Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 729
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
Боже,миличка,
изчетох цялата тема и направо ти се чудя как си търпяла толкова дълго време.Но спокойно, няма да те увиквам.Другите преди мен доста са те понахокали. smile3503
Стискам ти палци от сега нататъка всичко да е наред и да се радваш на новите си цицки.
Но след всичко ,което прочетох, никога не бих си сложила, че какъвто съм си карък................

# 166
Леле каква тема. Едва днес попаднах на нея, но прочетах абсолютно всичко.

Касиди, радвам се за теб, че всичко е тръгнало в посоката, която трябва. Пожелавам ти на 26.май. всичко да мине добре. Не забравяй после щастливо да се похвалиш.

Това, което обаче искам да ти кажа е да не се отказваш от едно дело срещо първия доктор. Средствата за едно гражданско дело като държавни такси са една нищожна част на фона на всичко, което си и ще платиш (това което знам е че ако искът ти е примерно за 7000лв., държавната такса е 4%, т.е. 280лв.). А с адвоката може да се договорите не да му плащаш хонорар, а да вземе процент от сумата, на която го осъдят - така ще има стимул да направи много неща. А искът ти маже да бъде както за самата сума, която си платила като разходи, а и обезщетение за тези 4 месеца, а дори и повече.

Стискам ти палци. Пловдив ще ти донесе радост.
Знаеш ли,тук едно 90% процента от жените ме съветват да го съдя и май взех да се навивам,просто съм отрупана с работа и незнам как ще намирам време и за това да не говорим,че нямам почти никакъв документ за всичките " кръпки ",които Калудов ми прави,имам единствено една скапана епикриза от най-първата операция. Знам ли, с адвокат май трябва да говоря! Не ми е за парите,кой знае каква мизерна компенсация ще получа (  като се има пред вид,че не съм сигурна дали в БГ изобщо има прецедент с осъден от пациент "НЕКАДЪРЕН ЛЕКАР")! Може би ама някоя дама-юрист из форумите,дали да не пусна една тема да го обсъдим тук,преди да търся адвокат?

# 167
  • Пловдив
Не съм юрист по образование, но в последните две години ми се наложи да понауча някои неща. Та си мисля, след като успешно приключи възстановяването на новите "плънки" и вече лошото е зад гърба ти - тогава да помислиш за това. И при едно такова дело вероятно има възможност да призовеш д-р Тонев да свидетелства - дори не е нужно да искаш съгласието му. В съда той ще трябва да обясни какво е установил при първия му преглед и дали това е възможно ти да си го причиниш Rolling Eyes, т.е. той ще ти е най-силния коз, защото няма да може да лъжи в съда, а като специалист ще обясни защо се е стигнало до това ти състояние. В крайна сметка дори и да не ти плати пари първия доФтор ще е достатъчно, че името му ще влези в съда. Но аз смятам, че с добър адвокат, добре подготвена теза и добри свидетели ще успееш.

# 168
Не съм юрист по образование, но в последните две години ми се наложи да понауча някои неща. Та си мисля, след като успешно приключи възстановяването на новите "плънки" и вече лошото е зад гърба ти - тогава да помислиш за това. И при едно такова дело вероятно има възможност да призовеш д-р Тонев да свидетелства - дори не е нужно да искаш съгласието му. В съда той ще трябва да обясни какво е установил при първия му преглед и дали това е възможно ти да си го причиниш Rolling Eyes, т.е. той ще ти е най-силния коз, защото няма да може да лъжи в съда, а като специалист ще обясни защо се е стигнало до това ти състояние. В крайна сметка дори и да не ти плати пари първия доФтор ще е достатъчно, че името му ще влези в съда. Но аз смятам, че с добър адвокат, добре подготвена теза и добри свидетели ще успееш.

Аз това го обясних малко по-надолу...Тонев безмълвно ми даде да разбера,че няма да се намеси и да ти кажа честно в този случай май си е загубена каузата предварително

# 169
  • Пловдив
Той не иска да се меси доброволно, но ти можеш да го призовеш служебно без неговото съгласие - и няма как да избяга - длъжене е да се яви. Говори наистина с адвокат, но след като приключи благополучно всичко за теб.

