Отговори
# 645
Здравейте Hug

Желая хубава и успешна нова седмица    bouquet 
Дано да ни зарадват и с преведен епизод на бг!
Снежка Hug Миси Heart Eyes
Дано и Госпожата  Heart Eyes е по-добре !

# 646
Привет, дружки!  Hug Hug Hug bye
Снеже  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Миси, Айрич  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Миси  Heart Eyes благодаря ти за споделеното мнение! Наистина всеки си приема сериала по свой начин. Щом ти така го усещаш ОК. Защо да не ни харесват думите ти ? Така го чувстваш, това пишеш. А дали сме съгласни или не, това е друг въпрос  Laughing
Аз приемам историята така, както ни е поднесена ... разбира се, че би ми се искало всичко да е другояче, но ... това е, тази история е реална, случила се е и няма  какво да се промени ... Жал ми е за Шура, че няма да успее да се справи с мъката, наистина само той е в сърцето и, усмихва се, а очите и плачат, така е, Миси  Heart Eyes ...  Сеит, че ще  помни Шура като една приказка, любима, но далечна приказка , че ще я обича до края на дните си ...така си е било и наистина. Аз пък най-сетне го разбрах, защо не може да с нея ...
Скрит текст:
Госпожата  Heart Eyes Hug как си ???

Хубав ден, дружки!   bouquet

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 11:34 от queen_fenka

# 647
 wavey

На мен пък именно това закачливо отношение на Сеит към Мюрвет и нейната свенливост много ми харесват. Heart Eyes
На този етап като ги видя заедно и усещам една свежест, една ефирност, която се носи във въздуха, едно желание за ново начало, няма меланхолия, няма тъга.
Усещам химията между Къванч и Фахрие, и хиляди пъти съжалявам, че похабиха тази прекрасна екранна двойка за кратко в този проект, с което автоматично отпада събирането им в ново Дизи. Crossing Arms
Просто стоят перфектно и равностойно един до друг, и имат ярко, и запомнящо се присъствие на екрана(поне за мен).
Аз също като Фенчето разбрах причините защо Сеит не иска да е с Шура.......раните им са толкова дълбоки, че вместо да ги сплотят ги разделиха.
Сеит и Мюрвет въобще нямат място в къщата на Емине. Това не е тъща а чудовище. doh Той даже е прекалено много търпелив. Тя ако не крещи като истеричка пръскайки отровата си и е по бетер командир, ще слухти до вратата им да чуе какво правят. #Crazy Tired ooooh! В началото му се ядосвах, че все си тръгваше но вече започвам да го разбирам. По-добре да излезне и да се поуспокои отколкото да слуша Емине, и да се опитва да оборва нейните закостеняли виждания.
Тя нито се води, нито се кара, има си мнение за Сеит и вари я, печи я, все си е вещурница, и даже не се и опитва да го опознае.
Да си взима жената и да заминават в новият им дом, и да започнат на чисто а Шура да замине със Серж поне да не ги вижда, защото това, ще я убива бавно, и мъчително всеки ден а като се появят децата им съвсем, ще се срине.
Сега и предстои поредния житейски удар, ще разбере що за изверг е Петро, и единственото й спасение е Серж, и заминаването й с него.
Днес би трябвало да имаме трейлър, а дано. Praynig
От снощи си мисля и аз за Госпожата.......дай ни знак, че си добре.
Моите дружки не ме оставиха да се мъча със сайта на подругите. Хвърлих един поглед на епизода а когато мога, ще го изгледам от-до, беше изключително забавен и лек за гледане.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 12:12 от Neidjal

# 648
# 649

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 14:10 от Neidjal

# 650
Здравейте  wavey

Много лек за гледане 19-ти епизод под мотото "Завреният зет".  Laughing

Добре, че вкараха малко хумор, че иначе трудно изтърпявам бла-бла-то на Еминов за Шура.... Ама толкова глупости надрънка за единица време, че не успя дори и детето да заблуди. Защо има нужда да се оправдава? Гузен негонен бяга, както се казва.
Искаш да обърнеш нова страница, обърнал си я, поне имай достойнството да си го признаеш.

А относно сагата "Завреният зет", така като го гледам, бързичко ще му писне.
Жена му е едно дете, хубава и свежа, но скучна и предвидима, рожба на традициите и жертва на един псевдо морал. Няма да задържи за дълго вниманието му. Иначе са хубава екранна двойка, но и на мен ми стоят малко дистанцирани един от друг (Фахрие и Бурак имаха доста силно привличане и им личеше, тук случаят не е такъв).

За тъщата няма какво да се коментира. Повече от ясно е, че не може някой да ти казва къде да ходиш, как да ядеш, кога да се прибираш и какви гащи да носиш, дори и тогава. Все си мислех, че след като омъжи дъщеря си, отговорност за нея вече носи мъжът й, но Емине очевидно доста се е объркала. Абсолютен псевдо морал. Извратен дори, бих казала.
За да омъжиш детето си зорлем на 15-16 години, което си намерила едва преди месеци, и то за непознат с метреса, трябва да ти хлопат много дъски. Още повече дъски трябва да ти хлопат, за да си въобразяваш, че след като си му я дала в ръцете и си напълно наясно какво ще прави с нея, да се опитваш да контролираш интимния им живот и да следиш гащите на дъщеря си. Е, това ако не е пошло, здраве му кажи.
Шура може да е метреса за пред света, но скритите зад един привидно благоприличен дом отношения са много по-мръсни и много по-нездравословни.

# 651
Като ги гледам по снимки(тези и не само) не ми изглеждат тъжни, че сериалът им свършва.
Знае ли човек, може пък и на тях вече да им е по-леко, че приключват.

# 652

Миси  Heart Eyes благодаря ти за споделеното мнение! Наистина всеки си приема сериала по свой начин. Щом ти така го усещаш ОК. Защо да не ни харесват думите ти ? Така го чувстваш, това пишеш. А дали сме съгласни или не, това е друг въпрос  Laughing

Фенче Heart Eyes Hug, знаех си, че ще ме разбереш Wink Мерси за клипчето newsm51 Наистина приказка, но за съжаление не със щастлив край Sad

Завреният зет, псевдо морала и т.н hahaha+1 newsm10  bouquet

wavey Не ми се вярва да са много щастливи, че филма им приключва по-рано, ама какво да правят да плачат ли Peace Поне се представиха много добре. дори и да не ги гледаха за рейтинг, нали ние ги гледаме и харесваме Heart Eyes

Госпожата Heart Eyes Hug, Айра Heart Eyes Hug

# 653

Скрит текст:
Миси  Heart Eyes благодаря ти за споделеното мнение! Наистина всеки си приема сериала по свой начин. Щом ти така го усещаш ОК. Защо да не ни харесват думите ти ? Така го чувстваш, това пишеш. А дали сме съгласни или не, това е друг въпрос  Laughing

Скрит текст:
Фенче Heart Eyes Hug, знаех си, че ще ме разбереш Wink Мерси за клипчето newsm51 Наистина приказка, но за съжаление не със щастлив край Sad

Завреният зет, псевдо морала и т.н hahaha+1 newsm10  bouquet

wavey Не ми се вярва да са много щастливи, че филма им приключва по-рано, ама какво да правят да плачат ли Peace Поне се представиха много добре. дори и да не ги гледаха за рейтинг, нали ние ги гледаме и харесваме Heart Eyes

Скрит текст:
Госпожата Heart Eyes Hug, Айра Heart Eyes Hug
Естествено, че не.  Peace

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 18:22 от Neidjal

# 654
# 655
Добра вечер, дружки! newsm51  love001 newsm51

Много, ама много ми липсвате !  Hug

Скрит текст:
За съжаление, при мен нещата не оправят, вече съм на инжекции . Cry Уж не съм се натоварвала изобщо тези дни, даже през уикенда бях на Банско - пълен релакс, никакво напрежение и въпреки това...
Надявам се, че скоро ще има облекчение и ще мога да драсвам поне по някой ред !

Не съм изгледала още епизода, чак не ми се гледа като не мога да споделям с вас, но като го направя, криво- ляво ще се включа с моето мнение . Като гледам клипчетата, толкова ми става мъчно, че сериалът приключва така безславно ...Не заслужават нашите любимци всичко това, но пък ...грешен опит няма, така че това ще е урок за всички тях, всеки ще си направи равносметка и ще продължи напред и нагоре ! Сигурна съм в успеха на всички !  Peace

Фрагман !   bouquet

# 656
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes публикували сме заедно !  newsm51  love001 newsm51

Успешна и усмихната седмица ви пожелавам, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 657
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Госпожата  Heart Eyes Hug и ти ни липсваш много ... пожелавам ти бързо оздравяване, дано подействат инжекциите  Praynig
Благодаря ви с Терзи за фрагмана!   love001
Благодаря на всички за споделеното! Миси  Heart Eyes  Hug Наде  Heart Eyes Hug Гери  Heart Eyes Hug
Както беше лека и весела 19 серия, фрагманът ни подготвя за ужасна серия ... Аля предаде писмото на Лола ... да видим какво ще му се случи на Петро ... А англичаните как веднага са разбрали, че Аля е ликвидирала Били  newsm78
Мурка май си помисли, че Аля носи писмо на Сеит от Шура  newsm78 Горката ... цял живот ще се страхува и от сянката и  ooooh! На мен тя не ми изглежда скучна и предвидима, даже напротив, има характер това момиче и не вярвам да му омръзне бързо и да се отегчи , смятам, че Сеит е доста заинтригуван от нея ... само трябва да се отделят от онази чума Емине  hahaha а това със сигурност ще стане, Сеит няма да я търпи още дълго ... Много ми е интересно как ще се развие сериала за 2 серии  newsm78 Вярвам, че ще го довършат както трябва  Peace

# 658
Госпожата дано си на линия с нас поне за последните два епизода, Cry скорошно оздравяване.
Мдаааа, очаква се напрегнат и драматичен епизод. Rolling Eyes
Искрено се надявам Praynig да опандизят Петро за да не се налага Сеит да си мърси ръцете с него.
Очаквам да галопират. Миналата серия ликвидираха Били тази, ще отстранят Петро а в последната, ще си замине Шура и битти. Cry

# 659
Госпожата  Heart Eyesмного се надявам и ти пожелавам скорошно подобряване и оздравяване!

фрагман с руски суб.

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_170883191%2Fdfc91b18c8fceb47c6

Общи условия

Активация на акаунт