и Сеит се е шашнал Shocked щом е решил да и купи дантелинки. Mr. Green

https://twitter.com/haleguzelkiz1/status/530009719457316864/photo/1
Хубу де, ми нас що ни занимават с гащите й?!

# 511
Кюлотите на Мурка са въпрос на културна принадлежност - закостеняла или европейска. Носителите на тези различни култури са Емине и Сеит.

Мурка трябва да избере кого да следва - майка си или съпруга си.

В този смисъл да обуе дантелените гащи, е истинска революция за Мурка, Сеит и Емине.

# 512
А, значи викаш, Валче, занимават ни с гащите с революционна цел. Е, щом е за революцията...А бе друго си е кат ти се изЯсни що аджеба размятат гащи по екрана..

# 513
А, значи викаш, Валче, занимават ни с гащите с революционна цел. Е, щом е за революцията...А бе друго си е кат ти се изЯсни що аджеба размятат гащи по екрана..

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 514
 hahaha Joy hahaharotfImao rotfImbo
Да попитам нещо екипа на Аси, защото знам, че част от тях пишат тук.
Знам, че сериала го отписаха отдаааавна Едже, Керем и сие но, ще има ли преводи на сериите от 17 до края newsm78 за да знам дали и след финала да продължа да следя за преведени епизоди!?!
New #Fahriye

# 515
Кво се смееш, Фенче?Ако беше тука Ваня даже можеше да разберем и що са такъв цвят, а не инакъв. И какво символизират шарките на Тантелата.

# 516
Кво се смееш, Фенче?Ако беше тука Ваня даже можеше да разберем и що са такъв цвят, а не инакъв. И какво символизират шарките на Тантелата.

Joy Joy Joy Joy Joy Светле, ще ме умориш тази вечер, то се е видяло  ooooh!

нямам търпение утре Сеит да натупа едно хубаво Петро, съдейки по погледа му  Laughing Време му е!

# 517
Светле Heart Eyes днес ти е хумористичен ден Joy Joy Joy Joy
ако Емине види Мюрвет с розовите дантелени гащури може да получи удар Mr. Green
А Госпожата Heart Eyes къде се загуби 2 дена newsm78

# 518
Преводът на сериите никога не е спирал. Аси забавя, но не забравя.  Simple Smile

# 519
# 520
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Снеже  Heart Eyes в книгата едва ще я склони да събуе кюлотите и да обуе копринените гащури  Joy Joy Joy да видим как ще го дадат в сериала  Laughing

Joy Joy Joy hahaha hahaha Mr. Green

Хубав ден.  bouquet

# 521
Добро утро!  Hug
Снеже  Heart Eyes Hug wavey   bouquet
Най-после е четвъртък!  newsm44 newsm44 newsm44

Хубав ден! До довечера! Hug

# 522
 wavey wavey wavey

Тази седмица ни оставиха с един трейлър. smile3516
Направо отписаха сериала, че и нас верните му зрители. smile3515

http://instagram.com/p/vCB2qgiHxz/

# 523
Да беее ... нищо, нали ще си го гледаме довечера.
Нямам търпение да видя, какво ще се случи между Мюрвет и Сеит ... дали ще ни огрее да ги видим в ПБН, с поне една цАлифка  Laughing  или ще ги дадат веднага на сутринта  newsm78

# 524
Да не забравим, че довечера серията, ще е от 22 часа а не от 22 и 30.

http://instagram.com/p/u_KNBnggEK/

Надписа-Курт Сеит, Мюрвет, ще бъда ли доволен/а Laughing(щастлив/а)?

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 14:29 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт