Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 109
  • 619
  •   1
Отговори
# 90
  • на североизток от Рая
Здравейте,

някой да има впечатления от чанта XENA?
Много я харесвам на каталога, но вече си патих с една Ейвънска чанта, та не искам пак да рискувам. Пък и не е евтина...

Аз имам впечатления, но през опаковката. За клиентка е, не съм я отваряла, а ако отворя торбата, ще личи. На големина е ОК, цветът е като в каталога, кожата също изглежда добра. През матовата торба толкУЗ.

Веси, душата на темата си ти.  Hug За рогатият елен и оновамястодетоепоставен и аз останах в шах. Ама пък като знам кой предлага този продукт, мина ми.  Whistling

Шалът дъл ще е наличен? Че май ще се добера до него. Дали го бива на материя. Като цвят ми харесва.

# 91
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Може ли да съм толкова застреляна. Очевидно - да. Не съм се прехвърлила в новата тема и се чудя защо спряхте да пишете. То и време за хайваните от Ей,вън не ми е останало, ама вие ми липсвате, та ви затърсих из дебрите на форума.
В мое оправдание ще се самопохваля, че отнесът ми частично се дължи на бягството от БГ за три дена и ако изключа неизменното присъствие на пътни чанти, бижута и аксесоари с бранда на компанията, носени от съгражданите, с които пътувах, то в цариградско и околието Ейвън не е толкова натрапчиво видим. Като се замисля и един крем техен даже не помъкнах, та съвсем се лиших от компанията им там.
Както и да е.

Катиту, девойко мила, не съм ти пращала прегръдки за това, че се грижиш за нас стана вече няколко кампании. Та приеми ги накуп с лихвите!
Ми тъй то, който си развява прелестите по чужбина забравя за ежедневните кръговрати..../в частност и нас/
 Hug
прегръдки, поощрения, цветя и бонбони приемам по всяко време с и без повод! Hug Heart Eyes

И за да не съм съвсем постна ще кажа, чене я харесвам таз 15-та компания - тегава ми е! Tired

# 92
Най послед сред руските колежки снимки на черната чанта :

# 93
  • на североизток от Рая
Най послед сред руските колежки снимки на черната чанта :

Скрит текст:

Съжалявам за мнението, ама - ужас.  ooooh! Приемам поздравления за откровеността си.  bowuu

# 94
  • о`майна лунна нощ е
За мен ейвънските чанти не са нищо особено, за сметка на това са скъпи. Ами да ме прощават, ама за същите пари, че и отдолу, ще видя, пипна и дори купя чанта от естествена кожа. А това коя китайска ръчица ги е изработила съвсем не е за коментиране. За съжаление този сегмент от продуктите им се продава заради бранда на компанията, а не заради качеството. Имала съм доста, в началото се палех ... оборотче да направя, я, намалили са я наполовина ... Излекувах се отдавна и сега вкъщи имам 4-5, които са на доизносване и ще ги шкартирам скоро.
Нелко, мари, локумче ли чакаш за награда?  newsm03

# 95
  • на североизток от Рая

Нелко, мари, локумче ли чакаш за награда?  newsm03

Мислиш ли, че пишмание ще върна?  Mr. Green  Whistling

За чантите имаш от мен модерното +1.  Grinning

# 96
  • София
Най послед сред руските колежки снимки на черната чанта
На мен пък ми хареса. И портмонето изглежда едно лукзозно...

Девойки, дайте ми съвет.
Между гланцовете Колор Тренд от стр. 91 кой да избера - този с ролката или този с четката. Трябва ми не много ярък. Насочила съм се към ролчестите засега.

Туигъл, най-важното е човек да си кара кефа, не се кОси  Peace

# 97
Между гланцовете Колор Тренд от стр. 91 кой да избера - този с ролката или този с четката. Трябва ми не много ярък. Насочила съм се към ролчестите засега.

От ролчестите много недоволни и като трайност и като качество.

