Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 792
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
Момичета остава да ме посъветвате при кого точно да отида в София...зная,че едва ли някой би се нагърбил с конкретно предложение,но ще приема всякакви съвети и насочвания към конкретни пластични в София

# 76
Valia77,
Аз мисля при доц. Бояджиев от Тривия. Срещнах се с него и се разбрахме за началото на април. Като се сдобия с новия бюст ще ти се похваля. Но мисля да слагам евросиликон. Операцията ще ми излезе 3300евро.

# 77
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Момичетата са казали- медицинска академия. За специалист не знам но ще проуча.

# 78
Valia77,
Аз мисля при доц. Бояджиев от Тривия. Срещнах се с него и се разбрахме за началото на април. Като се сдобия с новия бюст ще ти се похваля. Но мисля да слагам евросиликон. Операцията ще ми излезе 3300евро.
заедно с имплантите ли?

# 79
Честно казано и аз не разбирам как така единия ареол ти е два пъти по- голям от другия? Това след операцията ли се получи? Според мен не е нормално, това нали е естетична хирургия, то в такъв случай сигурно изглежда грозно, кел файда че имаш силикон. В крайна сметка не е важно бюста да изглежда добре само със сутиен, а и без. А ти ако не смееш да го свалиш за какво ти е тоя силикон?
Още веднъж и аз да кажа, не мисли за скоростта, с която нарастват средствата като пътуваш за София, а мисли за здравето си. Не жали пари точно за тялото си.
Аз съм чувала, че в някои случаи тялото отхвърля протезите, не знам дали в твоя случай се касае за такова нещо, но ако трябва нека ти ги махнат, докато е време. В краен случай може да се подложиш на пластика за повдигане и оформяне на бюста. И да не е голям, поне ще е приличен и най- важното е, че ще си спокойна и здрава.
Дано се оправят нещата. Praynig
Че направо настръхвам като те чета. Rolling Eyes

# 80
А някой zнае ли приблиzителна цена на операция zа повдигане и оформяне на бÜста? Подоzирам че 6те трябва да се подложа на такава като спра да кърмя newsm45.

# 81
Момичета..новините никак не са добри..на 13 март заминавам за София имам ас при д-р Тонев...по това,което му обясних по телефона...трети път ще ме оперират май...скъсах се да плача и се чудя тоя моя " хирург " в Бургас дали да не взема да го осъдя #Cussing out

# 82
Valia77,
заедно с имплантите ли?
Да заедно с имплантите плюс повдигане на бюста.

# 83
Момичета..новините никак не са добри..на 13 март заминавам за София имам ас при д-р Тонев...по това,което му обясних по телефона...трети път ще ме оперират май...скъсах се да плача и се чудя тоя моя " хирург " в Бургас дали да не взема да го осъдя #Cussing out
Досега четох... какво да ти кажа, това, че пак ще те оперират според мен е по-добрия вариант - явно е, че имаш сериозен проблем. Сигурна съм, че този път вече ще се оправят нещата   bouquet - със сигурност  досега си изтърпяла много болка, един вид няма да я усетиш операцията Wink. Милата, не искам да звуча грубо, искам да повдигна духа ти и се опитам да възвърна оптимистичната ти нагласа. Ще стискам палци на 13-ти!
П.П. чат-пат си мисля за силикон - по-скоро на майтап, но ако се замисля по-сериозно ще си припомня твоите патила.

# 84
А някой zнае ли приблиzителна цена на операция zа повдигане и оформяне на бÜста? Подоzирам че 6те трябва да се подложа на такава като спра да кърмя newsm45.
и според мен това е по-добрия вариант! Peace Аз също бих си ги повдигнала по-натам,но без имплантанти!(...че в скоро време ще си имам пъпче между двете гърди Sick) Naughty Ще следя темата,за да разбера цената! Heart Eyes

Стискам ти палци,Касиди Praynig и дано всичко мине добре! Praynig Сега най-важно е здравето ти! Heart Eyes

# 85
И аz мисля че това че Ще те оперират е по добрия вариант.По добре е да го направиШ преди да е станала някоя беля.Щом вече имаШ и час,се успокой и мисли поzитивно.
  А zа твоя доктор...нямам думи...
  Стискам ти палци всичко да мине добре.

# 86
Цял ден ровя в интернет и чета ли чета....най-накрая се спрях на д-р Тонев,понеже се чух и с Бояджиев и двамата ми казаха едно и също нещо...така,че дали да рискувам с Тонев или....направо ми пуши главата.Ако някоя от Вас е чувала някакви отзиви за Тонев и ги сподели с мен ще съм и много благодарна

# 87
Тонев не е ли в Пловдив в Торакс?Ако е същия чувала съм хубави мнения.

# 88
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
За повдигането на бюста по късно ще ви намеря тема, която ме отказа да си правя тази операция. При нея се прекъсват млечните канали и възстановяването е по- бавно, а гледката никак не е приятна.
Радвам се, че си потърсила друго мнение.

# 89
За повдигането на бюста по късно ще ви намеря тема, която ме отказа да си правя тази операция. При нея се прекъсват млечните канали и възстановяването е по- бавно, а гледката никак не е приятна.
Радвам се, че си потърсила друго мнение.
Зависи как е направено. Ако е около ареолата, да прекъсват се, но има и други техники при които разрезът е от зърното към гънката и проблеми при второ раждане и кърмене няма.

Общи условия

Активация на акаунт