И не ме разбра май правилно - аз не казвам, че съм се бунтувала, а че съм минала през по-див период в тийнейджърството си, има разлика.
Крайният квартал не може да ти повлияе негативно, ако няма предпоставки за това. Както имам кофти примери в този кофти квартал, така имам и доста по-хубави примери. И те са на обкръжението ми точно след 6-ти клас, когато вече почнах да избирам приятелите си по интереси, не по най-близко съседство. Факт е, че съм се изучила, успяла съм, въпреки средата, и благодарение да самейството и моя собствен хъс и характер.
Познавам и хора от прекрасна среда, с огромни възможности, които се чудят как да се напият и надрусат и с кого да си спретнат оргия. На 25+
Така че аз си държа най-вече на семейни ценности + характер. Ако някое от тези две куца в някаква степен, повлиява и средата.
П.П Ако трябва да съм честна, в Люлин животът е "по-суров", отколкото в някой по-реномиран квартал. Затова се чудя на нашите, които са продали апартамент в центъра със замяна за 2 други, един от които в Люлин, ама айде