От другите обаче имам много доволни сред поръчващите ми ги. При мен често се поръчват уотърмелон и ейнджъл.

ето тук мнения на рускините в айрекоменд със снимки. Кажи кой цвят би те заинтересувал д апотърся конкретни отзиви.

http://irecommend.ru/content/blesk-dlya-gub-avon-color-trend-read-my-lips?new=1

ето тук написани цветовете на руски ако се чудиш примерно цвят Кокетка, към кой от нашите каталози се отнася.

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 55161844152358349

# 98
Показаната чанта  я получих вече и я харесаха. Даже ми я поискаха и други клиентки, но нямам достатъчно продукти за още  2 чанти и още една поръчка.
От гланцовете поръчвам тези с четка, удобна опаковка имат, компактни са и с добро качество. Моят цвят е диненият,който аз определям като коралов.

# 99
  • София
Ре, много благодаря, точно за Ейнджъл ме питаха.  Hug

# 100
  • София
Здравейте. Някоя от вас заема ли позицията лидер на екип в Ейвън?  Ако да, може ли да споделите дали е голяма хамалогията и заслужава ли си? Имам предложение да заема тази позиция, но все още много се колебая. И ми се иска да чуя мнението на неутрален човек, които се занимава с тов. Много блаходаея!

# 101
  • София
И ми се иска да чуя мнението на неутрален човек, които се занимава с това.
За съжаление, никой, който се занимава с това, не е неутрален.
Бях на сбирка с насоченост набиране на нови лидери на екипи. Разбира се, представиха ни всичко в много розова светлина - едни хилядарки, коли, екскурзии, чудо.
Реално - имаш месечен план за набиране на нови представители, които всеки месец трябва да правят съответните поръчки. Ако те не ги направят, трябва да ги допълваш ти, за да не изпаднеш от програмата. Освен това ти се отнема от свободното време - трябва да тичаш на повече срещи с повече хора, да ги убеждаваш, да ги ухажваш, да ги уговаряш...
Този тип отношения между хората не е за мен и аз отказах. Също така прецених, че недостатъците са повече от предимствата.

Но нищо не ти пречи да пробваш, не ти искат пари за това и винаги можеш да се откажеш, ако не върви.

# 102
  • Русе
...
Този тип отношения между хората не е за мен и аз отказах. Също така прецених, че недостатъците са повече от предимствата.

...

Peace  И аз като теб. От три места ме "атакуваха" през последната година, но определено реших, че това не е за мен. Да съм представител само, ще ми е по-добре.

# 103
  • СОФИЯ
Здравейте Дами!
Аз съм нова в клуба на Ейвън. Ще чета с интерес вашите теми и ако мога ще се включвам. Представител съм от скоро. Продуктите, които съм ползвала са били винаги качествени. От София съм.
Вижте, не знам как са бижутата. Качествени ли са? Променят ли си цвета след употреба?
Поздрави на всички!
  bouquet

# 104
  • София
И ми се иска да чуя мнението на неутрален човек, които се занимава с това.
За съжаление, никой, който се занимава с това, не е неутрален.
Бях на сбирка с насоченост набиране на нови лидери на екипи. Разбира се, представиха ни всичко в много розова светлина - едни хилядарки, коли, екскурзии, чудо.
Реално - имаш месечен план за набиране на нови представители, които всеки месец трябва да правят съответните поръчки. Ако те не ги направят, трябва да ги допълваш ти, за да не изпаднеш от програмата. Освен това ти се отнема от свободното време - трябва да тичаш на повече срещи с повече хора, да ги убеждаваш, да ги ухажваш, да ги уговаряш...

Но нищо не ти пречи да пробваш, не ти искат пари за това и винаги можеш да се откажеш, ако не върви.

Нали и аз се нахендрих hahaha
Но като прочетох договора се съгласих

Скрит текст:
за три кампании ако не набереш 5 броя отпадаш автоматично

Та при мен резултата е голяма кръгла О

Общи условия

Активация на акаунт