Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 810
  • 809
  •   1
Отговори
# 555
Manulq, а как може да се включа там?

# 556
Manulq, а как може да се включа там?
Аз си писах тук имейла и поисках и във Фейсбук да ме включат и след няколко дни ме добавиха и там.

# 557
А към кого да се обърна? Или просто да си напиша майла тук? Извинявам се за въпросите

# 558
А към кого да се обърна? Или просто да си напиша майла тук? Извинявам се за въпросите

Аз си го написах тук,не знам към кого иначе да се обърнеш.

# 559
Благодаря ти многоо!
 Моля да бъда добавена във фейсбук e-mail: biridjikova@msil.bg . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

# 560
  • София
 с риск да предизвикам спор и да има много бушуващи бременни  хормони на всички страни  Sunglasses смятам да ви предложа във фейсбук групата да не се добавя всеки който е написал по един пост само тук. Все пак се запазва някаква анонимност тук, и не бих искала хора които само прават запис и ме добавете във фейса, да са там. Предлагам това тъй като съм гледала по другите отчетни че го правят също и смятам че е редно   bouquet не ми се сърдете аз просто обичам да има такива правила   bouquet

# 561
Момичета спешно ми трябват хапчета гинипрал, в България ги няма, търсим ги в чужбина, но са ми на свършване. Ако някой има останали излишни опаковки в годност, ще помоля да се свърже с мен на тел.0886 300 754  Hug
Предварително благодаря.

# 562
Имат отворени врати ,всяка сряда от 13 или 13.30. Можеш да идеш и да ги видиш.

Благодаря за инфото. bouquet Ще ми е от полза, но още имам време.

# 563
  • София
Съгласна съм с мнението на мацето!
Аз реших да бойкотирам фейсбук между другото, така че няма да откажа уведомления и тук, ако има събирания, нещо ...Simple Smile ама може и да се завърна само заради нашата групичка, ще видя.

В тази връзка - искате ли да се организираме за бебеманията? Ще бъде много готино:)

Мерси за съвета за asda- ще поръчам малко и от там и от пънпкин и ще видя кои ще ми харесат повече... Макар че като се знам, хич няма да е малко, ххахах Simple Smile

Иначе за спиналната упойка - не се употребява само при секцио. Почти всички упойки на долни крайници са с нея, аз точно така съм я "хванала" и според мен е по-добре от пълна.

# 564
Maceto85, не искам да влизам в конфликт, но това, че ти имаш свободно време да стойш пред компютъра и да пишеш постоянно, не означава, че много от нас го имат. Всяка от нас е тук, за да сподели опит, да почерпи опит, да коментира  и взаимно да се подкрепяме. Когато няма какво да споделиш и коментираш, при положение, че вече много са сооделили  едно и също, не намирам смисъл излишно да пишеш и да се повтаряш с другите. И мисля, че всяка има право да членува в групата. И вече там при ясни правила да се определи дали е активен или не и какво да се случва. Пак искам да подчертая, че не искам да влизам в конфликт с никого и ако така е решило мнозинството тук и е съгласно с теб-така да бъде.

# 565
  • София
Аз изпитвам ужас от упойките  Embarassed Първият път бях със спинално, тъй като исках да съм в съзнание и да си видя детето, но дакото не ме пусна бях в ужас да не ми се случи нещо. Сега все още тая надежди за нормално раждане, но ако пак се наложи секцио сигурно пак ще избера спинална, пак поради същите причини. Чувала съм обаче че от трите вида упойки най-щадяща е пълната и е сравнително най-нискорискова. Относно това как ще се понесе самата упойка, много зависи от това колко е качествена тя, за съжаление обаче ние пациентите рядко имаме избор (а и по-качествените уж упойки струват маса пари)

Относно покупките - моля препоръчайте ми помпа за кърма. Предния път бях с ръчната на авент и не знам, аз ли не се справях с нея, ама не съм впечатлена - големи мъки бяха. Та сега ще трябва да си купя, а не ми се дават много пари за нещо в чиято ефективност не съм сигурна  Thinking

# 566
Мен не ме добавиха от първото ми мнение!

# 567
  • София
За Бебеманията, ние ходихме преди 7 год. - 2007 г., когато бях бременна и после 2008 г., с бебто в количката. Първият път си тръгнахме с 4-5 шишенца на различни марки - Avent, Nuk, Chicco и др.(тогава бяха само пластмасови), с поне 5 залъгалки от същите марки, контейнери за кърма, подплънки, мостри на кремчета, списания и брошури. През 2008 г. освен шешенца за пораснали и залъгалки гледахме и ни подарихе основно различни видове каши, чайчета, козметика.
От тогава не съм ходила, но се надявам че сега както ще ни личи пак да получим подаръци. Не знам дали ще се плаща входа, още не са го обявили, но да се надяваме да е безплатно.

# 568
Стига да имаме време и ремонта да е свършил ще накарам ММ да дойдем за Бебеманията, много ще ни е готино и приятно  Heart Eyes

# 569
  • Перник
И аз много искам да отидем на бебеманията, но не знам ММ дали ще си бъде тук. Ако не е командировка задължително ще отидем. Wink
Относно упойките никога не ми се е налагало( и по-добре де) да ми слагат каквато и да е упойка освен зъболекарскаи ме е страх от всички упойки. ДДано не ми се налага да раждам секцио, искам естествено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт