Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 814
  • 269
  •   1
Отговори
# 225
Колежката ми си направи същата операция преди коледа.Изписаха я след като махнаха дренажите на 4-ти ден и на 7-и ден дойде до работата да ни види.Чувстваше се чудесно, нямаше нито течове от шевовете, нито нищо, лично ми показа.След седмица си дойде на работа и до момента не е имала проблеми.Гърдите и омекнаха дори и са абсолютно нормални, страхотно са направени, не личи че е силикон.Тя не е правила като на някой да изпълни изцяло кожата и да опъва като надути балони, напротив съвсем естествено стоят.От нея се навих и смятам пролетта да отида и аз при същият лекар, който казват е най-добрия в България и дава правоспособност на други пластични.Намира се на 12-ти етаж в сградата на Стоматологията в МА-София.Просто при теб има или замърсяване, възпаление или нещо подобно, не мога да си го обясня, но е адски опасно и трябва спешно д потърсиш консулт в София.
Моля те напиши ми името на доктора, че леля ми която живее в америка иска да си прави пластика тук / за по-ефтино/ И ме помоли да разуча. И той е специалист само гърди или и на други части от тялото може да му се довериш?

Д-р Тепавичарова
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2053&highlight=%D2%E … F7%E0%F0%EE%E2%E0

# 226
  • София
Екатерина ,
Колежката за която писах плати за операцията 450лв., като и издадоха касова бележка, а за имплантите, които са на "евросиликон", препоръчали са и тях, като най-доброто за момента плати 1900 евро, пак с документ за заплатеният имплант.Всичко това при д-р Евстатиев в МА-София.Мисля споменах, че той е най-добрия в България и изпитва и дава специалност на другите пластични.Всички "звезди" са си правили новите бюстове при него.Клиниката е на 12-ти етаж на Стоматологичния факултет при МА, прегледа е 20лв. с касов ордер, а самата операция по имплантиране е 450 лв. по ценоразпис на клиниката.
Подкрепям желанието на всяка жена да изглежда добре и да се чувства така в собствената си кожа.Лично аз при първа възможност смятам да направя бюста си красив и стегнат, като в младежките си години. Проблема е, че много момичета и жени се подлъгват по различни причини и се оставят в ръцете на разни касапи, което е страшно рисковано.Трябва да се внимава и преди да се подложиш на промяната, хувабо да проучиш кой, къде, какво предлага, как работи, каква слава му се носи.Няма лошо да се направиме красиви, но нека не изглупяваме и не поставяме собственото си здраве и живот на карта. newsm10

# 227
Касиди, пак ли нещо не е наред?  Sad

Търся един линк към статия с интервю на няколко звезди, не помня кои, включая Виолета Здравкова. Споделят кой къде си е правил циците, при кой лекар и т.н. Моля ако някой пази линка да го напише, може и на ЛС, благодаря.

# 228
Мисля, че беше в сп. Ева - на www.eva.bg, раздел проекти Ева newsm78

# 229
  • София
За това ли става въпрос:
http://www.eva.bg/licnosti_i_sabitia/proekti/e1594.html

# 230
Не знам какво да кажа, но подкрепям мнението на другите мами да се консултираш с друг лекар. Успех  bouquet
Момичета след като прочетох тази тема, разгледах линковете и снимките и мисля че май никога няма се реша да си направя силиконов бюст. Shocked Никога не съм била привърженичка на силиконовия бюст, но след като родих и кърмих 8 месеца, бюста ми се "промени" много... Twisted Evil и започнах да се замислям, как след като родя още едно, две деца може би ще си направя силиконов, но след тази тема мисля да оставя нещата такива, каквито са за момента, пък сед години ще мисля пак... Може би до тогава ще измисля нещо ново?! Joy

# 231
Карчева 10х, това търсех   bouquet

Касиди в друг форум прочетох, много се натъжих,  Sad, дано се получи сега  Praynig

Има риск в подобна процедура, но всичко е на късмет. Още не съм се решила окончателно и проучвам. След годна ще видим реално, защото не бива да се вдига тежко после около месец, а беба е малка и няма как сега.

# 232

Касиди в друг форум прочетох, много се натъжих,  Sad, дано се получи сега  Praynig

Благодаря! Дано...Сега последната ми алтернатива е някаква увч терапия, на която ходя от два дни+ лазерна иглотерапия...и ако и това не помогне се порщавам с придобивките

# 233
  • Пловдив

Благодаря! Дано...Сега последната ми алтернатива е някаква увч терапия, на която ходя от два дни+ лазерна иглотерапия...и ако и това не помогне се порщавам с придобивките

Наистина съжалявам да прочета това. Искрено се надявах този път нещата да се развият добре.
Но виждам,че все пак има шанс. Ще стискам палци скоро да си по-бодра и весела и да кажеш, че всичко е зад гърба ти   bouquet Hug Praynig

# 234
  • София / Пловдив
  Каси, сега проблемът пак при работата на доктора ли е?
  Или просто заради първото възпаление сега нещата трудно се нормализират?
  Уф, много ти се събра, наистина. Малко хора биха издържали всичко това...
  Стискам много силно палци тази терапия да помогне  Praynig

# 235

Или просто заради първото възпаление сега нещата трудно се нормализират?

Именно заради това

# 236
  • На небето
Точно поради тази причина мъжа ми казва, ако искаш нещо да махаш от тялото си ще ти дам пари но да вкарваш чуждо тяло забрави. Посмъртно няма да ти позволя. Аз в БГ не бих се решила да си правя каквато и да е пластична операция, не че имам възможност да отида в чужбина, но като знам нашите лекари какви са касапи. Дано при теб нещата да се оправят. Но поне хубавото е, че въпросния лекар е уволнен и няма да осакатява повече жени. Аз съм чувала, че дори и да се махнат имплантантие гърдите не могат да придобият предишната си форма. Преди време имаше един сайт където можеше да получиш съвет от лекари в различна свери от зъболекари до пластични хирурзи. И съм чела за доста момичета които се оплакваха, от проблеми след имплантиране на силиконови гърди. А някой бяха на по 17-18години. От там се наплаших и се зарекох да не правя подобни инвазии над тялото си. Аз не искам да съм опитно зайче на некадърни лекари, не че всички са такива, но не искам да рискувам да попадна на такъв. 

# 237
Касиди, чета темата и колкото и голямо желание да имах, да си подновя гърдите, ми се изпари до край. Наистина трябва да има начин да си плащат за грешките некадърните лекари.  #2gunfire .Било то пластични хирурзи или други. Доверяваш им се , плащаш немалки суми и в крайна сметка какво -месеци наред страдаш. Много ми е мъчно за теб, особено като чета от постингите ти лъха такова желание да си имаш готини ци.. Simple Smile)Суета нормална и присъща за всяка жена.
Стискам палци,мила, дано ти се сбъдне мечтата   bouquet

# 238
Не стана моята работа с циците момичета...Другия петък ми е насрочена операцията...като си помисля,че ми е пета подред за 10 месеца и ми се гади. Ще ми ги махат имплантите,този път окончателно. Предложиха ми да ми махнат само единия и след шест месеца да опитаме отново,но честно казано нито имам нерви,нито пари и предпочитам да си остана така

Искам да благодаря на всички,които бяха загрижени за  мен приз всичките тези месеци и да помоля жените,които имат подобна на моята мечта да си отварят добре очите преди да легнат под ножа на определен хирург.

# 239
Касиди, ужасно съжалявам, че се е получило така при теб  Sad . Наистина много изтърпя последните месеци и дано нямаш повече подобни главоболия.
Стискам палци всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт