Желая хубава и успешна нова седмица
Дано да ни зарадват и с преведен епизод на бг!
Снежка
Миси 
Дано и Госпожата
е по-добре !

благодаря ти за споделеното мнение! Наистина всеки си приема сериала по свой начин. Щом ти така го усещаш ОК. Защо да не ни харесват думите ти ? Така го чувстваш, това пишеш. А дали сме съгласни или не, това е друг въпрос
... Сеит, че ще помни Шура като една приказка, любима, но далечна приказка , че ще я обича до края на дните си ...така си е било и наистина. Аз пък най-сетне го разбрах, защо не може да с нея ...
как си ???

Той даже е прекалено много търпелив. Тя ако не крещи като истеричка пръскайки отровата си и е по бетер командир, ще слухти до вратата им да чуе какво правят.
В началото му се ядосвах, че все си тръгваше но вече започвам да го разбирам. По-добре да излезне и да се поуспокои отколкото да слуша Емине, и да се опитва да оборва нейните закостеняли виждания.

благодаря ти за споделеното мнение! Наистина всеки си приема сериала по свой начин. Щом ти така го усещаш ОК. Защо да не ни харесват думите ти ? Така го чувстваш, това пишеш. А дали сме съгласни или не, това е друг въпрос
, знаех си, че ще ме разбереш
Мерси за клипчето
Наистина приказка, но за съжаление не със щастлив край 
+1

Не ми се вярва да са много щастливи, че филма им приключва по-рано, ама какво да правят да плачат ли
Поне се представиха много добре. дори и да не ги гледаха за рейтинг, нали ние ги гледаме и харесваме 
, Айра
, знаех си, че ще ме разбереш
Мерси за клипчето
Наистина приказка, но за съжаление не със щастлив край 
+1

Не ми се вярва да са много щастливи, че филма им приключва по-рано, ама какво да правят да плачат ли
Поне се представиха много добре. дори и да не ги гледаха за рейтинг, нали ние ги гледаме и харесваме 
, Айра

Уж не съм се натоварвала изобщо тези дни, даже през уикенда бях на Банско - пълен релакс, никакво напрежение и въпреки това...

и ти ни липсваш много ... пожелавам ти бързо оздравяване, дано подействат инжекциите 

Наде
Гери

Горката ... цял живот ще се страхува и от сянката и
На мен тя не ми изглежда скучна и предвидима, даже напротив, има характер това момиче и не вярвам да му омръзне бързо и да се отегчи , смятам, че Сеит е доста заинтригуван от нея ... само трябва да се отделят от онази чума Емине
а това със сигурност ще стане, Сеит няма да я търпи още дълго ... Много ми е интересно как ще се развие сериала за 2 серии
Вярвам, че ще го довършат както трябва 
скорошно оздравяване.
да опандизят Петро за да не се налага Сеит да си мърси ръцете с него.
много се надявам и ти пожелавам скорошно подобряване и оздравяване!Препоръчани теми