Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 773
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
Като чета и косите ми настръхват. Що за некадърни доктори са това- не знам.  #2gunfire Заслужава  #Cussing out ...........

# 91
А някой zнае ли приблдоктори са иzителна цена на операция zа повдигане и оформяне на бÜста? Подоzирам че 6прие трябва да се подложа на такава като спра да кърмя newsm45.
тyk в usa ca  3.500-4000 $,ama зa нoви4kи.
не знам при  тeб!

# 92
Касиди, съветвам те да пишеш лично съобщение на Изида - тя беше писала много подробно за имплантантите и е много отзивчива, дано те успокои и ти даде полезен съвет! Hug

# 93
Ами те момичетата вече са ти казали, гледам и ти си се ориентирала към нов доктор. Само исках да ти кажа, че не само че мяма да те таксува за втората операция този твоя хирург, ами и парите за първата да ти върне като не е свършил работата. Как може такова нещо, нещо определено трябва да се предприеме по този въпрос според мен.

# 94
А някой zнае ли приблиzителна цена на операция zа повдигане и оформяне на бÜста? Подоzирам че 6те трябва да се подложа на такава като спра да кърмя newsm45.

Аз също съм решена твърдо на тази операция,в някоя тема бях чела,че е към
1 600лв. Peace

# 95
Касиди, съветвам те да пишеш лично съобщение на Изида

Да, това мислех да напиша и аз.
Изида беше пуснала много подробна тема (май някой беше пуснал линк към темата й), беше проучила нещата до най-малката подробност, може да ти даде координати на кадърни лекари. Пиши й, ако не си го направила вече. Успех ти желая !

# 96
  • София
marypopins, 7000 лв (3500 евро)е цената на най-добрите импланти за момента на Мак Ган....проучила съм всичко и са със анатомична, а не кръгла форма, а и поставямето под мускула е по-скъпо, но пък по- естествено...така, че на мен не ми се вижда никак много....
Между Мак Ган и евросиликон няма разлика, поради което Евстатиев я беше посъветвал да сложи евросиликон.Тяхната форма е анатомична, това си е имплантирала тя, нали точно това писах, че са като истински, не можеш да кажеш че са имплантирани.И целият този разкош на тази ниска цена, е избора е личен, всеки може да си плаща колкото прецени и където иска.Просто исках да бъда полезна, тъй като колежката ми си направи страхотен бюст, при най-добрият пластичен хирург по всеобщо мнение и то за ниска цена, в държавна клиника, няма опасност от разни дивотии и така.

# 97
Честно казано " доктора " нито искам да го чувам нито да го виждам.Че пари няма да ми върне,няма...а пък и майната му на парите...аз да се оправя, 1000-та лева халал да му са.
Доста порових във форумите( след това ходене по мъките ) ми е трудно вече да се предоверя на някой лекар,но така или иначе в понеделник имам час при д-р Тонев и ми се искаше да попитам някой да ми каже дали е чувал отзиви за него

# 98
Успех, Касиди!
Дано всичко да мине леко и да забравиш проблемите! Дръж ни в течение

# 99
  • Бургас
Не знам защо си се отнесла така несериозно към себе си и здравето си. Трябваше много по-рано да се обърнеш към друг лекар.
Все известно е, че в Бургас нямаме пластични хирурзи!

Не съм чувала за д-р Тонев.
Моя приятелка си прави операция при д-р Тепавичова от МА София преди година. Всичко мина успешно.
Желая ти го и на теб!

# 100
За Д-р Тонев съм чувала хубави отзиви той работи и в Пловдивския Торакс.
Успех!!!!!!!!!!!!Дано всичко мине добре и да се възстановиш бързо след толкова мъки.

# 101
За Д-р Тонев съм чувала хубави отзиви той работи и в Пловдивския Торакс.
Успех!!!!!!!!!!!!Дано всичко мине добре и да се възстановиш бързо след толкова мъки.
Вече не работи в Торокс. 0888993847 - това му е GSM-а

# 102
 Момичета окуражихте ме! Дано този път да съм подбрала  да се оставя в подходящите ръце...
 Относно координатите на Тонев, уговорила съм се вече с него, в понеделник ще ме чака в Каспела в Пловдив

# 103
Късмет, миличка. Стискам палци. Сигурна съм,че всичко ще се оправи.

# 104
Ако знаете какво ми предстои...голяма беля се е получила

Общи условия

Активация на акаунт