# 170
Той не иска да се меси доброволно, но ти можеш да го призовеш служебно без неговото съгласие - и няма как да избяга - длъжене е да се яви. Говори наистина с адвокат, но след като приключи благополучно всичко за теб.
Толкова е объркано всичко и малко като нож с две остриета,защото и да мине всичко успешно през май, аз си ставам во-веки обвързана с Тонев,ще трябва да ходя на ежегодни профилактични прегледи,недай си боже да се наложи по една или друга причина да трябва пак да се ползвам от услугите му и ако аз при едно дело го поставя при свършен факт ползвайки го като свидетел не ми се мисли какво ще е отношението му към мен за напред. Сложно си е! Това май най-много ме възпира!

# 171
 Laughingкасиди на първо място гледай ти да се оправиш,наказанието за този доктор ще дойде рано или късно,мисли позитивно и не позволявай на лошите емоции да те обсебват желая ти искрено успех. newsm51

# 172
  • Анкх-Морпорк
прочети първо тук http://www.ala-bg.org/Estetic_1.htm

Този доктор е супер, детенцето ми се роди с дефект на небцето и той го оперира.
Оказа се много по-свестен от софийските светила, поне що се отнася до лицевата хирургия, но и силикон поставя.
Специализирал е във Франция и в Мексико (дето се оперират американците - да е тайно)
Като човек е много разбран, а ще видиш и в сайта му си е обяснено много подробно какво се очаква след таква една операция.
Видях достатъчно, докато бяхме там с детето, за да гласувам с две ръце за него.
В София не знам другите как са, но при Емил Георгиев (Нефертити) да не ходиш, ужасно безотговорен и само парите са му в акъла, нас ни го бяха препоръчали от родилното, а "компетентното" му мнение едва не умори детето ми.

# 173
прочети първо тук http://www.ala-bg.org/Estetic_1.htm

Този доктор е супер, детенцето ми се роди с дефект на небцето и той го оперира.
Оказа се много по-свестен от софийските светила, поне що се отнася до лицевата хирургия, но и силикон поставя.
Специализирал е във Франция и в Мексико (дето се оперират американците - да е тайно)
Като човек е много разбран, а ще видиш и в сайта му си е обяснено много подробно какво се очаква след таква една операция.
Видях достатъчно, докато бяхме там с детето, за да гласувам с две ръце за него.
В София не знам другите как са, но при Емил Георгиев (Нефертити) да не ходиш, ужасно безотговорен и само парите са му в акъла, нас ни го бяха препоръчали от родилното, а "компетентното" му мнение едва не умори детето ми.
Видях страницата, багодаря ти, но вече приключих с търсенето и съм се спряла на конкретен хирург!
Радвам се,че детенце се е оправило!

# 174
  • Бургас
Може би ама някоя дама-юрист из форумите,дали да не пусна една тема да го обсъдим тук,преди да търся адвокат?

Чоколина си беше предложила услугите, някъде назад в темата.

# 175
  • София
Аз съм юрист. Питай какво точно си решила да правиш и какво те интересува като консултация?

# 176
Аз съм юрист. Питай какво точно си решила да правиш и какво те интересува като консултация?
Темата сигурно си е чела и знаеш за какво става въпрос. Докторла дето ме нареди така май ще взема да го съдя,въпроса е че след всичко което ми причини в пром.дължение на 5 месеца единствения документ,който имам е епикризата след най-първата операция,която по принцип си мина успешно.Оттам нататък като ме кърпеха в частната клиника го записваха в някаква книга...като някаква съвсем различна манипулация,когато ме шиеха в държавната болница пък изобщо нищо не попълваха...та мисълта ми е имам ли изобщо някакви шансове

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 09:18 от Kasidy

# 177
  • Варна
Може би ама някоя дама-юрист из форумите,дали да не пусна една тема да го обсъдим тук,преди да търся адвокат?

Чоколина си беше предложила услугите, някъде назад в темата.

Потвърждавам - Касиди, пиши ми на лични, ако все пак искаш помощ!

# 178
.... А на 26 май ще Ви се изфукам с двете нови придобивки:-)

Радвам се,  че вече лошото е отминало  Hug и с нетърпение ще чакаме новите ти бомби Mr. Green
Сега се надяваме този "доктор" да си получи заслуженото Peace

# 179
Момичета скоро ще заминавам за така дългоочакваната операция. Благодаря на Всички Ви, че ме окуражихте и че ме освестихте овреме Laughing
Така, сега ако всичко бъде наред ще се върна с това
http://www.breastaugmentation.com/doctors/md/markmann//markmann5a1.jpg

Да стискате палци, че какъвто съм карък

Общи условия

Активация на акаунт