Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 066
  • 619
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, може ли да ми кажете къде точно имаше линк към каталог на К2, нямам време да търся   bouquet

# 601
Момичета малко на патерици Весела Коледа, спокойни празници желая и много здраве и благоденствие.Както и прекрасно посрещане на Новата година.

За тези които ще пускат коледния комплект подарък за "Топките" ( парфюм, очна линия и крем за ръце )  напомням че не участва в формирането на процента - да не се объркате и така да ви падне отстъпката.

Каталог 2  тук

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/6090902022023453361

П.С Малко наблюдения. Бяхме за 10-тина дена в Румъния. Да ви кажа честно никъде не видях да е споменава името Ейвън. За сметка на това пък Орифлейм видях под път и над път - реклами, продукти, възможност за плащане на автоматите където се плаща за ток вода мобилни телефони  и други режийни . Както и не бях виждала толкова жени употребили извънмерни количества ФДТ, чак на мъжо му направи впечатление какви количества замазка се изпозлват. Така че  си правя извод, че Ейвън е втора категория продукция защото определено средния румънец живее по-добре от нас и явно предпочита Орфлейм.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 23:17 от _re_ge

# 602
Много благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 603
Проверявам си статуса на поръчката и ми излиза от днес Натоварени  Rolling Eyes Друг път като ги видя така идват на другия ден,а нали казаха чак на 05.01.Дали има шанс да дойдат по-рано?Защо иначе ще пише натоварени? Rolling Eyes Ще се изям,ако дойдат по-рано,толкова поръчки отложих  ooooh!

# 604
  • Русе
Получих SMS, че влизам с процент в следващия куотър. Е, това ме втрещи-бях сигурна, че съм далеч от високия им праг. Чак да не повярва човек.
 За К1 не съм взимала каталози и смятах да пропусна. Те пък ме вкараха в размисъл  newsm78 Голяма краста е!
.....

И аз като теб, но каталозите са ми фактурирани на реалната си цена, а не на тази с отстъпка. И ме е яд, че само се напъвахме да стигнем нивото Бронз!

# 605

И аз като теб, но каталозите са ми фактурирани на реалната си цена, а не на тази с отстъпка. И ме е яд, че само се напъвахме да стигнем нивото Бронз!

Нали си спомняте че докато не излязат класациие за ТОП всички привилегии по това направление падат в канала. И миналата година така бавиха класацията до последния момент който беше края на К04 заради заформянето на първи куотър. Предполагам и тази година ще е същата.

Проверявам си статуса на поръчката и ми излиза от днес Натоварени  Rolling Eyes Друг път като ги видя така идват на другия ден,а нали казаха чак на 05.01.Дали има шанс да дойдат по-рано?Защо иначе ще пише натоварени? Rolling Eyes Ще се изям,ако дойдат по-рано,толкова поръчки отложих  ooooh!

струва ми се че за клонове с дежурство на 31.12 ще бъдат получени по-рано.
Аз лично смятам че поръчаните до 29.12 - 13:30 ако са спедирани до подобни дежурни клонове ( а те обикновено с а и работещите в събота )  ще будат получени в сряда.

# 606
Не, няма да дойдат. Моята е от 25 декември, фактурирана на 29-ти сутринта/писах вече за това/ и по SPD още не е никъде-ни в София, ни пък в централната поща на града ми. Е, не че не е възможно до следобеда да се появи в проследяването някакво движение, но не ми се вярва кашон да дойде. И без това не мога да отида да го взема.
 Ейвънци са решили да не работят и ще  устоят, така мисля. Все пак брошура 1 е за 2015, а ние сме все още в старата год., та  ще си спазят  обявената дата 5.01.15.

Simple Smile Казвате да не се кахърим на фона на общочовешките проблеми. Че кой се кахъри- вижте си ел.пощите. Ейвън отново напомня за себе си. Освен , че пуска есемеси за уж неплатени с-ки, дава и анкетка : Неапол , Рим или Венеция избирате за платинените ТОП представители?! Понеже не съм от тях , всъщност, защо трябва да избирам къде да отидат те....А може би трябва да знам къде отиват, че и аз да се напъна да достигна такива висоти в продажбите.

Дори и да забравиш Ейвън, той не те забравя. Никога.
Днес очаквам още един есемес от неработещите ейвънци, второто ми плащане от 23 -ти не е отразено и в сайта излиза червен надпис за минусов кредитен лимит- това е в набраната нова поръчка . С други думи, ако реша да пусна- няма да стане. За тяхната с-ма съм нередовен платец.
Тъй да бъде, няма да им пусна Simple Smile
Отивам да си напазарувам за хапване.

# 607
Аз си платих сметката още на 22.12,но се отрази чак вчера.....светеше в червено...изпращаха ми смс и накрая платила в срок....сега съм добър платец 1/6 смешни......поне да си оправят после системата като виждат,че е платено на време и все пак още на  23 или 24 си беше видимо чакащо плащане в системата им,ама сега ми намалиха кредитния лимит и съм от началото пак.....колко почват да ме дразнят не е истина.Но все пак да не си разваляме предпразничното настроение с тях! HugВесело посрещане на Новата година! Hug

# 608
Здравейте, платих си поръчките на 22 и днес все още ми стоят като дължима сума. А срока ми на едната фактура беше днес. Дали е нужно да звъня утре да проверят транзакцията
И при мен така, дори снощи им звънях, тази сутрин в 8.30 получих смс за дължимата сума, но вече всичко  е наред. Закъсняват с отразяването в сайта.   bouquet

# 609
  • о`майна лунна нощ е
.....

Simple Smile Казвате да не се кахърим на фона на общочовешките проблеми. Че кой се кахъри- вижте си ел.пощите. Ейвън отново напомня за себе си. Освен , че пуска есемеси за уж неплатени с-ки, дава и анкетка : Неапол , Рим или Венеция избирате за платинените ТОП представители?! Понеже не съм от тях , всъщност, защо трябва да избирам къде да отидат те....А може би трябва да знам къде отиват, че и аз да се напъна да достигна такива висоти в продажбите.

Възползвах се от опцията "отговор" и им писах лаконично "Не ме интересува". Друг път системата не позволява да се отговаря на тези мейли, но сега писмото ми беше изпратено. Пък току виж и го прочетат. Ама наистина - изобщо не ме интересуват. И тъй като пощата ми е ентелигентна предвидливо беше запратила мейла им в папката спам, та го откопах от там.

# 610
Момичета, който не е пуснал поръчка да види в сайта на представителя, има нова оферта.

# 611
Момичета, който не е пуснал поръчка да види в сайта на представителя, има нова оферта.
Тя голямата оферта.....не ми е нужно нищо,нито ми хвана окото нещо Simple Smile
Моята поръчка е в Пощата вече.Явно и на 3 се получават,не чак на 5. Peace

# 612
И моят кашон е в пощата, но 3-ти януари не е 30-ти декември, така че това подраняване  кой знае какво значение няма за мен.
От офертите все пак си харесах к-т рол-он и дезодорант, също и дамския Сити Ръш . Не е като да е нищо.

Скрит текст:
Напазуравах си бълг.козметика от Роза Импекс- рекламен банер тук във форума, сега ще си чакам доставката.

# 613
Можете ли да ме насочите към цвета на червилото LUXE в специалните предложения? Не можах много да се ориентирам къде го пише и въобще има ли опция за избор...  #Crazy

# 614
  • София
Няма опция за избор. Като го добавиш в описанието не се ли вижда?

Общи условия

Активация на акаунт